9 kosteuttavaa hiusnaamiota kuiville kutreille

Hiusten kuivuus ja hauraus ovat yksi yleisimmistä hiusongelmista, joka voi johtua hiusten puutteellisesta huollosta tai liiallisesta vahingollisten tuotteiden käyttämisestä. Monet hiustuotteet lupailevat suuria, mutta harvoin ne toteuttavat lupauksensa. Opi tekemään kosteuttava hiusnaamio kuiville hiuksille kotioloissa seuraamalla tämän artikkelin ohjeita.

Markettien hyllyiltä löytyy sadoittain hoitotuotteita kuiville hiuksille. Usein nämä tuotteet ovat kuitenkin hintavia, eivätkä niiden vaikutukset kestä kovin pitkään. Monet hoitotuotteet sisältävät hiusta siloittavia keinotekoisia aineita, jotka tarttuvat hiusten pinnalle ja peseytyvät pois myöhemmin, eli ne eivät suoranaisesti edes hoida hiusta, vaan saavat sen pelkästään näyttämään sileältä.

Kaupan tuotteiden käyttö johtaa noidankehään, jossa on pakko käyttää tiettyä tuotetta saadakseen hiuksiin eloa, sillä kuivat ja hauraat hiukset palaavat kerta toisensa jälkeen.

Jos olet kyllästynyt käyttämään paljon rahaa tuotteisiin, joiden vaikutus on lyhytkestoinen ja vaatii jatkuvaa käyttöä, kokeile luonnollisia keinoja hiustesi hoitoon. Esittelemme sinulle yhdeksän parasta hiusnaamioita kuiville hiuksille – ja mikä parasta, kotitekoisten naamioiden hinta ei päätä huimaa!

hiukset1

 

Kaikkien alla olevien reseptien ainekset löytyvät helposti kaupan hyllyltä tai kodin ruokakaapista. Kotioloissa sekoitetut naamiot on helppo tehdä, eivätkä ne vaadi paljoa aikaa tai näppäryyttä. Muistathan seurata ohjeita tarkasti: käytä ohjeissa suositeltuja määriä ja levitä hiuksiin ohjeistetulla tavalla. Anna naamioiden vaikuttaa suositellun ajan – vaikutusta voi tehostaa käväisemällä saunassa naamion levittämisen jälkeen; peitä hiukset suihkulakilla, jotta naamioiden ainekset pääsevät lämmön avulla tunkeutumaan syvälle hiuksen ytimeen.

Käyttämällä näitä naamioita säännöllisesti yhdessä luonnonmukaisen shampoon ja hoitoaineen kanssa, huomaat pian, miten pehmeiksi, kiiltäviksi ja hyvinhoidetun näköisiksi hiuksesi muuttuvat. Luota luonnon omiin aineisiin ja pian voit heittää hyvästit kalliille hoitoaineille ja kuureille! Nämä naamiot eivät sisällä yhtäkään elimistölle haitallista kemikaalia, ja toimivat paremmin kuin kaupan tuotteet.

Parhaat kotitekoiset hiusnaamiot kuiville hiuksille

Resepti 1: Oliiviöljy ja kananmuna

Riko yksi kananmuna pieneen kulhoon ja sekoita sen koostumus rikki. Lisää ruokalusikallinen oliiviöljyä ja kaksi ruokalusikallista majoneesia. Majoneesin voi tehdä helposti myös itse. Sekoita tasaiseksi, levitä hiusten pituuksiin ja anna vaikuttaa vähintään 15 minuuttia ja korkeintaan puoli tuntia. Huuhtele runsaalla vedellä, kunnes kaikki jäämät ovat poissa ja pese sitten tavalliseen tapaan shampoolla. Kananmunan sisältämä lesitiini on luonnollinen ja hellävarainen puhdistaja.

kuivat-hiukset5