Logo image
Logo image

8 asiaa, jotka tekevät naisesta viehättävän

3 minuuttia
Pähkäiletkö koskaan sitä, mihin miehet naisessa viehättyvät? Kyseessä ei ole pelkästään ulkonäkö, sillä ihmisen prioriteetit kumppanin valinnassa menevät pintaa syvemmälle. Tässä artikkelissa keskustelemme kahdeksasta piirteestä, jotka tekevät naisesta mielenkiintoisen ja vahvan kumppanin.
8 asiaa, jotka tekevät naisesta viehättävän
Kirjoittanut Okairy Zuñiga
Viimeisin päivitys: 17 syyskuuta, 2022

Liian moni nainen keskittyy liikaa siihen, mitä miehet heistä ajattelevat ja mitä heidän tulee tehdä luodakseen itsestään viehättävän miehen silmissä. On tärkeää keskittyä ennemminkin oman persoonan ja taitojen kehittämiseen, ja siihen mikä on juuri sinulle tärkeää, äläkä yritä muuttaa itseäsi kumppanin toivossa. Myöskään ulkoisista ominaisuuksista ei kannata murehtia liikaa; sinun ei tarvitse täyttää yhteiskunnan mahdottomia vaatimuksia ollaksesi viehättävä.

Alta löydät 8 ihanteellisen kumppanin luonteenpiirrettä, joiden kehittämiseen kannattaa keskittyä, olitpa mies tai nainen.

Viehättävän ihmisen ominaisuuksia:

1. Hyväntahtoisuus

Hyväntahtoisuus on nykyisin harvinainen piirre, sillä monet ihmiset keskittyvät vain tavoittelemaan omaa etuaan – joskus jopa muiden kustannuksella. Hyväntahtoisuudessa ei ole kyse pelkästään siitä, että on mukava läheisilleen, sillä aidosti hyvä ihminen välittää myös tuntemattomien hyvinvoinnista. Avuliaisuus ja empatiakyky toisia kohtaan on yksi tärkeimmistä luonteenpiirteistä ihmisessä, ja kumppania valittaessa monet huomaavatkin heti toisen hyväntahtoisuuden ja lempeyden.

Some figure
hymy

Suositeltua lukemista: Kiltteyden toteuttaminen hoitaa aivoja

2. Positiivinen asenne ja huumorintaju

Some figure

Kyky jakaa hauskoja muistoja toisen kanssa ja nauraa itselleen on tärkeää. Elämää ei tule ottaa turhan vakavasti, sillä etenkin vaikeina kausina on helpompi pitää parisuhde kasassa huumorin avulla. Kun pariskunta voi jakaa hauskoja hetkiä keskenään, lujittaa se sidettä.

On tärkeää pitää huolta emotionaalisesta tasapainosta ja mielentilastasi. Kun olet tasapainossa, pystyt suhtautumaan elämän haasteisiin positiivisesti ja tujauksella ronskia huumoria. 

Sinun ei tarvitse ryhtyä veistelemään vitsejä joka hetki tai olla oman elämäsi stand-up -koomikko, vaan keskittyä ennemminkin positiivisen asenteen kehittämiseen. Positiivisuudella pääset paljon pidemmälle kuin negatiivisuudella, ja se auttaa sinut myös läpi vaikeuksien.

3. Intohimo

Jotta olisit elämässä menestyksekäs, on tärkeää, että tunnet intohimoa asioita kohtaan: olipa kyseessä urasi, harrastuksesi tai muut tavoitteesi. Intohimoiset yksilöt inspiroivat muita ja houkuttavat luokseen samanhenkisiä ihmisiä.

Seuraa intohimoasi ja jahtaa unelmiasi, täytä tavoitteesi ja aseta itsellesi uusia haasteita – tämä pitää sinut energisenä ja tyytyväisenä, ja elämän mielenkiintoisena.

4. Kommunikointitaidot

Some figure

Uuteen parisuhteeseen astuessa tulet tapaamaan paljon uusia ihmisiä: kumppanin perhe, ystävät ja muut tuttavuudet voivat tulla sinulle yhtä läheisiksi kuin oma perheesi, tai he voivat jäädä etäisiksi. Kaikkien kanssa ei tarvitse tulla toimeen, mutta on hyvä omata tehokkaat kommunikointikeinot, jotka voivat lähentää sinua muihin ihmisiin helposti.

Ole avoimesti oma itsesi ja hae kontaktia kumppanisi läheisiin ihmisiin itsellesi sopivin tavoin. Jos et pidä pitkistä illallisista, ehdota kävelylenkkiä metsässä, tai jos rakastat baareissa hillumista, kutsu kumppanin kaverit seuraksesi drinkeille töiden jälkeen.

Muista kuitenkin, ettei teidän tarvitse tehdä kaikkea yhdessä, vaan varaa aikaa myös omille ystävillesi ja menoillesi.

5. Itseluottamus

Tämä on yksi viehättävimmistä piirteistä kaikissa ihmisissä. Itseluottamus on merkki siitä, että ihminen on sinut itsensä kanssa, tietää omat vahvuutensa ja hyväksyy heikkoutensa. Itseluottamus on viehättävää, sillä se kielii rentoudesta ja luotettavuudesta.

Ole oma itsesi, puolusta mielipiteitäsi ja päästä irti asioista, joista ei ole sinulle mitään hyötyä – kaikki tämä kuuluu terveeseen itseluottamukseen.

6. Kyky ymmärtää oma seksuaalisuutesi

Kun olet tyytyväinen kehoosi ja ulkonäköösi, ja olet sinut seksuaalisuutesi kanssa, voit nauttia kumppanistasi enemmän. Uskalla pyytää haluamaasi ja aseta rajat makuuhuoneessa ja sen ulkopuolella.

Rakastelu on yhteinen nautinnon hetki, jossa kummankin tyytyväisyys ja mukavuus on tärkeää.

7. Kyky tehdä päätöksiä

Some figure

On tärkeää pystyä tekemään päätöksiä itsenäisesti ja pariskuntana. Kerro selkeästi mitä haluat, äläkä tyydy antamaan toiselle kaikkea voimaa päätöksenteossa. Jos jokin asia on sinulle tärkeä, tee se selväksi ja varmista, että toinen ymmärtää mitä heiltä vaaditaan. Olipa kyseessä illallisen valmistaminen, yhteinen tapahtuma tai lomamatka, tehkää päätöksiä yhdessä ja antakaa toisillenne tilaa muokata asioita.

8. Oma tyyli

Ole oma itsesi, äläkä lähde leikkaamaan hiuksiasi sen mukaan, mitä miehet siitä ajattelevat. Kun olet uskollinen itsellesi ja tyylillesi, houkutat luoksesi samanlaisia ihmisiä, jotka näkevät ja arvostavat ainutlaatuisuutesi.

Jos rakastat shoppailua, shoppaile! Jos shoppailu ei kiinnosta ja vietät suurimman osan ajastasi verkkareissa, tee niin. Oma tyylisi tekee sinusta viehättävän.

 


Kaikki lainatut lähteet tarkistettiin perusteellisesti tiimimme toimesta varmistaaksemme niiden laadun, luotettavuuden, ajantasaisuuden ja pätevyyden. Tämän artikkelin bibliografia katsottiin luotettavaksi ja akateemisesti tai tieteellisesti tarkaksi.Tämä teksti on tarkoitettu vain tiedoksi eikä se korvaa ammattilaisen konsultaatiota. Jos sinulla on kysyttävää, konsultoi asiantuntijaasi.