7 yrttiä painonpudotukseen

28 maaliskuun, 2019
Vihreän teen paras piirre on sen kyky puhdistaa kehoa, mikä tekee siitä loistavan apukeinon liiallisten nesteiden poistamiseen kehosta. Parhaiden tulosten saavuttamiseksi suosittelemme että yhdistät seuraavat yrtit terveelliseen ruokavalioon ja kuntoiluun, ja juot vähintään kaksi litraa vettä päivittäin.

Jos kuntoilet säännöllisesti ja sinulla on terveellinen ruokavalio, mutta silti ongelmia painonpudotuksessa, et ole ainoa joka painiskelee saman ongelman kanssa. Jotkut ihmiset eivät voi vastustaa päivittäistä napostelua ja joidenkin aineenvaihdunta on luonnollisesti hidas. Mikä tahansa painonpudotuksen vaikeuden syysi onkaan, tulet huomaamaan että tiettyjen yrttien lisääminen ruokavalioon auttamaan hillitsemään mielihaluja, polttamaan rasvaa ja antamaan energiaa, ne ovat loistava tapa palata takaisin hyvään kuntoon. Jos etsit keinoa, jolla edistää painonpudotusta, kokeile seuraavaa seitsemää yrttiä painonpudotuksen avuksi!

Seitsemän kokeilunarvoista yrttiä laihdutuksen tueksi

kokeile yrttiä laihdutukseen

Vihreä tee

Olet nähnyt sen monen painonpudotusohjelman ja suosituimpien ruokavaliovillitysten joukossa. Se johtuu siitä, että vihreä tee sisältää täydellisiä painonpudotukseen sopivia ainesosia, esimerkiksi luonnollisia mineraaleja ja katekiinia. Katekiinit ovat antioksidantteja, jotka on yhdistetty aineenvaihdunnan nopeuttamiseen ja rasvan polttamiseen. Lisäksi vihreästä teestä löytyvä suuri määrä mineraaleja kuten kalium ja magnesium, tekee siitä loistavan diureetin joka voi auttaa sinua poistamaan liiallista nestettä kehostasi.

The American Journal of Clinical Nutrition teetti tutkimuksen, joka osoitti että osallistujat jotka joivat 690 milligrammaa vihreää teetä päivittäin, menettivät kuukausien kuluessa enemmän painoa kuin he, jotka eivät nauttineet vihreää teetä.

Peltokortteet

yrttiä laihdutukseen

Peltokortteet ovat täydellisiä kasveja lisättäväksi painonpudotuskuuriisi. Tämä kasvi on tunnettu sen puhdistavista ominaisuuksista jotka auttavat poistamaan myrkkyjä ja liiallisia nesteitä kehosta. Yksinään käytettynä peltokortteet eivät polta rasvaa. Mutta niiden lisääminen ruokavalioosi auttaa sinua puhdistamaan kehoasi, ehkäisemään uusia rasvakertymiä muodostumasta ja ne voivat auttaa torjumaan selluliittia.

Happomarja

Happomarja on marja joka tunnetaan sen kyvystä hoitaa ahdistusta, joka voi auttaa sinua poistamaan stressin aiheuttamaa tahatonta napostelua joka usein lisää kiloja kehoosi. Tämä yrtti tunnetaan myös ruoansulatuksen parantamisesta ja aineenvaihdunnan tehostamisesta.

Artisokka

Artisokkakerä

Diureettisten piirteiden kanssa jotka auttavat poistamaan kehon myrkkyjä ja ylimääräisiä nesteitä, artisokat ovat maukas lisä ruokavalioosi. Artisokan lehdet sisältävät suuren määrän magnesiumia, kalsiumia, rautaa ja kaliumia. Ruoansulatuselimistösi ja aineenvaihduntasi kiittävät sinua siitä ja hyödynnät täyteläisen olon jonka artisokat tarjoavat kun syöt niitä välipalaksi.

Koivu

Stimuloidaksesi munuaistesi toimintaa ja poistaaksesi myrkkyjä ja liiallista nestettä kehostasi, lisää koivun ravintolisäksi ruokavalioon. Koska koivu on antitulehduksellinen, se stimuloi sappinesteen tuotantoa maksassa auttaen parantamaan munuaisten toimintoja.

Rakkolevä

Rakkolevässä on runsaasti proteiineja, jodia, yhdistelmän B-vitamiineja ja mineraaleja kuten rautaa, magnesiumia ja fosforia. Jodin runsas määrä stimuloi kilpirauhasiasi, mikä auttaa sinua polttamaan rasvaa helpommin. Sinun ei pitäisi nauttia rakkolevää päivittäin, mutta sinun pitäisi aina käyttää sitä tuoreena koska ajan myötä se menettää paljon kyvyistään. Voit ottaa lasillisen sitä hauteena ennen ateriaa, näin se tekee olosta kylläisemmän.

Mate yrttiä kylläisyyteen

Mate on tunnettu sen lämpöä tuottavista ominaisuuksista. Mate on usein käytetty, suosittu ravintolisä painonpudotusruokavaliossa. Lisäksi mate pitää olosi kylläisempänä pidempään.

Miten valitsemaasti yrttiä voi hyödyntää

  • Maksimoidaksesi näiden yrttien hyödyt, suosittelemme nauttimaan ne uutteina tai teenä.
  • Sinun ei pitäisi koskaan juoda näitä juomia useammin kuin kerran päivässä, koska ne ovat lääkinnällisiä yrttejä joilla voi olla odottamattomia sivuvaikutuksia.
  • Varmistaaksesi että saat maksimaaliset hyödyt, liitä näiden yrttien käyttö aina terveelliseen ruokavalioon ja säännölliseen kuntoiluun, sekä muista juoda vähintään kaksi litraa vettä päivässä.
  • On suositeltavaa, että keskustelet lääkärisi kanssa ennen näiden yrttien lisäämistä ruokavalioosi, etenkin jos kärsit diabeteksesta tai korkeasta verenpaineesta, tai jos olet raskaana tai sinulla on jokin lääkitys, koska niillä saattaa olla negatiivisia yhteisvaikutuksia tai vuorovaikutuksia.
  • Jurgens, T. M., Whelan, A. M., Kirk, S., Doucette, S., Foy, E., & Killian, L. (2012). Green tea for weight loss and weight maintenance in overweight or obese adults. Cochrane Database of Systematic Reviews. https://doi.org/10.1002/14651858.cd008650.pub2
  • Amit, A., Vijayalakshmi, M. A., Bansal, V. S., Chandrasekaran, C. V., Meenakshi, J., & Prakash, K. (2012). Review Article: Herbal Approach for Obesity Management. American Journal of Plant Sciences. https://doi.org/10.4236/ajps.2012.327119