6 tapaa polttaa 600 kaloria päivässä

Jotta pystyisit pudottamaan painoa, sinun tulee lisätä fyysistä aktiivisuuttasi ja vähentää syötyjen kalorien määrää, eli sinun tulee polttaa enemmän kaloreita kuin syöt. 

Useat haluavat pudottaa painoa ja he tietävät, että se vaatii paljon itsekuria ja sitoutumista, erityisesti liittyen ruokavalioon ja liikuntaan. On monia tapoja pudottaa päivittäin vähän painoa näännyttämättä itseäsi tai seuraamatta tiukkaa kuuria jolla voi olla haitallisia seurauksia terveytesi kannalta.

Avainasia on ymmärtää, että syötyjen kalorien määrää täytyy vähentää samalla kun fyysistä aktiivisuutta lisätään, ja voit polttaa jopa 600 ”ylimääräistä” kaloria päivässä.

Miksi sinun pitäisi yrittää polttaa 600 kaloria päivässä?

600 kalorin polttaminen on helposti saavutettava tavoite, jonka voit saavuttaa minimaalisella päivittäisellä ponnistelulla. On monia eri tapoja saavuttaa tämä tavoite, jopa päivittäisten aktiviteettien lomassa töissä tai kotona.

Voit päästä eroon niistä 600 ylimääräisestä kalorista tekemällä erilaisia harjoituksia ja noudattamalla joitakin suosituksia jotka lisäävät elimistön kykyä polttaa energiaa. Polttamalla 3500 ”ylimääräistä” kaloria viikossa pudotat puoli kiloa viikossa noudattamatta mitään tiettyä kuuria. Saavuttaaksesi tämän tavoitteen, sinun tulee toki noudattaa terveellistä elämäntapaa ja alkaa kuntoilemaan.

Kuinka voin polttaa 600 kaloria päivässä?

Polta kaloreita ja vähennä vatsarasvaa

Kuten jo mainitsimme, 600 ylimääräisen kalorin polttaminen ei ole vaikeaa ja voit saavuttaa sen normaalien aktiviteettiesi lomassa tai tekemällä helppoja harjoituksia jotka voivat olla jopa miellyttäviä.

Vaiheet 600 kalorin polttamiseen

 • Vaihe 1: Ensinnäkin, poltat enemmän kaloreita seisoessasi kuin istuessasi. Joten jos esimerkiksi puhut puhelimessa, nouse seisomaan. Viikkaa vaatteesi seisaaltaan. Tämä saattaa kuulostaa merkityksettömältä, mutta tosiasia on että poltat näin enemmän kaloreita.
 • Vaihe 2: Tietenkin tarvitset päivittäisen liikuntarutiinin polttaaksesi kaloreita. Mutta parantaaksesi tuloksiasi ja saavuttaaksesi tavoitteesi sinun tulee nostaa harjoituksen intensiteettiä ja mahdollisesti pidentää suorituksen kestoa. Esimerkiksi jos normaalisti kävelet 30 minuuttia päivässä, juokse nyt sama aika. 100 kalorin sijaan poltat 200. Voit myös vaihdella harjoituksiasi, yhdistä aerobinen liikunta voimaharjoitteluun.
 • Vaihe 3: Päivän mittaan voit harjoitella ja polttaa enemmän kaloreita tarvitsematta kuitenkaan omistaa paljon aikaa tietylle aktiviteetille. Käytä portaita hissin sijaan esimerkiksi. Tee kyykkyjä kun harjaat hampaitasi. Voit tehdä harjoituksia myös katsoessasi lempiohjelmaasi TV:stä.
 • Vaihe 4: Aerobisen liikunnan lisäämisen lisäksi, lisää hieman painoharjoittelua, mikä on vaativampaa. Painoharjoittelu auttaa kiinteyttämään kehoasi ja poltat sen myötä enemmän kaloreita.
 • Vaihe 5: Lopuksi, valitse jokin peli tai muu liikuntaharrastus kodin ulkopuolella, joka auttaa sinua saavuttamaan tavoitteesi polttaa 600 kaloria päivässä. Voit pelata tennistä, jalkapalloa, mennä uimaan tai mitä tahansa mistä nautit.

Perinteisiä harjoituksia rasvanpolttoon

Polta kaloreita juoksemalla

Nämä harjoitukset ovat paras tapa polttaa 600 kaloria tai enemmän päivässä. Ei tarvitse liittyä kuntosalin jäseneksi saavuttaaksesi tavoitteesi – näiden harjoitteiden teko kotona antaa sinulle tuloksia muutamassa viikossa.

 • Hölkkääminen juoksumatolla polttaa 675 kaloria tunnissa
 • Juoksu juoksumatolla polttaa 986 kaloria tunnissa
 • Hyppynarulla hyppiminen polttaa 730 kaloria tunnissa
 • 20 minuuttia istumaannousuja polttaa 200 kaloria
 • Tunnin kävely voi polttaa jopa 200 kaloria
 • 30 minuuttia pyöräilyä päivässä auttaa sinua polttamaan yli 200 kaloria

Yllä olevat kalorimäärät on keskiarvoja, ja todellinen poltettujen kalorien määrä riippuu henkilöstä; hänen painostaan, liikkumisnopeudesta, jne.

Ja muista!

Sen lisäksi, että noudatat yllä olevia suosituksia polttaaksesi ylimääräisiä kaloreita päivittäin, sinun tulee noudattaa myös ruokavaliota jossa on paljon hedelmiä, vihanneksia, täysjyvää ja vettä. Mikäli mahdollista, minimoi kalorien nauttiminen, sillä monissa ruokavalioissa päivittäinen kalorien tarve ylittyy.