4 ruokasoodaan perustuvaa hoitoa

elokuu 15, 2015

Ruokasoodan tulisi ehdottomasti olla yksi liittolaisistasi kotona. Voit käyttää sitä eri huoneiden siivoamisessa. Sen lisäksi ruokasoodaa voi käyttää luonnollisena ja ihanteellisena korvikkeena moneen kosmeettiseen tarkoitukseen. Saat lisätietoa toimivimmista ruokasoodaan perustuvista hoidoista seuraavassa artikkelissa.

Ruokasooda ientulehduksen hoidossa

Tämä tauti tai sairaus ikenissä on paljon yleisempi kuin luuletkaan. Siinä on pohjimmiltaan kyse ikenien verenvuodosta varsinkin silloin, kun harjaat hampaita. Asiantuntijoiden mukaan yksi parhaita tapoja ientulehduksen hoitamiseksi on käyttää erityisiä hammastahnoja. Monet ihmiset kuitenkin väheksyvät kotihoitojen voimaa. Jos tulehdus johtuu yksinkertaisesta ärsytyksestä (esimerkiksi jos ikenet ovat vahingoittuneet leipää tai ruokaa syödessä), ruokasoodaa käyttämällä voit saada aikaan ihmeitä.

Muissa tapauksissa ientulehdus johtuu useimmiten plakin kertymisestä hampaiden kulmiin ja takahampaisiin. Tätä varten on saatavilla erilaisia hammasharjoja, joiden mukana tulee aina tehokas tuote. Hammastahnan sijaan voit käyttää tätä puhdistustuotetta eli ruokasoodaa kurlaamalla. Se on ehdottomasti loistava vaihtoehto.

ruokasooda5

Ehkäistäksesi ientulehduksen ilmaantumista syö raakoja vihanneksia päivittäin, lisää C-vitamiinin kulutusta ja kevyesti hiero tätä aluetta päivittäin.

Ruokasooda kihdin hoidossa

Tuhannet ihmiset joka puolella maailmaa kärsivät kihdistä ja käyttävät runsaasti kipulääkkeitä kivun hoitamisessa. Näyttää kuitenkin siltä, että ne eivät helpota kipua kuin muutaman tunnin ajan ja vain ulkopuolelta. Kihti on kuitenkin yksi helpommin hoidettavista taudeista luonnollisesti varsinkin ruokasoodaan perustuvilla hoidoilla, mutta monet ihmiset eivät tiedä tätä.

Kihti johtuu virtsahapon tason lisääntymisestä. Elimistö ei poista niitä oikealla tavalla. Ruokasoodapohjainen hoito neutralisoi ja poistaa virtsahappojen suoloja ja vähentää kipua ja epämukavuuden tunnetta.

jalat1

Se myös lisää virtsahapon liukoisuutta, minkä vuoksi elimistö poistaa sen yksinkertaisemmin. Se maksimoi munuaisten läpi kulkevat ruumiinnesteet. Tämän lisäksi se nostaa virtsan pH-pitoisuutta ehkäisten virtsakivien syntymisen riskiä.

Sinun tarvitsee vain sekoittaa teelusikallinen ruokasoodaa lasilliseen vettä ja juoda se aamulla, ennen lounasta ja ennen nukkumaanmenoa illalla.

Ruokasooda hampaiden valkaisussa

Kerroimme aiemmin ruokasoodan hyödyistä ientulehduksen hoitamisessa. Sen toiminta suussa ei kuitenkaan pääty tähän. Jos haluat kauniit, kiiltävät ja valkoiset hampaat – samanlaiset kuin hammastahnamainoksissa televisiossa – sinun ei tulisi epäröidä käyttää tuotetta.

HUOMIO: ole varovainen levittäessäsi tätä tuotetta. Älä käytä sitä liikaa. Tämä johtuu ensisijaisesti siitä, miten ruokasooda vaikuttaa hammaskiilteeseen. Oikea tapa levitykseen on kerran viikossa tai joka toinen viikko (jotkut ihmiset käyttävät sitä kerran kuukaudessa).

Hampaat tahriintuvat ja värjääntyvät monesta syystä, kuten tupakoinnin vuoksi, kahvin tai teen juonnin takia, väriaineita sisältävistä ruoista johtuen, huonon suuhygienian vuoksi, riisitaudin takia, ikääntymisestä johtuen ja niin edelleen. Hampaiden kellertävä väri johtuu hampaiden päällä olevan valkoisen hammaskiilteen kulumisesta, jolloin hammasluu jää paljaaksi.

Hampaiden valkaisemiseksi suosittelemme kurlausta käyttäen seosta, johon tulee yksi teelusikallinen ruokasoodaa puoleen kupilliseen vettä. Nesteen tulisi mennä suussa kokonaan hampaiden ja poskihampaiden ympärille. Huomaat aluksi, että maku on hieman suolainen. Yritä kestää makua vähän aikaa, sen jälkeen suusi tottuu siihen. Älä juo vettä. Toista käsittely kaksi tai kolme kertaa päivässä (esimerkiksi joka kerta kun harjaat hampaasi), mutta muista mitä kerroimme aiemmin, eli ei joka päivä vaan kerran viikossa-parissa, tai kerran kuukaudessa.

Hyvä puoli on, että tämä luonnollinen hampaiden valkaisumenetelmä auttaa sinua ehkäisemään pahanhajuista hengitystä ja hoitamaan haavoja, rakkuloita tai mitä tahansa muita epätäydellisyyksiä tai vammoja joita sinulla voi olla suussasi (ruokasoodaa voi käyttää myös yksinään näiden ongelmien hoitamiseen).

Ruokasooda aknen hoidossa

Kun puhutaan tavallisimmista iho-ongelmista, akne on yksi niistä varsinkin teinivuosien aikana. Se voi johtua useista eri tekijöistä, kuten rasvaisesta ihosta, hormonaalisista muutoksista, perinnöllisistä taipumuksista, ruokavaliosta tai ympäristön muutoksista. Finnit ilmestyvät paikkoihin, joissa talirakkuloiden kasvu on voimakasta. Tästä syystä johtuen on todennäköisempää, että ne ilmestyvät kasvoihisi, selkääsi, rintaasi ja niskaasi.

Vaikka useimmat ihmiset päättävät tehdä aknehoidon ulkonäöllisistä ja muista esteettisistä syistä totuus on, että aknen taustalla vaikuttaa myös ihon epätasapaino, joka on myös hoidettava että se ei muutu pahemmaksi tai tule krooniseksi. Ruokasooda on yksi tehokkaimmista hoidoista akneen.

ruokasoodanaamio

Käyttäminen on erittäin yksinkertaista. Puhdista ensin kasvosi hyvin hellävaraisella ja neutraalilla saippualla. Sekoita kulhossa kaksi ruokalusikallista ruokasoodaa veteen niin, että saat aikaan tahnan. Koostumuksen pitäisi olla kerman kaltaista. Levitä sitä alueille, joissa sinulla on näppylöitä tai akne on häiritsevää. Tee ympyrän muotoisia liikkeitä, jotta tahna läpäisee ihon syvemmälle ja anna vaikuttaa muutaman minuutin ajan (ei kuitenkaan liian kauan, koska se voi aiheuttaa ihon ärtymistä tai kuivumista). Huuhtele kasvot lämpimällä vedellä ja kuivaa hellävaraisesti pyyhkeellä.

UUTISIA VERKOSSA