Kuinka valkaiset hampaasi luonnollisesti

heinäkuu 22, 2015

Jos olet antanut pitkän ajan kulua ilman hammaslääkärikäyntiä, tai jos olet tupakoinut useita vuosia, tai jos juot teetä, kahvia tai liian paljon tummanvärisiä juomia, on mahdollista, että hampaasi ovat kellastuneet. Kellastuneet hampaat eivät ole kovin viehättävät ja ne saattavat jopa estää sinua hymyilemästä.

Edellä mainittujen syiden lisäksi hampaat saattavat värjäytyä myös tiettyjen lääkkeiden kulutuksen vuoksi, kuten tietyt antibiootit, tai rasvaisten ruokien, marjojen tai elintarvikkeiden lisäaineiden kulutuksen vuoksi.

Tässä artikkelissa annamme sinulle joitakin käyttökelpoisia ja luonnollisia vinkkejä, jotka voivat auttaa sinua loihtimaan helmiäisenvalkoiset hampaat ja auttaa hampaitasi saaman takaisin niiden kauniin, selkeän ja kirkkaan valkoisen värin, jota varmaan ikävöit. Lisäksi tulet varmasti hymyilemään useammin.

Vinkkejä hampaidesi valkaisemiseen

Mansikka

mansikka-dieetti

Tämä on melko yksinkertainen prosessi suorittaa. Sinun tulee ottaa vain pieni määrä mansikkaa ja hieroa sitä hampaisiisi viiden minuutin ajan. Kun olet tehnyt niin, huuhtele suusi erittäin hyvin ja käytä hammaslankaa poistaaksesi kaikki siemenet, jotka ovat mahdollisesti jääneet hampaisiisi.

Ruokasooda

Valkaistaksesi hampaasi käyttäen ruokasoodaa, sinun tulisi lisätä pieni määrä ruokasoodaa hammasharjaasi ja hieroa sitä hampaisiisi. Vaihtoehtoisesti voit lisätä hieman ruokasoodaa tavanomaiseen hammastahnaasi.

Sitruunamehu

sitruuna-dieetti

Valkaistaksesi hampaasi sitruunalla, sinun tulee valmistaa tahna pienestä määrästä suolaa ja sitruunamehua. Voit myös vaihtaa suolan ruokasoodaan. Sinun tulee hieroa tätä tahnaa hampaisiisi aika lailla, kunnes huuhtelet suusi runsaalla määrällä vettä.

Omenaviinietikka

Hampaiden valkaiseminen omenaviinietikalla voidaan tehdä seuraavalla tavalla:

Sekoita pieni määrä omemaviinietikkaa ruokasoodaan luodaksesi paksun tahnan. Tällä tahnalla sinun tulee harjata hampaasi erittäin hyvin, kunnes huuhtelet suusi runsaalla viileällä vedellä.

Appelsiininkuori ja laakerinlehdet

laurel

Tämä on erittäin tehokas hampaidenvalkaisutapa, vaikkakin melko tuntematon. Valkaistaksesi hampaasi käyttäen appelsiininkuorta ja laakerinlehtiä, sinun tulee jauhaa hieman appelsiininkuoria muutamien laakerinlehtien kanssa. Hiero sitten tämä seos hampaisiisi huolellisesti lisäten sitä kaikkialle. Huuhtele viimeiseksi suusi hyvin raikkaalla vedellä.

Temppuja, joiden avulla voit pitää hampaasi valkoisina

Selleri

  • Yritä pureskelle omenoita, selleriä, porkkanoita ja parsakaalia säännöllisesti.
  • Sinun tulee harjata hampaasi vähintään kolme kertaa päivässä.
  • Tee parhaasi tumman väristen juomien ja tupakoimisen välttämisessä. Jos juot jotakin tummaa juomaa, kuten kahvia tai teetä, sinun tulisi harjata hampaasi tai vähintään huuhdella suusi välittömästi juomisen jälkeen, jotta estät värjäytymät hampaissasi.

HUOMAA: ei ole suositeltavaa suorittaa näitä valkaisuja liian usein, koska niiden liiallinen käyttö (erityisesti sitruunan ja ruokasoodan) voi lopulta aiheuttaa (jos sitä lisätään liikaa ja/tai liian usein) huonon vaikutuksen hampaissamme. Ole hyvä ja seuraa näitä vinkkejä varovaisuutta noudattaen äläkä käytä liikaa mitään näistä hoitokeinoista!

Samassa hengessä suosittelemme, että käyt hammaslääkärilläsi saadaksesi täsmällisempää hoitoa jos siihen on tarvetta.

 

 

UUTISIA VERKOSSA