20 puulaatikoiden käyttötapaa kotona

· elokuu 30, 2016
Kun käytät uudelleen puulaatikot, saat luotua uniikkeja, edullisia ja persoonallisia esineitä säilytystä varten kotisi eri tiloihin.

Puulaatikot (kuten ne, joissa pidetään hedelmiä) on helppo hyödyntää uudelleen, jos vain käytät hieman mielikuvitustasi. Koska ne on tehty kestävistä materiaaleista, niille on monia mielenkiintoisia käyttötapoja. Näin sinun ei tarvitse heittää niitä pois.

Jos sinulla ei ole puulaatikkoa kotona, mutta haluat kokeilla jotakin näistä itsetehdyistä esineistä, löydät laatikkoja lähikaupoista ja -marketeista.

Tänään haluamme jakaa 20 loistavaa tapaa uudelleenkäyttää puulaatikoita ja muuntaa ne joksikin koristeelliseksi ja käyttökelpoiseksi kodissasi. Valmistaudu!

1. Päätypöydät

päätypöytä

Hio hedelmälaatikko, maalaa se haluamallasi värillä ja lisää pyörät, niin saat muunnettua sen sivupöydäksi lehtien ja kirjojen säilyttämiseen.

2. Peili ja hylly

hylly ja peili

Jos laitat peilin yhden laatikon pohjalle, saat kivannäköisen esineen makuuhuoneeseesi tai mihin tahansa kotisi huoneeseen.

Voit myös lisätä kaksi vetolaatikkoa sen viereen saadaksesi lisää hyllytilaa ja järjestystä.

3. Säilytystilaa asusteille

asustehylly

Jos valitset maalin, joka sopii huoneesi sävyihin, voit tehdä kivan laatikon varastoidaksesi pienet päivittäin käyttämäsi asusteet.

4. Keittiöteline

keittiölaatikko

Värikkäistä maaleista tai koristeellisesta kontaktipaperista saat säilytyslaatikoita, joissa voit pitää astioita tai keittiövälineitä keittiössä.

5. Kenkäpenkki

kenkäpenkki

Kaikista tämän tyyppisten puulaatikoiden monista uudelleenkäyttöideoista tämä on yksi suosikeistamme. On kuitenkin tärkeää, että puu on tarpeeksi lujaa toimiakseen istuimena.

Käytä spraymaalia puulaatikon pintaan ja reunusta yksi sivu kankaalla. Käytä sisällä oleva tyhjä tila kenkien säilyttämiseen.

6. Puutarha- tai terassikalusteet

puutarhalaatikko

Kun yhdistät useita puulaatikoita nauloilla, saat tehtyä maalaisidyllisen hyllyn puutarhaan. Se sopii loistavasti pienten kasvien, ruukkujen ja muiden puutarhavälineiden varastoimiseen.

7. Lasten lelulaatikko

lelulaatikko

Maalaa suurikokoinen puulaatikko kirkkailla väreillä ja laita sisään pienempiä laatikoita tehdäksesi lelulaatikon lapsillesi.

8. Pieniä huonekaluja olohuoneeseen

Lisää useampia vetolaatikoita maalattuun hedelmälaatikkoon ja käytä sitä olohuoneessasi lehtien, kirjojen tai minkä tahansa muun säilömiseen.

9. Pieni lehtiteline

lehtiteline

Saat täydellisen pikku lehtikorin kiillotusaineella, maalilla tai muulla koristelulla.

10. Vuode lemmikille

lemmikin vuode

Jos puulaatikko on tarpeeksi suuri pediksi lemmikillesi, voit yksinkertaisesti hioa sen ja lisätä pehmusteita ja viltin.

Näin saat yksinkertaisen ja edullisen vuoteen lemmikille.

11. Kahvipöytä

kahvipöytä

Kiinnitä yhteen useampia samankokoisia puulaatikoita käyttämällä liimaa tai muuta ainetta, niin saat kahvipöydän kuistille tai parvekkeelle.

12. Monitoimilaatikko

monitoimilaatikko

Maalaa puulaatikko, niin saat kotiisi monikäyttöisen laatikon. Voit säilöä siinä koristekukkia, sanomalehtiä tai mitä tahansa muuta, jolle et oikein löydä paikkaa.

13. Lelujuna

Puulaatikot lelujunaksi

Jos haluat tehdä söpön esineen lapsillesi, käytä puulaatikot uudelleen lelujunan rakentamiseen.

Maalaa se kirkkailla väreillä, lisää pyörät ja rohkaise lapsiasi leikkimään sillä.

14. Kirjalaatikot

kirjahylly

Kiinnitä kaksi tai kolme puulaatikkoa seinään ja käytä niitä kirjahyllynä.

15. Pyörälliset säilytyslaatikot

Tämä on loistava käsityötuote ihmisille, joilla ei ole tarpeeksi säilytystilaa kotona.

Koristele laatikot, lisää pyörät ja säilytä niitä sängyn alla, niin saat kotisi näyttämään siistimmältä.

16. Olohuoneen hylly

Sen sijaan, että käyttäisit paljon rahaa huonekalujen ostamiseen sisustaaksesi olohuoneesi, laita yhteen useampia maalattuja puulaatikoita rakentaaksesi hyllyn.

17. Säilytysteline seinälle

Kiinnitä maalattuja puulaatikoita seinille saadaksesi uniikkeja säilytystelineitä. Voit lisätä nimilaput jokaiseen pitääksesi tavarat järjestyksessä.

18. Leluhylly

leluhylly

Kauniisti lakattu ja maalattu puulaatikko voi toimia loistavana hyllynä lastenhuoneessa.

Koristele se heidän makunsa mukaisesti ja lisää sinne leluja säilöön ja näytille.

19. Kylpyhuoneen huonekalut

Laita kaksi laatikkoa yhteen, maalaa ne ja sijoita ne kylpyhuoneeseen pyyhkeiden ja hygieniatarvikkeiden säilömistä varten sekä lisätäksesi hitusen koristeellisuutta.

20. Puutarharuukut

kukkaruukut

Anna puutarhallesi uniikki ulkoasu käyttämällä näitä puulaatikoita ruukkuina kasveillesi.  Se näyttää upealta!

Mielenkiintoista, eikö? Nyt kun tiedät, mitä käyttömahdollisuuksia tälle tavalliselle puulaatikolle on, voit keksiä omia luomuksiasi kotona.