10 kasvia, jotka vetävät puoleensa positiivista energiaa

Kun aloe vera kasvaa, se houkuttelee hyvää onnea. Mutta jos se kuihtuu, se on imenyt huonoa energiaa, suojellen meitä.
10 kasvia, jotka vetävät puoleensa positiivista energiaa

Viimeisin päivitys: 17 syyskuuta, 2022

Kasveja on käytetty kaukaisista ajoista lähtien esimerkiksi kodin, työpaikan ja julkisten tilojen koristeluun. Sen lisäksi, että ne antavat todella raikkaan ja luonnollisen kosketuksen näihin paikkoihin, uskotaan että ne parantavat positiivisten energioiden virtausta ja välttelevät negatiivisia energioita.

Opi 10 kasvia jotka ovat tärkeitä positiiviselle energialle kodissasi!

Nämä 10 kasvia on pakko tuntea

Alan asiantuntijoiden mukaan tietyt kasvit ovat kyvykkäämpiä verrattuna toisiin kasveihin edistämään positiivista energiaa ja antamaan meille hyvinvoinnin tunteen joka päivä.

Huomioi, että näiden kasvien täytyy olla eläviä; niitä täytyy pitää sopivassa astiassa ja niille tulee antaa erityistä huolenpitoa.

Lue siis alla oleva lista ja tunne 10 kasvia jotka vetävät puoleensa positiivista energiaa.

Kaktus

Kaktukset ovat todella kauniita ja persoonallisia kasveja kotiimme tai toimistoomme. Ne ovat kasveja, jotka vaativat erityistä huolenpitoa voidakseen hyvin, ja on sanottu että niillä on kyky vastustaa kateellisuutta, tunkeilijoita, ilkeitä ihmisiä, teeskentelijöitä ja imeä pahaa sähkömagneettista energiaa kodinkoneista.

Viherminttu

opi nämä 10 kasvia, viherminttu

Paitsi että se on kasvi jolla on monia terveyshyötyjä, sitä on käytetty myös suojeluun noituutta ja muiden kateutta vastaan. Se on kasvi hyvinvointisi tueksi, ja jotkut uskovat että tuoreen viherminttukasvin omistajat vetävät puoleensa taloudellista menestystä.

Bambu

Bambusta on tullut muodikas kodin koriste; se antaa hienostuneen tunnelman olohuoneeseemme, mutta siitä on tullut myös suosittu hyvän energian tuoja. On sanottu, että bambu yhdistää kasvun ja veden, antaen puhtautta, avoimuutta ja elämää.

Tämän kasvin läsnäolo kodissamme herättää meissä hyvinvoinnin ja rauhallisuuden tunnetta ja häätää kateellisuutta.

Jasmiini

opi nämä 10 kasvia, jasmiini

Jasmiini on tunnettu “pariskuntien kasvina”, koska se herättää hyviä asioita suhteen henkisellä osa-alueella. On suositeltavaa pitää tätä kasvia makuuhuoneessa ja/tai paikassa jossa pari viettää paljon aikaa keskenään, koska se vetää puoleensa positiivista energiaa joka vahvistaa suhdetta ja lisää romantiikkaa.

Rosmariini

Rosmariini on kasvi, jolla on loistavia lääkinnällisiä hyötyjä joita on käytetty muinaisajoista lähtien monissa kulttuureissa. Henkisellä tasolla, tämän kasvin on tiedetty vetävän puoleensa vilpitöntä rakkautta ja onnellisuutta.

Sen lisäksi että sinulla on tuore rosmariinikasvi kotona, on myös suositeltavaa asettaa muutama rosmariinin oksa kangaspusseihin ja levittää niitä useisiin paikkoihin ympäri kotia vetämään uskollisuutta ympärillesi.

Piparminttu

opi nämä 10 kasvia, piparminttu

Piparminttu on kasvi, jolla on monia lääkinnällisiä ominaisuuksia joita voimme hyödyntää milloin vain. Tämä kasvi ei ainoastaan takaa hyvää apua yleiselle terveydellesi mutta se myös edistää positiivisia värähtelyjä missä vain ympäristössä.

On sanottu, että piparminttu taistelee pahoja värähtelyjä ja unettomuutta vastaan. Se voi auttaa myös parantamaan kommunikointia kotona.

Timjami

Timjami on kasvi, jota on muinaisista ajoista lähtien käytetty poistamaan pahoja värähtelyjä ilmasta. Tätä kasvia on pidetty puhdistavana kasvina koska se taistelee negatiivista energiaa vastaan, ehkäisee painajaisia ja parantaa itsetuntoa. Yksi kotona varmistaa kodin ja asukkaiden turvaamisen.

Krysanteemi

Krysanteemit ovat tunnettuja kauneudestaan ja hyvinvoinnin tunteen herättämisestä kotiin. Tämä kasvi edistää onnellisuutta ja hyvää tuulta joten ne ovat suositeltuja alueille joissa on vakaa jännite ja/tai riitoja. Krysanteemit on yhdistetty rentouttavaan elämään.

Eukalyptus

opi nämä 10 kasvia

Tällä kasvilla on kyky taistella huonoja värähtelyjä vastaan, jotka melkein aina tulevat kateellisten tai ilkeiden yksilöiden mukana. Se on suositeltu toimistoihin tai yrityksiin koska se vetää puoleensa menestystä. Se on myös ihanteellinen parempiin yöuniin ja vapauttamaan raskaiden energioiden aluetta.

Aloe vera

Tätä kasvia on käytetty rituaaleissa huonoa onnea ja kateellisuutta vastaan ja sen on sanottu olevan yksi vahvimmista kasveista taistelemaan pahoja värähtelyjä vastaan. Sen on tiedetty houkuttelevan menestystä ja positiivista energiaa missä vain kodin osassa se sijaitseekaan.

Moni ihminen uskoo, että kun aloe vera -kasvi kasvaa ja on elinvoimainen, se johtuu siitä että se vetää puoleensa hyvää onnea. Jos se kuihtuu, se johtuu siitä että se on imenyt negatiivisia energioita ja suojellut meitä.


Kaikki lainatut lähteet tarkistettiin perusteellisesti tiimimme toimesta varmistaaksemme niiden laadun, luotettavuuden, ajantasaisuuden ja pätevyyden. Tämän artikkelin bibliografia katsottiin luotettavaksi ja akateemisesti tai tieteellisesti tarkaksi.Tämä teksti on tarkoitettu vain tiedoksi eikä se korvaa ammattilaisen konsultaatiota. Jos sinulla on kysyttävää, konsultoi asiantuntijaasi.