Vihreät juomat: erinomaisia rasvanpolttoon
Kirjoittanut ja tarkastanut liikuntapedagogi ja ravitsemusterapeutti Elisa Morales Lupayante
Vihreät juomat ovat erityisen suositeltavia elimistön puhdistamiseen ja rasvan polttamiseen niiden sisältämien runsaiden vitamiinien ja mineraalien vuoksi. Ne tekevät näistä käsittelyistä todella tehokkaita.
Tässä artikkelissa mainitut vihreät juomat ovat ominaisuuksiensa vuoksi todella tehokkaita rasvan polttamisessa ja siksi hyödyllisiä jokaiselle, joka haluaa pudottaa painoaan luonnollisesti, turvautumatta leikkauksiin tai muihin käsittelyihin, jotka voivat vaarantaa terveytesi.
Yhdistä kiiviä, pinaattia ja lehtisalaattia
Näiden kolmen raaka-aineen yhdistelmä muuttuu herkulliseksi ja terveelliseksi mehuksi, joka sisältää runsaasti kuituja, viheraineita ja antioksidantteja. Niiden virtsaneritystä lisäävät ominaisuudet ovat erityisen otollisia rasvan polttamiseen ja sitä kautta painon pudottamiseen ainakin yhdellä koolla alaspäin. Näiden uskomattomien etujen lisäksi nämä kolme ainesosaa auttavat ruoansulatuksen ongelmiin, ja ne ovat myös loistavia stressin lievityksessä.
Valmistaaksesi tämän juoman oikealla tavalla sinun tulee kuoria ja pestä yksi kiivi, pestä viisi pinaatin lehteä, kolme lehtisalaatin lehteä ja lisätä ruokalusikallinen puhdasta hunajaa. Laita kaikki ainekset tehosekoittimeen, ja lisää joukkoon lasillinen kiehuvaa vettä. Soseuta niin kauan, kunnes kaikki ainekset ovat sekoittuneet tasaisesti yhteen. Siivilöi sekoitus ja nauti.
Suosittelemme tämän vihreän smoothien juomista vähintään kolme kertaa viikossa, ja mielellään aamun aikana.
Päärynä, selleri, ananas, greippi ja hunaja
Sekoitettuasi kaikki nämä ainesosat yhteen saat miellyttävän juoman, jossa on myös paljon ravintoaineita ja hyödyllisiä ominaisuuksia elimistöllesi. Juoman sisältämän runsaan kuitumäärän ansiosta se on erinomainen virtsaneritystä lisäävä luonnollinen hoito ja se auttaa sinua tehokkaasti poistamaan rasvaa ja myrkkyjä kehostasi.
Voit juoda tämän erinomaisen juoman tyhjään vatsaan viitenä päivänä peräjälkeen. Pidä sen jälkeen taukoa viikon ajan, ja jatka sen jälkeen samalla kaavalla. Jos elimistösi sulattaa juoman, voit jatkaa sen nauttimista. Jos elimistösi jostain syystä kuitenkin torjuu sen, juo juomaa vain kerran viikossa. Saat tästä huolimatta sen myönteiset vaikutukset.
Voit tehdä tämän smoothien käyttämällä puolikkaan päärynän, kaksi sellerin vartta, kahden greipin mehun, ananaksen viipaleen, ja ruokalusikallisen hunajaa. Soseuta ainesosat keskenään hyvin niin kauan, kunnes ne ovat täysin sekoittuneet. Sen jälkeen juoma on valmis nautittavaksi.
Vihreät juomat, jotka polttavat rasvaa
Tämä mehu on tehty erityisesti rasvanpolttoon. Sitä tulisi nauttia aamun tuntien aikana kymmenen päivän ajan, ja sen jälkeen pitää tauko mehun nauttimisessa toisen kymmenen päivän ajan. Tässä juomassa on uskomattoman paljon C- ja B6-vitamiineja sekä kuituja, foolihappoa, Omega3-rasvoja, fytonutrientteja ja antioksidantteja.
Valmistaaksesi tämän mehun, pese sellerin varsi hyvin, samoin pese seitsemän pinaatin lehteä. Lisäksi tarvitaan puolikas kupillinen persiljaa, kuorittu ja pilkottu omena, yhden sitruunan mehu, ja puolikas kurkku. Soseuta nämä ainesosat hyvin, ja nauti välittömästi valmistamisen jälkeen.
Pidä mielessäsi, että kaikki nämä smoothiet ovat luonteeltaan puhdistavia, joten niitä ei tulisi käyttää liian pitkään tai liian säännöllisesti. Ole tietoinen siitä, että myös epätoivottuja sivuvaikutuksia saattaa tulla. Jos niitä ilmenee, sinun tulisi lopettaa juomien käyttäminen, koska kaikkien ihmisten elimistöt eivät reagoi samalla tavalla erilaisiin hoitoihin tai täysin luonnollisiin tuotteisiin.
Kaikki lainatut lähteet tarkistettiin perusteellisesti tiimimme toimesta varmistaaksemme niiden laadun, luotettavuuden, ajantasaisuuden ja pätevyyden. Tämän artikkelin bibliografia katsottiin luotettavaksi ja akateemisesti tai tieteellisesti tarkaksi.
- Sujarwo, W., Keim, A. P., Savo, V., Guarrera, P. M., & Caneva, G. (2015). Ethnobotanical study of Loloh: Traditional herbal drinks from Bali (Indonesia). Journal of Ethnopharmacology. https://doi.org/10.1016/j.jep.2015.03.079
- Pawar, R. S., Krynitsky, A. J., & Rader, J. I. (2013). Sweeteners from plants-with emphasis on Stevia rebaudiana (Bertoni) and Siraitia grosvenorii (Swingle). Analytical and Bioanalytical Chemistry. https://doi.org/10.1007/s00216-012-6693-0
- Reinli, K., & Block, G. (1996). Phytoestrogen content of foods – A compendium of literature values. Nutrition and Cancer. https://doi.org/10.1080/01635589609514470
Tämä teksti on tarkoitettu vain tiedoksi eikä se korvaa ammattilaisen konsultaatiota. Jos sinulla on kysyttävää, konsultoi asiantuntijaasi.