Vaalenna ihoa luonnollisesti itsetehdyllä voiteella

Jogurtti on pääaines tässä voiteessa, jota voit käyttää parantamaan ihosi ulkonäköä hetkessä.

Suurin osa naisista tietää ihonsa kärsivän jatkuvasta auringonvalolle ja ympäristömyrkyille altistumisesta.

Ihon jatkuvan uudistumisprosessin aikana se saattaa joskus ylisuoriutua tehtävässään, mikä voi aiheuttaa rumia muutoksia ihon ulkonäköön.

Kollageenin ja elastisuuden menetys, kuolleiden ihosolujen kerääntyminen ja auringonpolttamat ovat vain osa niistä tekijöistä, jotka voivat vaikuttaa negatiivisesti ihon ulkonäköön ja johtaa ennenaikaiseen vanhenemiseen.

Tämän ongelman ratkaisemiseksi on kehitetty lukuisia kosmetiikkatuotteita ja ammattimaisia mekaanisia toimenpiteitä, jotka kumoavat vaurioita ja kiihdyttävät paranemisprosessia. Joidenkin näiden ratkaisujen ongelmana on se, että ne saattavat olla kalliita, eikä kaikilla ole niihin varaa.

Onneksi on olemassa paljon edullisempiakin ratkaisuja, jotka antavat loistavia tuloksia ilman, että ihoa tarvitsee altistaa aggressiivisille kemikaaleille tai toimenpiteille.

Tässä artikkelissa haluamme jakaa kotitekoisen voiteen reseptin, joka hyödyntää jogurtin luonnollisia ominaisuuksia ihon elvyttämisessä sekä juonteiden ja ryppyjen synnyn vähentämisessä. Oletko valmis kokeilemaan?

Luonnollinen ihoa vaalentava voide jogurtista ja manteleista

luonnollinen voide

Tässä voiteessa käytettyjen ainesosien yhdistelmä toimii loistavana apuna kuolleiden ihosolujen poistamisessa ja kasvojen ihon ulkonäön kohentamisessa.

Luonnonjogurtti on erittäin terveellinen maitohappoa sisältävä ruoka-aine. Maitohappo auttaa säätelemään ihon luonnollista pH-arvoa ja siten ehkäisemään kauneusvirheitä.

Sitä pidetään yhtenä parhaimmista vaihtoehtoisista kosteuttajista, sillä se auttaa ihoa säilyttämään luonnollisen kosteutensa vaikuttamatta sen luonnollisten öljyjen muodostumiseen.

Sen elävät bakteeriviljelmät edistävät ihon terveyttä ja ehkäisevät aknea sekä ennenaikaista hienojen juonteiden ja ryppyjen ilmestymistä.

mantelijauhe

Lisäksi mantelijauho sisältää runsaasti välttämättömiä rasvahappoja ja antioksidantteja, jotka ovat hyväksi iholle.

Sen sisältämä runsas määrä E-vitamiinia suojelee ihoa vapaiden radikaalien aiheuttamalta oksidatiiviselta stressiltä ja estää solujen ja kudosten heikentymistä. Sen luonnolliset öljyt palauttavat kuivan ihon kosteustasapainon ja ehkäisevät ekseeman ja psoriasiksen kaltaisia ongelmia.

Lisäämme voiteeseemme myös hieman hunajaa ja sitruunamehua antamaan lisää valkaisutehoa.

Kannattaa lukea: Kotitekoiset naamiot ryppyjä vastaan

Kuinka tätä täysin luonnonmukaista voidetta valmistetaan?

Ihon vaalennus -tuotteet

Yksi täysin luonnollisten tuotteiden käyttämisen hyödyistä on se, että ne on todella helppo valmistaa, eikä valmistaminen vie paljon aikaa.

Ainekset on erittäin helppo löytää, vaikkakin sinun tulee kiinnittää huomiota siihen, että tuotteet ovat 100-prosenttisen orgaanisia.

Saatat löytää näitä tuotteita halvallakin, mutta sen seurauksena laatu tulee todennäköisesti kärsimään.

Ainekset

  • 3,5 dl luonnonjogurttia
  • 4 mantelia
  • 2 ruokalusikallista sitruunamehua
  • 1 ruokalusikallinen hunajaa

Ohje

  • Laita mantelit monitoimikoneeseen tai myllyyn tehdäksesi jauhetta. Jos mahdollista, voit ostaa mantelijauheen valmiina ja hypätä tämän vaiheen yli.
  • Laita jauhe kulhoon ja lisää sinne jogurtti, mehu ja hunaja.
  • Sekoita hetken verran ja varmista, että ainekset ovat kunnolla sekoittuneet.

Käyttö

  • Joka ilta ennen nukkumaanmenoa, poista meikit ensin huolellisesti ja puhdista iho.
  • Kun iho on puhdas, levitä reilu määrä voidetta ja anna vaikuttaa 20 minuuttia.
  • Kun vaadittu aika on kulunut, huuhtele aine pois lämpimällä vedellä ja taputtele kuivaksi pyyhkeellä.

Vinkit

Parhaiden tulosten saamiseksi sinun tulisi käyttää tätä voidetta osana päivittäistä kauneudenhoitorutiiniasi. Silloin tällöin käytettynä voiteella ei välttämättä ole näkyvää vaikutusta.

Vältä voiteen käyttöä päiväsaikaan, sillä sitruunamehu saattaa reagoida negatiivisesti auringonvalon kanssa. Lisäksi tämä tuote on suunniteltu käytettäväksi illalla, sillä se tukee kehon luonnollista uudistumisprosessia, joka tapahtuu yöaikaan.

Ensimmäinen käyttökerta jättää ihosi niin puhtaaksi ja raikkaaksi, että ihastut tuotteeseen varmasti. Saattaa kuitenkin viedä viikkoja, ennen kuin sen valkaiseva vaikutus alkaa näkyä.

Voit myös halutessasi käyttää tätä tuotetta kaulalle ja dekoltee-alueelle vielä parempien tulosten saamiseksi. Muista, että nämä alueet ovat paljon herkempiä ja vaativat hieman enemmän varovaisuutta.

Suosittelemme käyttämään hyvää aurinkovoidetta päivittäin edistämään tuotteen tehoa.

 

UUTISIA VERKOSSA