Tuhat vuotta vanhat kauneusvinkit, joita käytetään yhä tänä päivänä

Tiesitkö, että sitruunamehun ja auringonvalon avulla voit vaalentaa hiuksiasi ilman keinotekoisia keinoja?
Tuhat vuotta vanhat kauneusvinkit, joita käytetään yhä tänä päivänä

Kirjoittanut Toimitus

Viimeisin päivitys: 21 joulukuuta, 2022

Eräät vanhat kauneusvinkit ovat suositumpia nyt kuin koskaan aikaisemmin, sillä me olemme taas alkaneet kiinnostumaan luonnonmukaisesta terveyden- ja kauneudenhoidosta.

Nykypäivänäkin suositut, vanhat kauneusvinkit

Tutkitaanpa lähemmin mitä ovat nämä tuhat vuotta vanhat kauneusvinkit, jotka muuttavat sinut säteileväksi!

1. Oliiviöljy

Ihmiset ovat jo vuosisatojen ajan puhuneet oliiviöljystä “kultaisena öljynä”. Nimi ei ole peräisin vain sen väristä, vaan myös sen hyödyllisistä ominaisuuksista. Ei ole mikään mysteeri, että tämä mahtava kosteuttaja on yleinen voiteista ja shampoista löydettävä ainesosa.

  • Oliiviöljypohjaiset tuotteet ovat täydellisiä ihon pehmentämiseen ja hiusten vahvistamiseen.

Suosittelemme sinua lukemaan: 5 hoitoa iholle oliiviöljystä

2. Kylvyt

vanhat kauneusvinkit: kylvyt

Hyvästä kylvystä nauttiminen on todella rentouttavaa ja se tekee meille ihmeitä. Hyvän olon tunteminen yleisesti ottaen on täydellinen apu, joka saa sinut tuntemaan olosi kauniiksi ja säteileväksi. Kylvyt olivat ennen vanhaan kuninkaallisten naisten lempitapa viettää vapaa-aikaa.

  • Jos vaihtelet kylmän ja kuuman kylvyn välillä, pystyt myös tehostamaan verenkiertoasi.

3. Aromaterapia

Eteeristen öljyjen käyttäminen hieronnassa on toinen tapa tuntea olosi paremmaksi ja kauniimmaksi. Lisäksi se on hyvä ihonhoitorutiini.

  • Kun on kyse itsesi hemmottelusta, ei ole mitään parempaa kuin eteerisellä öljyllä tehty hieronta. Saat myös ajan myötä silkkisen pehmeän ihon.

4. Teksturoidun liinan käyttäminen kuorinnassa

kaunis iho

Sen sijaan että käyttäisit aggressiivisempia kuorinta-aineita, jotka saattavat ärsyttää ihoasi, voit valita teksturoidun liinan.

  • Teksturoitua liinaa käyttämällä pystyt kuorimaan ihosi aivan samalla tavalla kuin minkä vain nykyajan kosmetiikkatuotteen kanssa.

5. Karvanpoisto sokerilla

Sokeri on täydellinen tuote kotitekoisten karvanpoistovoiteiden tekemiseen. Jos poistat karvat sokerilla, saat pehmeän ihon, joka kestää pitkän aikaa.

6. Ruusun terälehdet ja kosteusvoide

ruusun terälehdet

Jos haluat hemmotella ihoasi, ovat ruusun terälehdet ja kosteusvoide täydellinen valinta. Ruusun terälehdet tuovat aromia ja voide antaa ihollesi ihanaa pehmeyttä.

7. Hunajapohjainen naamio

Hunaja on täydellinen ainesosa pehmeän ihon saamiseen ja selluliittia vastaan taistelemiseen. Tämä mielessä pitäen ei ole mitään, mikä toimisi hunajaa paremmin selluliitin vastaisessa hieronnassa.

  • Sinun tulee vain levittää hunajaa ongelmallisimmalle alueelle ja painaa kämmeniäsi aluetta vasten. Tulet huomaamaan ihon muuttuvan pehmeämmäksi ja selluliitin vähenevän.

8. Henna

punaiset hiukset

Hennapohjainen hoito tekee hiuksistasi terveemmät ja vahvemmat haluamassasi värissä. Juuri sen takia naiset ovat käyttäneet hennaa ja basmaa eri mittasuhteissa monien vuosien ajan saadakseen pehmeämmät hiukset.

9. Kananmunapohjainen naamio

Kananmunanaamiot ovat mahtava tapa kosteuttaa hiukset. Jos päätät käyttää kananmunahiusnaamiota, saat lopulta vahvemmat ja kiiltävämmät hiukset.

10. Kaalinlehdet

vanhat kauneusvinkit: kaali

Jo vuosisatoja sitten kaalinlehdet olivat uskomaton liittolainen imettäville naisille.

  • Tällä kasviksella on tulehduksen vastaisia ominaisuuksia ja se lievittää kipua. Näiden ominaisuuksien ansiosta voit lievittää imettämisestä aiheutuvia ongelmia, jos levität lehdet suoraan rinnoillesi.

11. Sitruunamehu

Hiukset on mahdollista vaalentaa luonnollisesti. Sinun tulee vain käyttää sitruunamehua ja kääntyä auringon puoleen.

Ennen vanhaan vaalean tukan ilman hiusten valkaisua tai värjäystä haluavat ihmiset levittivät sitruunamehua hiuksiin ja istuivat auringossa. Siten he saivat hiuksiinsa haluamaansa vaaleampaa sävyä.

12. Savi

vanhat kauneusvinkit: savinaamiot

Savinaamiot ovat aina olleet suosittu vaihtoehto. Savi voi auttaa saamaan mahtavan ihon ilman selluliittia sekä vahvat hiukset.

Savinaamiot ovat täydellisiä myös rasvaiselle iholle, sillä savi imee talia. Jokaiselle ihotyypille löytyy sopivaa mutaa tai savea.

  • Kuivemmalle iholle pitäisi käyttää valkoista savea. Vihreää savea suositellaan rasvoittuvalle iholle, kun taas herkkäihoisten pitäisi hankkia punaista savea.
  • Ennen savinaamion tai jonkin samankaltaisen käyttöä sinun tulee puhdistaa ihosi hyvin.
  • Ensin sinun täytyy poistaa meikki ja pestä kasvot runsaalla vedellä.
  • Kuivaa iho täysin ja levitä savinaamio.
Tämä saattaa kiinnostaa sinua...
Hyaluronihappo: kauneus, jonka voit luoda
Askel Terveyteen
Lue se täällä Askel Terveyteen
Hyaluronihappo: kauneus, jonka voit luoda

Monet ihmiset eivät tiedä, että hyaluronihappo on ainesosa jota löytyy kehosta, ja että keho voi "tuottaa" sitä terveellisen ruokavalion voimin.


Kaikki lainatut lähteet tarkistettiin perusteellisesti tiimimme toimesta varmistaaksemme niiden laadun, luotettavuuden, ajantasaisuuden ja pätevyyden. Tämän artikkelin bibliografia katsottiin luotettavaksi ja akateemisesti tai tieteellisesti tarkaksi.Tämän julkaisun sisältö on puhtaasti informatiivista. Se ei missään tilanteessa voi avustaa tai korvata lääkärin diagnooseja, hoitoja tai suosituksia. Käänny askarruttavissa asioissa luotetun ammattilaisen puoleen ja pyydä suostumus ennen minkään toimenpiteen aloittamista.