Ryppyjä ehkäisevä yövoide rypälesiemenöljystä

Rypälesiemenöljy on luonnontuote, josta voi valmistaa ryppyjä ehkäisevän yövoiteen. Sitä on helppo löytää kaupoista ja vielä helpompi käyttää.
Ryppyjä ehkäisevä yövoide rypälesiemenöljystä

Kirjoittanut Edith Sánchez

Viimeisin päivitys: 09 elokuuta, 2022

Rypälesiemenöljy on mahtava luonnollinen ihonhoitotuote, jonka yksi kiehtovimmista ominaisuuksista on se, että se auttaa häivyttämään ja ehkäisemään ryppyjä. Mahtavinta on se, että sen vaikutukset alkavat näkyä jo lyhyen käytön jälkeen. Opi valmistamaan ryppyjä ehkäisevä yövoide rypälesiemenöljystä!

Yksi rypälesiemenöljyn suurimmista hyödyistä on sen mukautuvuus. Sitä löytyy helposti kaupoista ja sitä voi yhdistää moniin eri aineisiin riippuen halutuista tuloksista.

Ryppyjä ehkäisevä yövoide rypälesiemenöljystä valmistuu yllättävän helposti. Se on yövoide siksi, että aineen on hyvä antaa vaikuttaa yön yli, jotta tulokset olisivat näkyvämpiä.

Miksi iho ikääntyy?

Ihon ikääntyminen on normaali vanhenemiseen liittyvä prosessi. Vuosien kuluessa iho käy läpi monia muutoksia, jotka johtavat sen kiinteyden, kosteuden, kirkkauden ja pehmeyden häviämiseen. Tällöin syntyy pelättyjä ryppyjä.

Tähän vaikuttavat geneettiset, aineenvaihdunnalliset ja hormonaaliset tekijät, sekä ulkoiset tekijät kuten aurinko, saasteet, huono ihonhoito, unenpuute ja tietyt haitalliset tavat, kuten alkoholinjuonti ja tupakointi.

Vaikka ryppyjä ei voi estää, niiden ilmaantumista voi hidastaa tai vähentää pitämällä huolta ihosta. Tärkein askel on hoitaa ihoa joka päivä. Tässä tulee apuun ryppyjä ehkäisevä yövoide rypälesiemenöljystä!

Rypälesiemenöljy ehkäisee ryppyjä

Ihon luontainen ikääntymisprosessi johtaa ryppyjen syntyyn. Ne kertovat kimmoisuuden ja kiinteyden menetyksestä.

Rypälesiemenöljyn hyödyt

Rypälesiemenöljy on yksi sellainen luonnollinen tuote, jolla ikääntymistä voidaan hidastaa tehokkaalla tavalla. Se auttaa kosteuttamaan, kiinteyttämään ja pehmentämään ihoa, sillä se sisältää paljon antioksidantteja, C-, D- ja E-vitamiineja sekä beetakaroteenia.

Monissa kosmetiikkatuotteissa käytetään rypälesiemenöljyä. Yksi sen hyödyistä on se, että se sopii kaikille ihotyypeille johtuen sen virkistävästä vaikutuksesta, joka ei tuki ihohuokosia. Se imeytyy ihoon erittäin helposti, koska se sisältää kevyitä pehmittäviä ainesosia.

Rypälesiemenöljy sisältää myös paljon linoleenihappoa, mistä syystä se paitsi torjuu ryppyjä myös hoitaa arpia. Se on loistava tuote raskausarpiin ja jopa käytettäväksi voiteena auringonoton jälkeen.

Ryppyjä ehkäisevä yövoide rypälesiemenöljystä

Sinun ei tarvitse ostaa kaupan kalliita ihovoiteita, vaan voit hyödyntää luonnollisten, omatekoisten tuotteiden hyötyjä kauneudenhoidossa. Tämä ryppyjä ehkäisevä yövoide rypälesiemenöljystä on hyvin helppo ja edullinen valmistaa.

Rypälesiemenöljyä ei ole helppo uuttaa kotona. Se on toki mahdollista, mutta ei välttämättä onnistu parhaalla tavalla. Tästä syystä on parasta ostaa sitä valmiina kaupasta.

Rypälesiemenöljystä valmistuu ryppyjä ehkäisevä yövoide

Runsaasta antioksidanttipitoisuudestaan johtuen rypälesiemenöljy elvyttää ihoa ja auttaa vähentämään ikääntymisen merkkejä.

Kuinka sitä käytetään

Lisää vain 5-10 tippaa rypälesiemenöljyä tavalliseen kosteusvoiteeseen. Tämä tehostaa voiteen ominaisuuksia yllättävän hyvin.

  1. Hiero tätä voidetta kasvoihin joka ilta.
  2. Anna vaikuttaa yön yli.

Tämän voiteen pääasiallinen vaikutus on sen kosteututtava teho, mikä näkyy käytön myötä kasvojen ihon virkistymisenä ja kiinteytymisenä. Iho näyttää kirkkaammalta ja puhtaammalta.

Muita tapoja käyttää rypälesiemenöljyä

Rypälesiemenöljyä on viinirypäleissä, eli sinun ei välttämättä tarvitse ostaa valmista rypälesiemenöljyä voidaksesi hyödyntää sen ominaisuuksia. Voit yksinkertaisesti käyttää viinirypäleitä erilaisten kasvonaamioiden valmistukseen.

Ryppyjä ehkäisevä kasvonaamio viinirypäleistä syntyy seuraavilla ohjeilla:

  • Valitse kymmenen isoa vihreää viinirypälettä ja sekoita niiden joukkoon yhden E-vitamiinikapselin sisältö sekä ruokalusikallinen oliiviöljyä.
  • Levitä tätä seosta hellävaraisesti kasvoille ja anna vaikuttaa noin 20 minuuttia.
  • Poista naamio huolellisesti lämpimällä vedellä.

Vielä helpompi vaihtoehto on seuraava:

  • Puolita kaksi viinirypälettä ja hankaa niitä hellävaraisesti kasvojen ja kaulan iholle.
  • Anna vaikuttaa 20 minuuttia ja pese kasvot sitten lämpimällä vedellä.

Käytätkö jo rypälesiemenöljyä kauneudenhoidossa? Jos et ole vielä kokeillut sen ominaisuuksia, valmista siitä yövoidetta kasvoillesi. Pidät siitä varmasti!

Tämä saattaa kiinnostaa sinua...
Eroon rypyistä kotitekoisella anti-aging -voiteella
Askel Terveyteen
Lue se täällä Askel Terveyteen
Eroon rypyistä kotitekoisella anti-aging -voiteella

Iän karttuessa iho alkaa menettää elastisuuttaan ja hehkuaan. Tässä artikkelissa esitellyllä kotitekoisella anti-aging -voiteella saat ihosi sileäm...


Kaikki lainatut lähteet tarkistettiin perusteellisesti tiimimme toimesta varmistaaksemme niiden laadun, luotettavuuden, ajantasaisuuden ja pätevyyden. Tämän artikkelin bibliografia katsottiin luotettavaksi ja akateemisesti tai tieteellisesti tarkaksi.


  • Jurado, J. A., & Muñoz, L. (2009). Caracterización del aceite de las semillas de Solanum quitoense L variedad la selva y evaluación de su actividad antioxidante (Doctoral dissertation, Universidad Tecnológica de Pereira. Facultad de Tecnologías. Especialización en Logística Empresarial).
  • Ndiaye M, Philippe C, Mukhtar H, Ahmad N. The grape antioxidant resveratrol for skin disorders: promise, prospects, and challenges. Arch Biochem Biophys. 2011;508(2):164–170. doi:10.1016/j.abb.2010.12.030
  • Binic I, Lazarevic V, Ljubenovic M, Mojsa J, Sokolovic D. Skin ageing: natural weapons and strategies. Evid Based Complement Alternat Med. 2013;2013:827248. doi:10.1155/2013/827248

Tämän julkaisun sisältö on puhtaasti informatiivista. Se ei missään tilanteessa voi avustaa tai korvata lääkärin diagnooseja, hoitoja tai suosituksia. Käänny askarruttavissa asioissa luotetun ammattilaisen puoleen ja pyydä suostumus ennen minkään toimenpiteen aloittamista.