Rentouttavat uutteet, jotka auttavat sinua nukkumaan

· elokuu 10, 2015

Nykyään pelot, stressi ja unettomuusongelmat ovat erittäin yleisiä johtuen elämäntyylistä, velvollisuuksista kotona, töissä ja muilla elämän osa-alueilla. On olemassa pelkoa eliminoivia ja unta parantavia lääkkeitä, mutta myös jotkut yrttiuutteet voivat auttaa sinua luonnollisella tavalla nukkumaan ja lepäämään paremmin. Tässä artikkelissa me annamme sinulle viisi hyvää esimerkkiä rentouttavista uutteista, jotka auttavat sinua nukahtamaan helpommin ja nukkumaan syvemmin. 

Kärsimyskukkauute

Kärsimyskukka (tai maypop, villi aprikoosi tai villi passion -köynnös) -tee on hyvä luonnollinen hoitokeino, joka vastustaa pelkoja ja auttaa eliminoimaan stressiä. Se toimii kevyenä rauhoittavana lääkkeenä. Tällä tavoin kärsimyskukkauute auttaa sinua nukkumaan paremmin. Se on erittäin yleinen yrtti, jota voi löytää monista luontaistuotekaupoista. Jotkut ihmiset sanovat, että kärsimyskukan maku ei ole kovin miellyttävä, mutta tämä voidaan korjata lisäämällä hieman hunajaa tai agavesiirappia uutteeseen.

Kamomillatee

Tämä on yksi tunnetuimmista luonnon hoitokeinoista unettomuusongelmiin. Voit löytää sitä lähes mistä tahansa supermarketista tai luontaistuotekaupasta. Siinä on erittäin mukava maku. Voit jopa käyttää sitä teepusseissa kylpyammeessasi ja rentoutua kamomillakylvyssä.

Virmajuuriuute

Virmajuuritee on kerännyt suosiota erittäin tehokkaana hoitokeinona unettomuuteen. Useat tieteelliset tutkimukset osoittavat lupaavia tuloksia, vaikkakin mekanismi, jota virmajuuri käyttää auttaakseen sinua nukkumaan ei ole vielä selvä. Nykyään on helppoa löytää virmajuurta supermarketeista, yrttejä myyvistä liikkeistä tai internetistä.

Virmajuuriuute vaikuttaa unettomuuteen paremmin, jos sitä nautitaan pidemmän aikaa säännöllisesti. Tämän vuoksi se on ideaali hoito kroonisiin unettomuusongelmiin.

Lehmuskukkatee

Tämä on toinen kuuluisa luonnollinen hoitokeino, jolla on rentouttava ja rauhoittava vaikutus. Tätä tuotetta myydään lähes kaikissa supermarketeissa ja kaikissa yrttejä myyvissä kaupoissa. Lehmuskukkateen juominen nukkumaan mennessä rentouttaa sinua sen vasodilatoivan vaikutuksen ansiosta ja tämän tuloksena nukahdat nopeammin. Jos kupillinen ei ole tarpeeksi, voit juoda nopa neljä kupillista päivässä eri aikoina. Mutta sinun ei tulisi juoda tämän enempää, koska liiallisella lehmuskukan käytöllä voi olla myrkyllinen vaikutus.

Kava-tee

Kava-teen rentouttavat vaikutukset on todettu monissa tieteellisissä tutkimuksissa. Se on turvallinen, täysin luonnollinen tuota eikä se aiheuta riippuvuutta. Valmistaaksesi tätä uutetta, on tärkeää hankkia hyvälaatuista ja puhdasta kavaa, koska kava, jota saat tietyistä liikkeistä tai supermarketeista ei ehkä ole tiivistetty tarpeeksi, jotta saisit toivotun vaikutuksen. Kun kyllästyt pelkotiloihin, kava-tee on upea seuralainen mennessäsi nukkumaan.

Lopuksi, muista että jos sinulla on ongelmia nukkumisen kanssa ja ne jatkuvat kokeiltuasi erilaisia tekniikoita tai luonnollisia hoitokeinoja, kuten näitä rentouttavia uutteita, sinun pitäisi mennä tapaamaan lääkäriäsi.