Poista ihon tummat pigmenttiläiskät

elokuu 21, 2015

Jos haluat tietää, miten pääset ihon tummista jäljistä eroon luonnollisesti, jatka lukemista.

Tummat pigmenttiläiskät

Ennen kuin kerromme, miten niistä pääsee eroon, kerromme mitä ne ovat. Tummat pigmenttiläiskät voivat johtua muun muassa auringosta, maksaongelmista, raskaudesta ja antibiooteista.

Nämä voivat ilmaantua luomina, pisamina tai iän tuomina läiskinä.

Vaihtoehtomme

Artikkelissa ehdotamme muutamaa luonnollista ratkaisua ihon pigmenttiläiskiin. Heitä hyvästit läiskille näiden viiden keinon avulla:

1. Sitruunamehu – luonnollinen valkaisija

 

kotitekoisia-hoitoja-sitruunalla

Purista ensin sitruunamehu. Kasta sitten vanupallo mehuun ja hiero mehua jälkiin muutaman minuutin ajan. Voit tehdä myös sitruunanaamion ja kuoria sillä tarvittavat kohdat ihossa viiden minuutin ajan. Sitruunahappo kuorii ihoa ja poistaa kuolleen ihosolukon.

Älä käytä sitruunaa, mikäli olet menossa aurinkoon.

2. Aloe vera

aloe1

Laita aloe vera -geeliä läiskiin. Hiero, kunnes geeli on imeytynyt ja anna vaikuttaa. Toista hoito päivittäin. Aloe vera -geeli valkaisee ihon tummat pigmenttiläiskät.

3. Papaija-papaiinin voima

papaija

Kuori palanen kypsästä papaijasta. Hiero sitten tummiin kohtiin ja anna vaikuttaa jonkin aikaa. Huuhtele sitten viileällä vedellä. Toista hoito 3-4 kertaa viikossa. Papaiini poistaa kuolleen ihosolukon.

4. Sipuli – poista ihon tuomat läiskät

sipuli

Leikkaa viipale sipulista ja hiero läiskiin viiden minuutin ajan. Toista päivittäin. Tämä on erittäin tehokas keino etenkin iän tuomiin läiskiin.

5. Banaani ja sitruuna – tehokas pari parantamaan ihon sävyä

banaani

Tämä yksinkertainen resepti sisältää banaanin sekä yhden tai kahden sitruunan mehun. Kuori ja leikkaa banaani palasiksi ja tee siitä pyree. Sekoita joukkoon sitten sitruunamehu. Hiero sitten läiskiin päivittäin. Tällä keinolla parannat ihosi sävyä.

Toimivatko konstit?

On tärkeää muistaa, että tulokset ovat riippuvaisia johdonmukaisuudesta. Suosi tuoreita tuotteita ja vältä auringossa oleskelua.

Tärkeää!

Suorita hoidot illalla, sillä aurinko voi vain pahentaa tilannetta. Se ei vain herkistä ihoa, vaan yhdistyy tuotteiden kanssa ja se voi johtaa ei-haluttuihin tuloksiin. Ole varovainen.

UUTISIA VERKOSSA