Maksaa puhdistavat lääkeyrtit

· toukokuu 25, 2015

Maksa on tärkein elin, joka sinulla on, ja sinun pitäisi pitää siitä huolta saavuttaaksesi terveen elämän. Muut elimesi toimivat oikealla tavalla riippuen siitä, miten hoidat maksaa.

Tästä syystä on tärkeää kiinnittää huomiota seuraavaan listaan yrttejä, jotka puhdistavat maksaasi ja sappirakkoasi luonnollisesti, koska niillä on kyky puhdistaa näitä elimiä.

Borututu -puun kaarna

borututu-puu

Tämän puun kuoressa on suuri määrä ominaisuuksia, joita on käytetty useita vuosia puhdistamaan maksaa, sappirakkoa ja yleensäkin ruuansulatusjärjestelmää. Se on myös hyvä veren puhdistaja. Sen suuri määrä antioksidantteja auttaa vahvistamaan vartaloasi siten, että se vastustaa ja torjuu myrkkyjä, joita löytyy ympäristöstä, vedestä, joistakin ruuista ja joista osa on stressin aiheuttamia.

Sikurijuuri

Sikurijuurella on erinomaisia etuja ja ominaisuuksia, jotka ovat erinomainen apu poistamaan myrkkyjä maksasta ja sappirakosta. Tämän kasvin juuri pystyy ehkäisemään kivien muodostumisen sappirakossa samoin kuin maksassaVoit valmistaa terveellistä teetä juotavaksi kahdesti päivässä ruokalusikallisesta juuria ja kahdesta kulhollisesta kiehuvaa vettä.

Keltamo

keltamo

Tätä kasvia käytetään usein puhdistamaan maksaa ja sappirakkoa, puhdistamaan verta, ja siitä voi olla myös suuri apu hengitysongelmien hoidossa ja ruuansulatushäiriön oireiden helpottamisessa.

Maarian ohdakkeen siemenet

Näillä siemenillä on kyky lisätä mahdollisuutta uudistaa kudoksia maksassa. Nämä häviävät luonnollisten syiden tai sairauksien vuoksi. Maarian ohdakkeen siemenet lisäävät myös sapen muodostusta, mikä on erittäin tärkeää maksalle, jotta se toimisi tehokkaimmin.

Hyvä uute, joka on tehty näistä siemenistä, auttaa tehokkaasti kontrolloimaan kolesterolitasoja ja tarjoaa elimistölle suuren määrän antioksidantteja, jotka ovat erittäin tärkeitä vapaista radikaaleista eroon pääsemisessä. Se myös estää maksan ja sappirakon tulehdusta.

Mintun lehdet

minttu-ilkikurinen1

Mintun lehti yhdistettynä mintun lehtiuutteeseen voi olla erittäin tehokasta maksan ja sappirakon oikeanlaisen toiminnan avustamisessa, samoin kuin koko ruuansulatusjärjestelmän, koska näillä kahdella kasvilla on kyky rentouttaa lihaksia ja vähentää koliikin aiheuttamaa epämukavuutta, joka johtuu vatsan toiminnan häiriöistä.

Kurkuma

Kurkuma on tehokas antioksidantti, mikä tekee siitä merkittävän avun, jonka avulla voi eliminoida myrkkyjä vartalosta. Se puhdistaa veresi tavoitteenaan pitää vartalosi terveydentila täydellisenä. Se myös edistää oikeanlaista verenkiertoa, minkä vuoksi kurkuman säännöllistä käyttöä suositellaan, jotta maksasi pysyisi terveenä.

Keltainen suolaheinän juuri

Tämä juuri on erittäin tehokasta kehon myrkkyjen poistossa, koska se antaa mahdollisuuden eliminoida joitakin aineita, jotka voivat olla vahingollisia maksallesi ja sappirakollesi.

Sillä on myös kyky stimuloida suolistoa, mikä auttaa henkilöitä, jotka kärsivät ummetuksesta. Se voi jopa helpottaa munuaisongelmia, koska se lisää virtsan tuotantoa, mikä edistää eliminoimaan haitallisia aineita, joita löytyy munuaisista, virtsarakosta ja yleisesti ottaen koko kehosta.

Chanca Piedra

Tämän uskomattoman kasvin edut on huomattu vasta viime aikoina, mutta tiedetään, että se on oikeasti tehokasta ehkäisemään ja parantamaan ongelmia, jotka liittyvät lähinnä maksaan ja munuaisiin.

Tehdäksesi oikeanlaista chanca piedra -uutetta, keitä (suunnilleen) kolme lasillista vettä ja lisää kolme ruokalusikallista tämän kasvin lehtiä. Kun se on kiehunut 15 minuuttia, vähennä liekkiä ja anna sen olla. Juo tätä seosta kolme kertaa päivässä viikon ajan.

Raskaana olevien tai imettävien naisten ei pitäisi käyttää tätä kasvia. Sen käytössä tulee noudattaa varovaisuutta, jos sinulla on diabetes tai kohonnut verenpaine.

Muista…

Kasvit ovat erittäin merkittävä apu sairauksien hoitamisessa, erityisesti niiden ennaltaehkäisyssä. Tästä syystä sinun täytyy tietää, kuinka käyttää niistä kutakin ja olla erityisen huolellinen, kun käytät kyseisiä hoitoja.

Sinun täytyy myös pitää huolta, ettet käytä niitä enempää kuin suositeltu määrä, koska ne voivat aiheuttaa päinvastaisen vaikutuksen.