Logo image
Logo image

Laakerinlehden ja kanelin tuoma apu laihdutukseen

3 minuuttia
Laakerinlehti lievittää liikaa hapokkuutta ja ilmavaivoja, poistaa nesteiden aiheuttamaa turvotusta ja stimuloi virtsahapon poistumista.
Laakerinlehden ja kanelin tuoma apu laihdutukseen
Viimeisin päivitys: 06 helmikuuta, 2019

Jokaiseen rasvanpolttoon tähtäävän ohjelman tulisi sisällyttää nämä kolme tärkeää ominaisuutta, mikäli laihduttaja mielii nähdä pysyviä tuloksia: terveellinen ruokavalio, säännöllinen liikunta ja kaloreiden polton lisääminen. Kannattaa kokeilla laakerinlehden ja kanelin vaikutusta laihdutustuloksiin.

Sinun täytyy joskus tehdä dramaattisia muutoksia päivittäiseen elämäntyyliisi saavuttaaksesi nämä kolme tavoitetta, mutta ymmärrät pian, että ne ovat avain menestyksekkääseen laihtumiseen ja hoikkana pysymiseen.

Etsimme käsiimme parhaat ravintolisät, jotka kiihdyttävät rasvan palamista ja poistavat vatsan turvotusta, ja jaamme ne kanssasi tässä artikkelissa. Rasvanpolton lisäksi nämä ainekset lievittävät vatsan ärsytystä ja puhdistavat kehoa.

Jos oma kuntoiluohjelmasi ja ruokavaliosi on jo kunnossa, mutta haluat tehostaa niiden vaikutusta, jatka lukemista. Annamme sinulle ohjeet luonnollisten, rasvanpolttoa tehostavien ainesten käyttöön.

Suositeltua lukemista: Nuorekkuutta edistävät hedelmät ja vihannekset

Miten voin polttaa rasvaa ja vähentää turvotusta luonnollisesti?

Artikkelissa esittelemämme hoito yhdistää kanelin ja laakerinlehden rasvaa polttavat vaikutukset yhdeksi tehokkaaksi hoidoksi. Kaneli ja laakerinlehti tunnetaan myös muista terveyshyödyistä, ja ne vähentävät esimerkiksi tulehdusta ja helpottavat ruuansulatuksen toimintaa.

Kun valmistat näistä kahdesta tehokkaasta aineesta teejuoman, voit varmistaa sen, että poltat enemmän kaloreita, kiihdytät aineenvaihdunnan toimintaa ja laihdut nopeammin.

Miksi juuri kaneli?

Some figure

Kanelin hentoinen ja mausteinen tuoksu ja maku tekevät siitä yhden suosituimmista mausteista kautta maailman. Kanelia käytetään niin suolaisissa kuin makeissakin ruuissa.

Hiljattain on käynyt ilmi, että kaneli voi auttaa laihtumaan, mikäli sitä nauttii säännöllisesti. Kaneli nimittäin auttaa hidastamaan rasvan kertymistä kudoksiin, etenkin vatsan seudulla.

Samalla kaneli voi auttaa alentamaan verensokeria jopa 29 %, jolloin et haikaile sokeristen ja rasvaisten ruokien perään yhtä herkästi. Näin vähennät tehokkaasti nauttimiesi kaloreiden määrää.

Kun nautit kanelia, ilmenee vatsassa kemikaalinen reaktio, joka kiihdyttää aineenvaihduntaa ja rasvan palamista. Samalla turvotus ja vatsan pullottaminen vähenee.

Edellä mainittujen terveyshyötyjen lisäksi kanelin ominaisuuksiin kuuluvat nämä:

 • Kaneli ehkäisee ja kontrolloi diabetesta
 • Kaneli sisältää runsaasti mineraaleja ja antioksidantteja
 • Kaneli tappaa bakteereja ja sienikasvustoa
 • Kaneli kontrolloi kolesterolia
 • Kaneli rauhoittaa
 • Kaneli vähentää tulehdusta
 • Kaneli lievittää kipua

Laakerinlehden ominaisuudet

Some figure

Laakerinlehti sisältää kahta aktiivista yhdistettä: cineolia ja eugenolia, jotka toimivat ihmiskehossa stimulantteina. Yhdisteet tehostavat ruuansulatusta ja rauhoittavat närästyksestä aiheutuvaa polttelua, sekä lievittävät ilmavaivoja ja vatsakipuja.

Lisäksi laakerinlehti kiihdyttää liiallisten nesteiden poistumista ja tehostaa munuaisten toimintaa.

Laakerinlehti stimuloi jätteiden poistumista elimistöstä, ja on erityisen tehokas aine etenkin virtsahapon ja raskasmetallien poistamisessa. Nämä haitalliset aineet voivat pitkällä aikavälillä johtaa ongelmiin verenkierrossa, maksan sairauksiin, kihtiin ja muihin vakaviin ongelmiin.

Laakerinlehden muihin ominaisuuksiin kuuluvat myös:

 • Se on antibakteerinen ja antiseptinen aine
 • Se tekee yskimisen helpommaksi
 • Se rauhoittaa tulehdustiloja

Näin valmistat teejuoman kanelista ja laakerinlehdestä laihduttamisen tehostamiseen

Kanelista ja laakerinlehdestä valmistetun teen nauttiminen helpottaa myrkkyjen poistumista ja kiihdyttää aineenvaihduntaa. Pääset eroon turvonneesta olosta ja tunnet itsesi energisemmäksi.

Tämä luonnollinen hoitokeino on yhä suositumpi tapa auttaa kehoa laihtumaan terveellisesti.

Ainekset

 • 1 litra vettä
 • 2 kanelitankoa
 • 10 laakerinlehteä

Valmistus

Kaada vesi kattilaan ja anna sen kiehahtaa. Lisää sitten kaneli ja laakerinlehdet. Anna veden kiehua matalalla lämmöllä 15 minuuttia. Poista liedeltä ja anna jäähtyä ennen nauttimista.

Miten tee tulisi nauttia?

Aloita kuuri nauttimalla kupillinen teetä tyhjään vatsaan aamuisin. Lisää annostusta kahteen kuppiin päivässä. Nauttimalla teetä säännöllisesti, alat pian huomata, miten sentit karisevat vääjäämättä.

Tee auttaa pitämään turvotuksen loitolla ja mahan litteänä aamusta alkaen.

Suositeltua lukemista: Kaneli ja hunaja – mahtavat hiustenhoidossa

Pidä mielessä myös tämä

Kaneli sisältää kumariini-nimistä kemikaalia, joka voi olla myrkyllistä suurissa määrissä nautittuna. Älä siis koskaan nauti kahta kupillista enempää tätä teejuomaa päivässä.

Kanelia ei suositella raskaana oleville naisille, tai tietyistä ruuansulatusongelmista kärsiville (vatsahaavat, mahakatarri). Kanelia ei kannata myöskään nauttia suuria määriä antibioottikuurin aikana.


Kaikki lainatut lähteet tarkistettiin perusteellisesti tiimimme toimesta varmistaaksemme niiden laadun, luotettavuuden, ajantasaisuuden ja pätevyyden. Tämän artikkelin bibliografia katsottiin luotettavaksi ja akateemisesti tai tieteellisesti tarkaksi.


 • Dall’Acqua, S., Cervellati, R., Speroni, E., Costa, S., Guerra, M. C., Stella, L., … Innocenti, G. (2009). Phytochemical Composition and Antioxidant Activity of Laurus nobilis L. Leaf Infusion. Journal of Medicinal Food. https://doi.org/10.1089/jmf.2008.0119
 • Maheshwari, R. K., Chauhan, a K., Gupta, A., & Sharma, S. (2013). Cinnamon: An imperative spice for Human Comfort. International Journal of Pharmaceutical Research and Bio-Science. https://doi.org/10.20959/wjpps20183-11102

Tämä teksti on tarkoitettu vain tiedoksi eikä se korvaa ammattilaisen konsultaatiota. Jos sinulla on kysyttävää, konsultoi asiantuntijaasi.