Luonnollinen sokerikuorinta käsien pehmentämiseksi

Vaikka käytämme niitä kaiken aikaa, kätemme ovat usein yksi laiminlyödyimmistä osista kauneusrutiineissamme. Opi kuinka hemmotella käsiäsi tämän luonnollisen sokerikuorinnan avulla!
Luonnollinen sokerikuorinta käsien pehmentämiseksi

Viimeisin päivitys: 17 syyskuuta, 2022

Sokerikuorinta pehmentää karheimmatkin kädet. Kädet ovat herkän ihon peitossa, joka valitettavasti yleensä rappeutuu helpommin kuin iho muilla kehon alueilla.

Suora altistuminen auringonsäteille, myrkyille ja kemikaaleille, joita löytyy useista tuotteista, saavat kätemme riskialttiiksi ennenaikaisen ikääntymisen merkeille. 

Itse asiassa on yleistä että jo varhaisesta iästä lähtien kätemme saattavat kehittää pilkkuja, ryppyjä ja muita epäviehättäviä muutoksia.

Onneksi on olemassa useita tuotteita, jotka ovat mahtavia käsillemme. Ne pitävät ne kosteutettuina, pehmeinä ja kauniina.

Näiden tuotteiden joukossa ovat kotitekoiset vaihtoehdot, jotka pitävät kätesi terveinä yhdistämällä luonnollisia raaka-aineita.

Tässä artikkelissa haluamme kertoa sinulle enemmän kuorinnasta, joka on tehty sokerista. Se poistaa kuolleita ihosoluja ja muita epäpuhtauksia, jotka aiheuttavat kauneusvirheitä. 

Kokeile!

Sokerikuorinta hellimään käsiesi ihoa

Tämä sokerikuorinta on luonnollinen tuote, jota voidaan käyttää parantamaan käsiesi ihon ulkonäköä.

Vaikka sokeria käytetään normaalisti makeuttajana useissa resepteissä, useita vuosikymmeniä sitten naiset alkoivat käyttää sitä luonnollisena kosmetiikka-aineena.

Sen hankaavaa voimaa ja kosteuttavaa tehoa voidaan käyttää poistamaan kuollutta ihosolukkoa ja muita epäpuhtauksia, jotka ovat tarttuneet sen pintaan.

Samanaikaisesti se myös puhdistaa huokoset läpikotaisin, poistaen likajäämät jotka yleensä aiheuttavat mustapäitä ja aknea. 

Lisäksi sokeri sisältää ainesta, joka tunnetaa glykolihappona. Se auttaa irrottamaan kuolleet solut ja kemikaalien jäämät joita puhdistus tai ihonhoitotuotteet yleensä jättävät iholle.

Iholle levittämisen jälkeen se tuntuu paljon pehmeämmältä, elävöityneeltä ja on paljon vähemmän riskialtis kehittämään pilkkuja ja muita muutoksia.

Parasta kaikessa on se, että se on varsin helposti valmistettava tuote. Kaiken kaikkiaan sokeri on halpaa ja sitä löytyy kaupoista useissa muodoissa.

Kuinka valmistaa tämä pehmentävä sokerikuorinta

sokerikuorinta

kyynärpäilläsi ja polvillasi. 

Sen pääraaka-aine on sokeri. S e sisältää myös hieman kookosöljyä, jotta se on helpompi levittää. 

Tämä öljyinen tuote sisältää välttämättömiä rasvahappoja ja E-vitamiiniaNämä kaksi yhdistettä ovat erittäin hyviä ihon terveydelle.

Lisäksi sen levittäminen käsille lisää kollageenin ja elastaanin tuotantoa. Nämä ainekset ovat vastuussa kimmoisan ja nuorekkaan ihon ylläpitämisestä.

Se erittää voimakasta antioksidanttista vaikutusta, joka vähentää ryppyjen ja ennenaikaisen vanhenemisen merkkien riskiä. 

Se on hyödyllinen myös kynsinauhoillesi, sillä se antaa niille lisäkosteutusta ja ravinteita.

Katsotaanpa, kuinka kuorinta valmistetaan.

Ainekset

 • 2,5 dl karkeaa sokeria
 • 1,2 dl luomukookosöljyä
 • 1 E-vitamiinikapseli (valinnainen)

Välineet

 • Ilmatiivis lasiastia
 • Puulusikka

Valmistus

 • Kaada sokeri ilmatiiviiseen astiaan ja lisää sitten luomukookosöljy.
 • Varmista, että sekoitat kummatkin ainekset toisiinsa puulusikalla, kunnes saat rakeisen tahnan.
 • Sulje rasia ja säilö viileässä kuivassa paikassa. 
 • Voit lisätä E-vitamiinikapselin lisäämään kuorinnan kosteuttavia vaikutuksia ja sen säilyvyyttä.

Kuinka se levitetään

kädet
 • Pese kätesi huolellisesti miedolla saippualla ennen kuorinnan levittämistä.
 • Käsien kuivaamisen jälkeen ota niin paljon kuorintavoidetta kuin tarvitset, ja hiero sitä kumpaankin käteen pyörivin liikkein. 
 • Anna vaikuttaa 15-20 minuuttia ja huuhtele.
 • Levitä kolme kertaa viikossa pitääksesi kätesi täydellisessä kunnossa.

Saat välittömästi pehmeämmän, puhtaamman ja nuoremmalta näyttävän ihon. Voit kuitenkin nauttia monista useammista eduista käyttämällä tätä kuorintaa säännöllisesti.

Esimerkiksi useiden viikkojen käyttämisen jälkeen se vähentää epäpuhtauksien ja ryppyjen ilmaantumista. Lisäksi se auttaa suojaamaan ihoa aggressiivisilta kemikaaleilta ja pölyltä. 

Valmista sokerikuorinta kotona ja aloita sen käyttö noudattamalla yllä mainittuja suosituksia, ja näet sen vaikutukset.

Tämä saattaa kiinnostaa sinua...
4 luonnollista kuorinta-ainetta kuivalle iholle
Askel Terveyteen
Lue se täällä Askel Terveyteen
4 luonnollista kuorinta-ainetta kuivalle iholle

Kuivalle iholle tarkoitettujen kuorinta-aineiden koostumus on erilainen kuin rasvaiselle iholle tarkoitettujen. Kokeile näitä vaihtoehtoja kuivalle...

 
Tämän julkaisun sisältö on puhtaasti informatiivista. Se ei missään tilanteessa voi avustaa tai korvata lääkärin diagnooseja, hoitoja tai suosituksia. Käänny askarruttavissa asioissa luotetun ammattilaisen puoleen ja pyydä suostumus ennen minkään toimenpiteen aloittamista.