Luonnollinen keino hidastaa ikääntymistä

Luonnollinen keino hidastaa ikääntymistä

Viimeisin päivitys: 16 syyskuuta, 2022

 

Naiset ovat aina olleet huolissaan nuorekkaan ulkonäön ylläpitämisestä, mutta todellisuudessa joudumme kaikki  hyväksymään ikääntymisen merkit jonain päivänä. Koska niin monet naiset haluavat säilyttää nuorekkuutensa, nykypäivänä on olemassa lukuisia keinoja parantaa kasvojen tai vartalon ulkonäköä, sekä edistää yleistä terveyttä.  Mutta usein tämä edellyttää turvautumista erittäin kalliisiin hoitoihin.

On olemassa myös luonnollisia vaihtoehtoja, jotka auttavat pitkällä aikavälillä saavuttamaan samat hyödyt. Pidä ikääntymisen merkit kurissa näillä luonnollisilla hoidoilla.

Pidä ikääntymisen merkit kurissa näillä ohjeilla

Useimmilla naisilla ensimmäiset ikääntymisen merkit ilmaantuvat 30-35 vuoden iässä, riippuen yksilön elintavoista. Näiden ohjeiden avulla pidät ne kuitenkin minimissä!

ikääntymisen merkit tulevat viinistä
 • Noudata terveellistä ruokavaliota: Ruokavaliolla on erittäin suuri merkitys terveyden ja kauneuden kannalta. Terveellinen ruokavalio sisältää paljon hedelmiä, vihanneksia, täysjyvää, vähärasvaista lihaa ja kalaa, sekä Omega-3 -rasvahappoja.
 • Nuku riittävästi: Riittävä lepo ja laadukas uni ovat välttämättömiä sekä fyysiselle että emotionaaliselle terveydelle. Kun nukut, elimistösi elvyttää soluja ja suorittaa tärkeitä toimintoja jotka eivät ole mahdollisia muuhun aikaan päivästä.
 • Juo lasillinen punaviiniä päivässä: Juomalla kohtuudella punaviiniä suot elimistöllesi antioksidantteja, rautaa, A-vitamiinia, C- ja B-vitamiineja jotka muiden ravinteiden ohella parantavat terveyttäsi ja ylläpitävät ihosi kuntoa.
 • Lisää veden juontia: Vedenjuonti on välttämätöntä terveelle elimistölle ja mielelle. Solut täytyy pitää nesteytettynä jotta ne voivat uudistua ja suorittaa lukemattoman määrän tärkeitä toimintoja.
 • Vältä liiallista alkoholin käyttöä, tupakointia ja huumeita: Nämä pahat tavat voivat viedä vuosia elämästäsi ja tuhota nuorekkuutesi. Ne kirjaimellisesti myrkyttävät elimistösi ja kiihdyttävät ikääntymisprosessia… puhumattakaan siitä että ne aiheuttavat sairauksia.

Luonnollinen nuoruuden eliksiiri

estä ikääntymisen merkit hunajalla

Tämä nuoruuden eliksiiri on tehty luonnollisista ainesosista, ja siinä yhdistyvät pellavansiemenöljyn, valkosipulin ja sitruunan hyödylliset ominaisuudet, joista yhdessä tulee hoito jolla on uskomattomia hyötyjä ihon ja hiusten kauneudelle ja terveydelle.

Ainesosat

 • 100 ml pellavansiemenöljyä
 • 2 keskikokoista sitruunaa
 • 1 iso valkosipulin kynsi
 • 500 grammaa hunajaa

Valmistus

 • Laita valkosipuli ja sitruunan mehu blenderiin. Lisää hunaja ja pellavansiemenöljy ja sekoita tasaiseksi.
 • Säilytä seos jääkaapissa ja nauti yksi ruokalusikallinen kolmesti päivässä, puoli tuntia ennen aterioita.

Miksi tämä eliksiiri auttaa nuorentamaan elimistöä?

Pellavansiemenöljy sisältää välttämättömiä rasvahappoja jotka tuovat ihollesi ja yleiselle terveydellesi tärkeitä hyötyjä. Se sisältää merkittävän määrän Omega-3 -rasvahappoja, lisäksi linolihappoa (Omega-6), öljyhappoa (Omega-9) ja palmitiinirasvahappoa.

Tämä öljy on myös kasvikunnan paras lähde lignaanille, voimakkaalle antioksidantille joka yhdistettynä sitruunaan auttaa puhdistamaan maksaa sappitiehyitä. Terve maksa on yhtä kuin hyvä yleisterveys ja nuoruuden säilyttäminen.

Toisaalta taas sitruunasta saadaan merkittävä määrä C-vitamiinia, joka vahvistaa immuunijärjestelmää ja verisuonia. Lisäksi valkosipuli puhdistaa verenkiertoa, ehkäisee kolesterolia, suojaa sydäntä ja tarjoaa myös runsaasti antioksidantteja stimuloimaan solujen uusiutumista.

Tämä helppo hoitokeino sisältää runsaasti välttämättömiä ravinteita jotka edistävät terveyttä ja kauneutta. Sen säännöllinen käyttö voi ehkäistä sairauksia samalla kun se huolehtii ihostasi sisältäpäin.

Tämä saattaa kiinnostaa sinua...
5 merkkiä Omega-3 ja -6 rasvahappojen puutoksesta
Askel Terveyteen
Lue se täällä Askel Terveyteen
5 merkkiä Omega-3 ja -6 rasvahappojen puutoksesta

Omega-3 ja -6 -rasvahapot ovat elintärkeitä missä tahansa terveellisessä ruokavaliossa. Näiden rasvahappojen puutos näkyy elimistössä eri tavoin.

 


Kaikki lainatut lähteet tarkistettiin perusteellisesti tiimimme toimesta varmistaaksemme niiden laadun, luotettavuuden, ajantasaisuuden ja pätevyyden. Tämän artikkelin bibliografia katsottiin luotettavaksi ja akateemisesti tai tieteellisesti tarkaksi.Tämän julkaisun sisältö on puhtaasti informatiivista. Se ei missään tilanteessa voi avustaa tai korvata lääkärin diagnooseja, hoitoja tai suosituksia. Käänny askarruttavissa asioissa luotetun ammattilaisen puoleen ja pyydä suostumus ennen minkään toimenpiteen aloittamista.