Luonnollinen keino hidastaa ikääntymistä

· tammikuu 9, 2016

 

Naiset ovat aina olleet huolissaan nuorekkaan ulkonäön ylläpitämisestä vaikka todellisuudessa joudumme kaikki  hyväksymään ikääntymisen merkit jonain päivänä. Mutta sen lisäksi naiset huolehtivat myös hyvän terveyden ylläpidosta ja ikääntymismuutosten hidastamisesta, sillä on selvää että tämä on äärimmäisen tärkeää jos haluamme nauttia elämästämme täysillä vuosien kuluessa. Koska niin monet naiset haluavat säilyttää nuoruutensa, nykypäivänä on olemassa monia nuorennustekniikoita jotka voivat parantaa kasvojen tai vartalon ulkonäköä, ja myös edistää yleistä terveyttä. Mutta tämä usein edellyttää turvautumista hoitoihin jotka ovat erittäin kalliita. On olemassa myös luonnollisia vaihtoehtoja jotka auttavat pitkällä aikavälillä saavuttamaan samat hyödyt.

Vinkkejä nuoruuden säilyttämiseen

Useimmilla naisilla ensimmäiset ikääntymisen merkit ilmaantuvat 30-35 vuoden iässä, riippuen yksilön elintavoista. Osa näistä merkeistä on täysin normaaleja, toisia voidaan pitkittää muutamia vuosia. Onneksi näiden merkkien ilmaantuminen ja kehittyminen vie hieman aikaa, joten sinulla on paremmin aikaa keskittyä tiettyihin avainasioihin saadaksesi itsesi näyttämään ja tuntemaan olosi nuoremmaksi.

Lasillinen punaviiniä

 • Noudata terveellistä ruokavaliota: Ruokavaliolla on erittäin suuri merkitys terveyden ja kauneuden kannalta. Terveellinen ruokavalio sisältää paljon hedelmiä, vihanneksia, täysjyvää, vähärasvaista lihaa ja kalaa, sekä Omega-3 -rasvahappoja.
 • Nuku riittävästi: Riittävä lepo ja laadukas uni ovat välttämättömiä sekä fyysiselle että emotionaaliselle terveydelle. Kun nukut, elimistösi elvyttää soluja ja suorittaa tärkeitä toimintoja jotka eivät ole mahdollisia muuhun aikaan päivästä.
 • Juo lasillinen punaviiniä päivässä: Juomalla kohtuudella punaviiniä suot elimistöllesi antioksidantteja, rautaa, A-vitamiinia, C- ja B-vitamiineja jotka muiden ravinteiden ohella parantavat terveyttäsi ja ylläpitävät ihosi kuntoa.
 • Lisää veden juontia: Vedenjuonti on välttämätöntä terveelle elimistölle ja mielelle. Solut täytyy pitää nesteytettynä jotta ne voivat uudistua ja suorittaa lukemattoman määrän tärkeitä toimintoja.
 • Vältä liiallista alkoholin käyttöä, tupakointia ja huumeita: Nämä pahat tavat voivat viedä vuosia elämästäsi ja tuhota nuorekkuutesi. Ne kirjaimellisesti myrkyttävät elimistösi ja kiihdyttävät ikääntymisprosessia… puhumattakaan siitä että ne aiheuttavat sairauksia.

Ohje nuorentumiseen

Hunaja

Tämä nuoruuden eliksiiri on tehty luonnollisista ainesosista, ja siinä yhdistyvät pellavansiemenöljyn, valkosipulin ja sitruunan hyödylliset ominaisuudet, joista yhdessä tulee hoito jolla on uskomattomia hyötyjä ihon ja hiusten kauneudelle ja terveydelle.

Ainesosat

 • 100 ml pellavansiemenöljyä
 • 2 keskikokoista sitruunaa
 • 1 iso valkosipulin kynsi
 • 500 grammaa hunajaa

Valmistus

 • Laita valkosipuli ja sitruunan mehu blenderiin. Lisää hunaja ja pellavansiemenöljy ja sekoita tasaiseksi.
 • Säilytä seos jääkaapissa ja nauti yksi ruokalusikallinen kolmesti päivässä, puoli tuntia ennen aterioita.

Miksi tämä eliksiiri auttaa nuorentamaan elimistöä?

Pellavansiemenöljy sisältää välttämättömiä rasvahappoja jotka tuovat ihollesi ja yleiselle terveydellesi tärkeitä hyötyjä. Se sisältää merkittävän määrän Omega-3 -rasvahappoja, lisäksi linolihappoa (Omega-6), öljyhappoa (Omega-9) ja palmitiinirasvahappoa.

Tämä öljy on myös kasvikunnan paras lähde lignaanille, voimakkaalle antioksidantille joka yhdistettynä sitruunaan auttaa puhdistamaan maksaa sappitiehyitä. Terve maksa on yhtä kuin hyvä yleisterveys ja nuoruuden säilyttäminen.

Toisaalta taas sitruunasta saadaan merkittävä määrä C-vitamiinia, joka vahvistaa immuunijärjestelmää ja verisuonia. Lisäksi valkosipuli puhdistaa verenkiertoa, ehkäisee kolesterolia, suojaa sydäntä ja tarjoaa myös runsaasti antioksidantteja stimuloimaan solujen uusiutumista.

Tämä helppo hoitokeino sisältää runsaasti välttämättömiä ravinteita jotka edistävät terveyttä ja kauneutta. Sen säännöllinen käyttö voi ehkäistä sairauksia samalla kun se huolehtii ihostasi sisältäpäin.