Krooninen astma ja allergiat - mikä avuksi?

Krooninen astma ja allergiat - mikä avuksi?

Viimeisin päivitys: 07 maaliskuuta, 2019

Krooninen astma ja allergiat ovat valitettavasti kaksi erittäin yleistä nykyajan sairautta. Nämä sairaudet ovat suoraan yhteydessä toisiinsa ja voivat suuresti vaikuttaa niistä kärsivän henkilön jokapäiväiseen elämään. On aina kuitenkin mahdollista kokeilla erilaisia luonnon hoitokeinoja, jotka voivat suuresti auttaa astmaatikkoja ja henkilöitä, jotka kärsivät allergioista. Jos haluat tietää hieman lisää näistä terapeuttisista lähteistä, jatka tämän artikkelin lukemista loppuun asti.

Astma ja allergiat yhdessä?

Samat aineet, jotka johtavat heinänuhaan, voivat aiheuttaa myös astman merkkejä ja oireita, kuten vaikeaa hengitystä, hengityksen vinkumista ja rinnan kireyttä. Tämä tunnetaan allergisena astmana tai allergian aiheuttamana astmana.

Yleiset aineet, kuten siitepöly, pölypunkit ja lemmikkieläinten hilse ovat yleisiä laukaisijoita. Iho- tai ruoka-allergiat voivat myös aiheuttaa astman oireita joillakin ihmisillä.

Krooninen astma voi helpottua erilaisilla luonnollisilla hoitokeinoilla.

Kuinka allergiset reaktiot sitten aiheuttavat astmaattisia oireita?

Allergiset reaktiot syntyvät, kun vartalon immuunisysteemin proteiinit tunnistavat väärin harmittoman aineen (kuten siitepölyn) hyökkääjäksi. Vasta-aineet salpaavat allergeenin yrityksenä suojella kehoa kyseiseltä aineelta.

Immuunisysteemin vapauttamat kemikaaliset aineet luovat allergian merkit ja oireet, kuten nenävuodon, kutiavat silmät tai ihoreaktiot. Joillekin ihmisille tämä sama reaktio vaikuttaa keuhkoihin ja ilmateihin aiheuttaen astmaattisia oireita.

Krooninen astma ja allergia helpottuu näillä luonnontuotteilla

  • On erittäin tärkeää vähentää hengitysteiden kohtauksia. Magnesium on hyvin tunnettu lihaskouristusten lievittäjänä, mukaanlukien lihakset, jotka ympäröivät hengitysteitä ja keuhkoja.
  • Vihreä tee on myös tehokas keuhkoputkien avaaja, ja sitä on helppo käyttää.
  • Jos vaivanasi on krooninen astma ja allergia, sinun on välttämätöntä oppia kehosi allergisen alueen tasapaino. Omega-3 -rasvahapot, joita saa pellavansiemenistä ja kalasta, voivat olla erittäin tehokas tapa tähän. Tutkimus osoittaa, että lapsilla, jotka syövät kalaa useammin kuin kerran viikossa, on 1/3 riski saada krooninen astma kuin lapsilla, jotka eivät syö kalaa säännöllisesti.
  • Vältä keinotekoisia väriaineita, säilöntäaineita, aspiriinia tai ibuprofeiinia ja muita ei-steroidisia tulehdusta hoitavia lääkkeitä. Nämä aineet lisäävät leukotrieenin tuotantoa, voimakkaat tulehduslääkkeet lisäävät astmaa.
  • Monet astmaatikot eivät tuota tarpeeksi vatsahappoa, mikä voi aiheuttaa ruoka-allergioita ja vähentää ravinteiden imeytymistä. Tämä ongelma voidaan korjata suolahappovalmisteilla.
  • Näiden neuvojen ei kuitenkaan pidä koskaan korvata lääkkeitä, joita lääkäri on sinulle suositellut. Muista, että on aina tärkeää konsultoida lääketieteen asiantuntijaa sairauttasi koskien.

Lääketieteellisen valvonnan alaisena ja yhdistämällä muutamia luonnonlääkkeitä, lääkityksesi vähentäminen on mahdollista. Pitäen mielessä ja käyttäen hyödyksi kaikkea, mitä luonto tarjoaa meille, voimme selkeästi parantaa terveydentilaamme. Luonnontuotteiden avulla myös krooninen astma ja allergiakin helpottuvat.


Kaikki lainatut lähteet tarkistettiin perusteellisesti tiimimme toimesta varmistaaksemme niiden laadun, luotettavuuden, ajantasaisuuden ja pätevyyden. Tämän artikkelin bibliografia katsottiin luotettavaksi ja akateemisesti tai tieteellisesti tarkaksi.Tämä teksti on tarkoitettu vain tiedoksi eikä se korvaa ammattilaisen konsultaatiota. Jos sinulla on kysyttävää, konsultoi asiantuntijaasi.