Kotitekoinen misellifaasivesi - mahtava apu ihollesi

Käytä misellifaasivettä poistaaksesi iholle yön aikana kertyneen hien sekä päästäksesi eroon kerääntyneistä myrkyllisistä aineista. Tämä vesi on ihanteellinen tuote päivittäiseen ihonhoitoon, ja se toimii luonnollisena lisänä, jonka avulla voit raikastaa tehokkaasti ihoasi. 
Kotitekoinen misellifaasivesi - mahtava apu ihollesi

Viimeisin päivitys: 02 huhtikuuta, 2019

Oletko jo kuullut tuotteesta nimeltään misellifaasivesi, jota käytetään kauneudenhoidossa? Se on viimeisin lisäys suosittuihin ratkaisuihin ihon kunnon parantamiseksi, mutta jos et tiedä yhtään mitään tästä erikoiselta kuulostavasta tuotteesta, älä huoli. Tässä artikkelissa kerromme tarkemmin, kuinka tätä vettä voi käyttää sekä valmistaa kotona. Ota misellifaasivesi käyttöösi päivittäin, ja tulet taatusti pitämään enemmän peilikuvastasi!

Itse asiassa olemme aivan varmoja siitä, että tulet rakastamaan tätä tuotetta- se on todellinen ihmeapu ihollesi! Jatka siis lukemista, ja saat tietää enemmän misellifaasiveden käytöstä sekä sen valmistuksesta kotona.

Mitä misellifaasivesi on, ja miksi sitä kannattaa käyttää ihonhoidossa?

misellifaasivesi tuntuu siltä, kuin vesikädet hyväilisivät kasvojasi

Mitä tulee ihonhoitoon ja meikin poistamiseen iholta, olet varmaankin jo kokeillut lähes kaikkea mahdollista. Saippuaa, geelejä ja muita lukuisia tuotteita. Mutta kuinka hyvin nämä kuitenkaan poistavat epäpuhtaudet, joita iholle päivällä ja yöllä kertyy? Jotain jää usein jälkeen, ja sen lisäksi monet tuotteet jättävät iholle tunteen, joka ei ole aivan sellainen kuin kauneudenhoitotuotteelta voisi toivoa.

Mikä sitten olisi parempi vaihtoehto kuin kaupan kalliit tuotteet, jos haluat poistaa jäämät tehokkaasti sekä hoitaa ihoasi samalla hyvin? Jatka lukemista, sillä misellifaasivesi tarjoaa ihollesi lukuisia luonnollisia hyötyjä.

Se puhdistaa, raikastaa, kiinteyttää ja kosteuttaa – kannattaa kokeilla!

Tämä tuote koostuu vain luonnollisista ainesosista, ja ne sekä poistavat epäpuhtaudet iholtasi että rauhoittavat ja kosteuttavat kasvojasi. Kun käytät tätä vettä päivittäin, tulet taatusti huomaamaan mahtavia kohennuksia ihosi koostumuksessa – moni nainen pitääkin misellifaasivettä korvaamattomana osana kauneusrutiiniaan.

Kuinka sitä tulisi käyttää?

 • Misellifaasivesi ei ole liian sakea tai rasvainen tuote, kuten esimerkiksi monet puhdistusmaidot ovat. Sen sijaan tämä tuote on hyvin kevyt ja virkistävä, ja sitä voi käyttää todella helposti: laita misellifaasivettä hiukan puuvillavanulle, ja pyyhi sitten koko kasvojesi iho puhtaaksi.
 • Kauneudenhoidon asiantuntijat suosittelevat, että käyttäisit misellifaasivettä aamuisin heti herättyäsi. Tällä tavalla voit poistaa iholtasi kaiken liiallisen öljyn, joka on kerääntynyt yön aikana, sekä valmistaa ihosi päivän meikkiä varten.
 • Voit myös pitää hiukan tätä tuotetta laukussasi mukana, jotta voisit käyttää sitä aina tarvittaessa päivän mittaan – kun esimerkiksi lähdet kuntosalilta, tai kun haluat yksinkertaisesti tuntea kasvojesi ihon hiukan virkeämmäksi ja rentoutuneemmaksi. Misellifaasivesi sopii erinomaisesti meikinpoistoon iltaisin. Jo muutamalla pisaralla pystyt poistamaan epäpuhtauksia sekä kiinteyttämään ihoasi. Tähän tarvitaan vain muutama sekunti, ja tulokset ovat taatusti hyvät, jos otat misellifaasiveden osaksi päivittäistä kauneudenhoitorutiiniasi!

Kuinka misellifaasivettä voidaan valmistaa kotona?

vesipisara tippui

Ainekset

Tulet tässä tapauksessa valmistamaan desilitran verran misellifaasivettä. Tarvitset tähän seuraavat ainekset:

 • 90 ml ruusuvettä: Tätä tuotetta voi ostaa jo valmiina useimmista luontaistuotteisiin erikoistuneista kaupoista tai muista vastaavista liikkeistä. Jos tiedät kuinka sitä voi valmistaa itse, on tämänkin vaihtoehto, mutta ruusuvettä on saatavilla helposti, eikä se ole kovin kallista.
 • 3 ml risiiniöljyä. Tämä on helposti saatavilla oleva tuote luonteistuotekaupoissa. Kannattaa ostaa “sulfatoitua” versiota, sillä se tehostaa misellifaasiveden hyviä ominaisuuksia sen veteen liukenevuuden vuoksi. Tämä öljy on tehokas ja käytännöllinen paikallisessa käytössä, ja se auttaa poistamaan itsepäiset kosmetiikkatuotteiden jäämät, kuten muun muassa vedenkestävän ripsivärin jäänteet.
 • E-vitamiini. Olemme ottaneet jo useamman kerran puheeksi E-vitamiinin hyödyt kauneudenhoidossa. Se hidastaa ikääntymisen prosessia ravitsemalla ja korjaamalla ihoa, hiuksia ja kynsiä. On siis erittäin hyvä idea ostaa hiukan E-vitamiinia apteekista – hanki geelikapseleita sisältävä pakkaus, josta voit sitten ottaa moneen käyttötarkoitukseen. Tähän reseptiin tarvitset vain 20 pisaraa.
 • 5 ml ruusunmarjan eteeristä öljyä. Mahtava tuote, kerta kaikkiaan! Ruusunmarja korjaa, hoitaa, kosteuttaa ja kiinteyttää ihoa. Sitä kannattaakin aina pitää kotona saatavilla. Tämä ei ole kovin kallis tuote, ja kuten muitakin tässä reseptissä hyödyntämiämme tuotteita, voi sitä laittaa osaksi monia luonnollisia hoitoja.
 • Hanki myös 150 ml:n lasipullo, johon voit laittaa valmistamasi misellifaasiveden säilöön. Tämä on käytännöllinen ja pieni koko, ja saat pullon helposti mukaan esimerkiksi käsilaukkuusi.

Kuinka misellifaasivettä valmistetaan?

 

naisen kasvot kaunistuvat misellifaasivedellä

Tämä on helppoa. Sekoita vain kaikki ainekset lasipullossasi. Ja tässä kaikki! Risiiniöljyn ansiosta kaikki ainekset sekoittuvat hyvin. Mutta älä huoli, jos neste on ulkonäöltään epäilyttävää – keltaisuus tulee risiiniöljystä, joten se on normaalia.

Tulet myös huomaamaan, että misellifaasivedellä on hyvä tuoksu. Päivittäin käytettynä tästä tuotteesta tulee korvaamaton osa kauneudenhoitorutiiniasi. Näin voit käyttää misellifaasivettä ihonhoidossa:

 • Ravista pulloa hyvin ennen kuin laitat muutaman tipan nestettä puuvillavanulle.
 • Laita sitten sitä kasvojen iholle ennen kuin laitat meikkiä aamuisin, ja toista sama illalla, jotta voisit poistaa kaikki meikki- ja muut jäämät iholtasi. Tämä vesi on mahtava apu esimerkiksi ripisivärin ja muun silmämeikin poistossa, kuten myös huulipunan. Pääset tehokkaasti eroon kaikista jäämistä – tehokas apu, jollaista olet ehkä kaivannutkin ihonhoitoosi!
 • Käytä misellifaasivettä milloin tahansa, kun ihosi tuntuu liian väsyneeltä tai turhan kuumalta. Voit pitää sitä mukana myös pienessä spray-pullossa, jotta käyttö olisi helpompaa – tämä tuote on ehdottomasti kokeilun arvoinen!

Jos siis haluat luonnollisen, edullisen ja tehokkaan ihonhoitotuotteen, ota avuksi misellifaasivesi!


Kaikki lainatut lähteet tarkistettiin perusteellisesti tiimimme toimesta varmistaaksemme niiden laadun, luotettavuuden, ajantasaisuuden ja pätevyyden. Tämän artikkelin bibliografia katsottiin luotettavaksi ja akateemisesti tai tieteellisesti tarkaksi.


 • Katime, I., Quintana, J., & Villacampa, M. (2003). Micelas. Revista Iberoamericana.
 • Del Monte Martínez, A., González Bacerio, J., Romero del Sol, L., Aragón Abreu, C., Vega Villasante, F., Nolasco Soria, H., & Díaz Brito, J. (2009). Extraction systems for isolating esterases having interfacial adsorption. Revista Colombiana de Biotecnología; Vol. 11, Núm. 1 (2009); 7-16 1909-8758 0123-3475.
 • Carmona, F. C., & Claramunt, E. M. (2002). Viscoelasticidad lineal de estructuras líquido-cristalinas de un sistema tensioactivo no iónico nonilfenol etoxilado/agua. Grasas y Aceites : Revista Bimestral de Información Científica y Técnica. https://doi.org/10.3989/gya.2002.v53.i2.299

Tämä teksti on tarkoitettu vain tiedoksi eikä se korvaa ammattilaisen konsultaatiota. Jos sinulla on kysyttävää, konsultoi asiantuntijaasi.