Logo image
Logo image

Hoikemmat reidet – kuinka vähentää rasvaa reisistä

2 minuuttia
Hoikemmat reidet saa noudattamalla kunnollista ruokavaliota ja ammattilaisen neuvoja. Tänään haluaisimme antaa joitakin vinkkejä reisirasvan polttamiseksi onnistuneesti.
Hoikemmat reidet – kuinka vähentää rasvaa reisistä
Sergio Alonso Castrillejo

Tarkistanut ja hyväksynyt: farmaseutti Sergio Alonso Castrillejo

Kirjoittanut Yamila Papa Pintor
Viimeisin päivitys: 22 joulukuuta, 2022

Rasvan vähentäminen hoikempien reisien saamiseksi saattaa olla joissakin tilanteissa hankalaa, mutta ei mahdotonta. Tämän kehonosan kohentamiseksi voi tehdä paljon. On olemassa monia liikuntaharjoituksia, jotka voit mukauttaa omiin tarpeisiisi. Jatka siis lukemista – tässä artikkelissa kerromme, kuinka voit saada hoikemmat reidet.

Sinun on tietenkin käännyttävä asiantuntijan puoleen saadaksesi hyviä tuloksia. Voit saavuttaa rasvanpoltto- ja kuntotavoitteesi vain noudattamalla kunnollista ruokavaliota ammattilaisen suositusten lisäksi.

Yleensä ammattilainen suosittelee ihan ensimmäiseksi kävelyä, sillä kävely on hyvin kokonaisvaltainen liikuntalaji, joka hyödyttää myös hengitys- ja verenkiertoelimistöä. Kävellessä on tärkeää käyttää asianmukaisia kenkiä, ja voit hyödyntää siinä myös askelmittaria.

Tätä suositellaan myös silloin, jos harrastat vaativampia liikuntalajeja, kuten juoksua tai pyöräilyä.

Kehonrasvan vähentämisessä ratkaisevaa on päivittäisen liikunnan lisääminen ja oikeanlainen ruokavalio. Tänään jaamme joitakin vinkkejä siihen, kuinka treenaat alakroppaa ja saat hoikemmat reidet.

Suositeltavia liikuntalajeja

Some figure
Päivittäinen liikunta ja hyvä ruokavalio auttavat vähentämään rasvaa kehosta.

Juoksu on yleensä loistava laji painonpudotukseen ja rasvanpolttoon. Kuntoilun ammattilaiset suosittelevat juoksemaan noin kolme kertaa viikossa. Voit aloittaa helpolla reitillä ja edetä sitten vähitellen kohti vaikeampaa maastoa. Tämä auttaa myös vahvistamaan lihaksia.

Pyöräily taas voi kuluttaa jopa 600 kilokaloria tunnin aikana. Tämäkin liikuntalaji auttaa parantamaan verenkiertoelimistöä.

Voit tehdä myös kuntoharjoituksia kotona. Makaa esimerkiksi selälläsi lattialla ja nosta jalkojasi ylös, kunnes ne ovat pystysuorassa lattiaan nähden. Laske ne sitten uudelleen alas koskettamatta lattiaa.

Pilates on toinen mahtava liikuntalaji, koska se tuo mielen ja kehon tiiviiseen yhteyteen. Se auttaa vahvistamaan lihaksia ja parantaa myös kehon tasapainoa.

Voit harrastaa myös uintia. Uinti on hyvin kokonaisvaltainen liikuntalaji, joka voi auttaa monin eri tavoin, ei ainoastaan saamaan hoikemmat reidet. Se on lisäksi erittäin hyvä laji keuhkojen ja sydämen pitämiseksi optimaalisessa kunnossa.

Sinua saattaa kiinnostaa myös: 7 syytä tehdä kyykkyjä joka päivä

Kunnollinen ruokavalio on erittäin tärkeä saadaksesi hoikemmat reidet

Some figure
Hedelmät nesteyttävät ja antavat keholle myös monia vitamiineja.

Terveellisen ruokavalion noudattaminen on tärkeää kehon terveyden ylläpitämiseksi. Se on myös välttämätön toimi rasvan polttamiseksi reisistä.

Hedelmät ja vihannekset ovat oleellisia ruokavaliossa, koska niistä saa kuitua. Samalla ne auttavat vähentämään kehoon kertyvän rasvan määrää.

Myös vettä tulee juoda runsaasti. Ravitsemusasiantuntijat neuvovat juomaan 1,5-2 litraa päivässä, koska vesi auttaa poistamaan myrkkyjä kehosta virtsan kautta sekä pitämään riittävän nestetasapainon liikunnan aikana.

Lisäksi tulee välttää prosessoituja ruokia, koska niissä on tavallisesti liikaa rasvaa ja sokeria. Esimerkiksi keksit, jäätelöt, suklaat ja kakut ovat hyvin kaloripitoisia tuotteita. Kun näitä kaloreita ei saa kulutettua, ne johtavat sellaiseen painonnousuun, joka lisää myös reisien paksuutta.

Sinua saattaa kiinnostaa myös: Naisten ongelma-alueiden muokkaus: pakarat ja reidet

Yhteenveto

Some figure
Terveelliset elämäntavat auttavat vähentämään kehonrasvaa ja pysymään terveenä.

Rasvan polttamiseksi kehosta – ja erityisesti saadaksesi hoikemmat reidet – sinun on kiinnitettävä huomiota ruokavalioosi ja noudatettava muutoinkin terveellisiä elämäntapoja. Tämä auttaa pysymään kunnossa ja saamaan monia muitakin terveyshyötyjä.

Pidä mielessä, että hyvin rajoittavat dieetit eivät yleensä ole kannattava vaihtoehto. Parasta on noudattaa tasapainoista ruokavaliota, joka sallii useimmat ruoka-aineet oikeissa määrissä.

Syömisen raju vähentäminen on huono ratkaisu, kun tavoitteena on painonpudotus. Tämä johtuu siitä, että elimistö hidastaa aineenvaihduntaa säästääkseen energiaa, kun se ei saa riittävästi ravintoa.

Et näe tuloksia välittömästi, koska kehon muutokset tapahtuvat hitaasti. Tärkeintä tässä on pysyä johdonmukaisena.


Kaikki lainatut lähteet tarkistettiin perusteellisesti tiimimme toimesta varmistaaksemme niiden laadun, luotettavuuden, ajantasaisuuden ja pätevyyden. Tämän artikkelin bibliografia katsottiin luotettavaksi ja akateemisesti tai tieteellisesti tarkaksi.Tämä teksti on tarkoitettu vain tiedoksi eikä se korvaa ammattilaisen konsultaatiota. Jos sinulla on kysyttävää, konsultoi asiantuntijaasi.