9 luonnollista tapaa saada hiukset kiiltämään

elokuu 16, 2015

Jos haluat saada hiuksesi kiiltämään ja näyttämään terveiltä ja kauniilta joka päivä, jatka lukemista, koska tämä artikkeli on sinua varten.

Monet osatekijät, kuten ilmasto ja suoristusrautojen sekä kuivaajien käyttö voi vahingoittaa hiuksia ja aiheuttaa niiden kuivuutta. Markkinoilla on saatavana erilaisia tuotteita korjaamaan näiden osatekijöiden aiheuttamaa vahinkoa. Monet näistä tuotteista toimivat hyvin, mutta lähes aina maksavat paljon. Haluatko tietää luonnollisista ja taloudellisista vaihtoehdoista, joiden avulla voit palauttaa hiustesi kiillon ja elinvoiman?

Oluthoito

Antaaksesi luonnollisen kiillon hiuksillesi kun ne ovat sameat, hyvä vaihtoehto on käyttää olutta.

Laita olut aurinkoon tunniksi tai niin pitkäksi aikaa, että kuplat häviävät; kun tämä on tapahtunut, lisää olutta vastapestyihin hiuksiisi. Jätä 20 minuutiksi ja poista sitten kylmällä vedellä ja viimeistele hoitoaineella.

Etikkahoito

Omenaviinietikka2

Tämä yksinkertainen resepti auttaa poistamaan jäämät, jotka ovat jääneet kemikaaleista hiuksiisi ja tämä voi pitkän ajan kuluessa vaikuttaa sen elinvoimaan ja kiiltoon. Sekoita tätä varten puolet etikkaa ja puolet vettä, käytä sitä lopulliseen huuhteluun, kun peset hiuksesi, jätä 2-3 minuutiksi ja huuhtele sitten vielä vedellä.

Hunajahoito

Hunajalla on monia etuja keholle, iholle ja hiuksille. Sen ominaisuudet auttavat pehmentämään hiuksia ja antavat sille luonnollisen kiillon, tuoden lähes välittömiä tuloksia.

Sekoita 3 ruokalusikallista hunajaa pieneen määrään lämmintä vettä. Lisää sitä joka puolelle hiuksia ja päänahkaa ja jätä 20 minuutiksi. Huuhtele tämän jälkeen runsaalla vedellä ja toista sama hoito kerran viikossa.

Sitruunamehuhoito

Antiseptinen-sitruuna

Tuore sitruunamehu auttaa antamaan kiiltoa ja elastisuutta hiuksille luonnollisella ja tehokkaalla tavalla.

Sekoita sitruunamehua yhteen kupilliseen vettä ja lisää sitä sen jälkeen, kun olet pessyt hiuksesi läpikotaisin normaaliin tapaan. Kun olet tehnyt niin, jätä neste 15 minuutiksi ja poista sitten viileällä vedellä. Toista prosessi vähintään 2 kertaa viikossa.

Kahvihoito

Kahvi ja sen ominaisuudet auttavat hiuksiasi saamaan takaisin sen kiillon, johon on vaikuttanut erilaiset osatekijät.

Tätä varten sinun tulee valmistaa kaksi kuppia hienoa tummanruskeaa kahvia ja sitten antaa sen jäähtyä, kun se on valmista. Käytä sitä, kun olet pessyt hiuksesi tavalliseen tapaan. Jätä 20 minuutiksi ja poista sitten vedellä ja hoitoaineella.

Porkkanahoito

Porkkana

Porkkanat palauttavat elinvoiman hiuksiisi ja vahvistavat niitä siten, että ne voivat pitää kiiltonsa.

Ota tätä varten 1 tai 2 porkkanaa ja raasta ne hyvin, hiero hiuksiisi ja hiero porkkanaa joka paikkaan, mukaan lukien päänahkaan. Käytä hattua tai pussia peittääksesi pään ja anna porkkanan vaikuttaa 15-20 minuuttia; tämän ajan jälkeen huuhtele vedellä.

Avokadohoito

Avokado on yksi parhaiten tunnetuista hedelmistä sen etujen vuoksi, joilla se antaa elinvoimaa, vahvuutta ja kiiltoa hiuksille.

Lisää kypsän avokadon hedelmälihaa hiuksiisi, kääri hiuksesi pussiin tai hattuun ja anna olla 30 minuutin ajan. Tämän ajan jälkeen huuhtele vedellä ja toista toimenpide kerran viikossa.

Majoneesihoito

Kevyt-majoneesi

Tämä hoito toimii luonnollisena hoitoaineena, joka on erittäin hyödyllinen saaden hiuksesi todella kiiltämään.

Ota melko suuri annos majoneesia ja levitä sitä kosteisiin hiuksiin, jätä 15 minuutiksi ja huuhtele sitten vedellä. Suosittelemme käyttämään tätä hoitoa vain kuiville tai normaaleille hiuksille.

Hedelmähoito

Hedelmillä kuten mangolla ja banaanilla on erittäin erityisiä ominaisuuksia, jotka toimivat luonnollisina pehmentäjinä ja saavat myös hiuksesi kiiltämään ja antavat sille elinvoimaa. Saadaksesi niistä hyödyn irti, tee smoothie näistä kahdesta hedelmästä ja lisää siihen hieman manteliöljyä ja teelusikallinen hunajaa.

Kun saat tämän smoothien valmiiksi, lisää sitä kosteisiin hiuksiin ja jätä 5 tai 10 minuutiksi ja huuhtele.

 

UUTISIA VERKOSSA