9 luonnollista tapaa saada hiukset kiiltämään

9 luonnollista tapaa saada hiukset kiiltämään

Viimeisin päivitys: 01 marraskuuta, 2018

Jos haluat saada hiukset kiiltämään sekä näyttämään terveiltä ja kauniilta joka päivä, jatka lukemista, koska tämä artikkeli on sinua varten.

Monet osatekijät, kuten ilmasto ja suoristusrautojen sekä kuivaajien käyttö voivat vahingoittaa hiuksia,  ja aiheuttaa niiden kuivuutta. Markkinoilla on saatavana erilaisia hiusvaurioita korjaavia tuotteita, jotka toimivat, mutta saattavat olla kalliita. Haluatko tietää luonnollisista ja taloudellisista vaihtoehdoista, joiden avulla voit palauttaa hiustesi kiillon ja elinvoiman? Seuraavaksi esittelemme 9 luonnollista tapaa, joilla saat jälleen hiukset kiiltämään!

9 luonnollista keinoa saada hiukset kiiltämään

Oluthoito

Jos hiuksesi ovat sameat, saat hiukset kiiltämään oluen avulla.

Laita olut aurinkoon tunniksi tai niin pitkäksi aikaa, että kuplat häviävät. Kun kuplat ovat hävinneet, lisää olutta vastapestyihin hiuksiisi. Jätä 20 minuutiksi, ja poista olut hiuksista kylmällä vedellä ja viimeistele hoitoaineella.

Etikkahoito

Etikkahoidolla saat hiukset kiiltämään.

 

Tämä yksinkertainen resepti auttaa poistamaan kemikaalien aiheuttamia jäämiä, jotka pitkällä aikavälillä vaikuttavat hiusten elinvoimaan ja kiiltoon. Sekoita keskenään puolet omenaviinietikkaa ja puolet vettä. Pese hiuksesi normaaliin tapaan, lisää etikkaliuos ja jätä se päähäsi 2-3 minuutksi. Huuhtele sen jälkeen vedellä.

Hunajahoito

Hunajalla on monia etuja keholle, iholle ja hiuksille. Hunajan ominaisuudet auttavat pehmentämään hiuksia ja antavat sille luonnollisen kiillon. Hunajaa käyttämällä saat tuloksia lähes välittömästi.

Sekoita 3 ruokalusikallista hunajaa pieneen määrään lämmintä vettä. Lisää sitä joka puolelle hiuksia ja päänahkaa, ja jätä 20 minuutiksi. Huuhtele tämän jälkeen runsaalla vedellä ja toista hoito kerran viikossa.

Sitruunamehuhoito

Sitruunamehuhoito saa hiukset jälleen kiiltämään.

Tuore sitruunamehu auttaa antamaan kiiltoa ja elastisuutta hiuksille luonnollisella ja tehokkaalla tavalla.

Sekoita sitruunamehua yhteen kupilliseen vettä ja lisää sitä sen jälkeen, kun olet pessyt hiuksesi läpikotaisin normaaliin tapaan. Kun olet tehnyt niin, jätä sitruunaneste 15 minuutiksi, ja poista sitten viileällä vedellä. Toista prosessi vähintään 2 kertaa viikossa.

Kahvihoito

Kahvi ja sen ominaisuudet auttavat hiuksiasi saamaan takaisin kiiltonsa, jonka hiukset ovat saattaneet menettää useasta syystä.

Tätä hoitoa varten sinun tulee valmistaa kaksi kuppia tummapaahtoista kahvia, ja sitten antaa sen jäähtyä. Kun olet pessyt hiuksesi tavalliseen tapaan, lisää kahvihoito hiuksiisi. Jätä 20 minuutiksi ja huuhtele sitten vedellä. Käytä vielä hoitoainetta normaaliin tapaan ja huuhtele lopuksi vedellä.

Porkkanahoito

Porkkanahoito auttaa hiuksia saamaan elinvoimansa takaisin.

Porkkanat palauttavat elinvoiman hiuksiisi ja vahvistavat hiuksia, saaden hiukset kiiltämään.

Ota tätä varten 1 tai 2 porkkanaa ja raasta ne hyvin. Hiero porkkanaraastetta hiuksiisi, myös päänahkaan. Käytä hattua tai pussia peittääksesi hiuksesi, ja anna porkkanahoidon vaikuttaa 15-20 minuuttia. Huuhtele lopuksi vedellä.

Avokadohoito

Avokado on yksi tunnetuimmista hyvinvointia edistävistä hedelmistä. Sen sisältämät ominaisuudet auttavat saamaan hiukset kiiltämään, sekä antamaan hiuksille elinvoimaa ja vahvistamaan niitä. 

Lisää kypsän avokadon hedelmälihaa hiuksiisi, kääri hiuksesi pussiin tai hattuun, ja anna olla 30 minuutin ajan. Huuhtele lopuksi vedellä, ja toista avokadohoito kerran viikossa.

Majoneesihoito

Majoneesihoito hiuksille.

Tämä hoito toimii luonnollisena hoitoaineena, joka on erittäin hyödyllinen saaden hiuksesi todella kiiltämään.

Ota melko suuri annos majoneesia ja levitä sitä kosteisiin hiuksiin, jätä 15 minuutiksi ja huuhtele sitten vedellä. Suosittelemme käyttämään tätä hoitoa vain kuiville tai normaaleille hiuksille.

Hedelmähoito

Hedelmät, kuten mango ja banaani, sisältävät erityisiä ominaisuuksia, jotka auttavat pehmentämään hiuksia. Ne myös saavat hiukset kiiltämään ja antavat hiuksille elinvoimaa. Hyödyntääksesi hedelmien mahtavat ominaisuudet, tee smoothie näistä kahdesta hedelmästä ja lisää siihen hieman manteliöljyä sekä teelusikallinen hunajaa.

Lisää smoothie kosteisiin hiuksiin, ja jätä 5 tai 10 minuutiksi. Huuhtele hiukset lopuksi.

Tämä saattaa kiinnostaa sinua...
Haluatko pidemmät ja vahvemmat hiukset? Kokeile näitä luontaishoitoja
Askel Terveyteen
Lue se täällä Askel Terveyteen
Haluatko pidemmät ja vahvemmat hiukset? Kokeile näitä luontaishoitoja

Kaikki haluavat pidemmät, paksummat, kiiltävämmät ja vahvemmat hiukset. Monet luonnolliset ainesosat voivat onneksi auttaa hiusten elvyttämisessä.


Kaikki lainatut lähteet tarkistettiin perusteellisesti tiimimme toimesta varmistaaksemme niiden laadun, luotettavuuden, ajantasaisuuden ja pätevyyden. Tämän artikkelin bibliografia katsottiin luotettavaksi ja akateemisesti tai tieteellisesti tarkaksi.Tämän julkaisun sisältö on puhtaasti informatiivista. Se ei missään tilanteessa voi avustaa tai korvata lääkärin diagnooseja, hoitoja tai suosituksia. Käänny askarruttavissa asioissa luotetun ammattilaisen puoleen ja pyydä suostumus ennen minkään toimenpiteen aloittamista.