Logo image
Logo image

7 vinkkiä todellisen intohimosi löytämiseen

3 minuuttia
Todellisen intohimosi löytäminen on prosessi, joka määrittää tyytyväisyytesi elämääsi. Tämän päivän artikkeli sisältää joitain käytännön neuvoja siihen, miten voit löytää sen.
7 vinkkiä todellisen intohimosi löytämiseen
Viimeisin päivitys: 09 syyskuuta, 2021

Todellinen intohimo on tunne ja impulssi, joka syntyy rakkaudesta johonkin. Se on voima, joka parantaa suorituskykyäsi ja inspiroi sinua. Tämä johtuu siitä, että se toimii motivaationa optimaaliseen suorituskykyyn ja kaikki haluavat päästä siihen pisteeseen. On tärkeää selvittää, mikä on todellinen intohimosi.

Oikea aika intohimon löytymiselle vaihtelee henkilöstä riippuen. Jotkut eivät löydä sitä koskaan. Se tulee ulos keskinkertaisena arkielämänä. Hyvä uutinen on, että on olemassa tapoja lisätä mahdollisuuksiasi löytää todellinen intohimosi.

Jatka lukemista saadaksesi selville nuo tavat!

Intohimon löytäminen on tärkeää menestyksen kannalta

Sinun tulee ymmärtää että menestys ei ole tavoite, vaan polku, joka jatkuu koko olemassaolon ajan. Intohimo puolestaan ​​on moottori, jonka avulla pääset nopeammin eteenpäin. Syy siihen, miksi intohimon löytäminen on niin tärkeää on se, että intohimo antaa sinulle energiaa saavuttaa tavoitteesi. Se auttaa sinua jatkamaan kunnes olet saavuttanut sen.

Kuten voit kuvitella, päivittäiset ponnistelut eivät tunnu kidutukselta kun teet asioita joista nautit. Tämä johtuu siitä, että olet tyytyväinen kaikkiin edistysaskeleisiin. Kaikilla edellä mainituilla vinkeillä on suotuisia vaikutuksia sekä fyysiseen että psyykkiseen terveyteen vähentämällä stressitasoja.

Seitsemän vinkkiä todellisen intohimosi löytämiseen

Tehtävänäsi on selvittää, mikä on sinun intohimosi. Siksi olemme keränneet hyviä vinkkejä, joiden avulla voit helposti alkaa etsimään sitä. Tästä lähtien tekosyyt jäävät taka-alalle. On aika toteuttaa unelmasi!

Some figure
Intohimon löytäminen on pitkä tie, joka vaatii vaivaa ja hyödyllisten vinkkien noudattamista.

1. Mene takaisin lapsuuteesi

Olemuksesi puhtaus ja totuus ovat elämän alkuvaiheessa. Näin ollen lapsuuteen palaamisesta voi olla hyötyä intohimon etsinnässä. Muistele asioita joita rakastit tehdä lapsena.

Halusitko olla lääkäri? Halusitko harrastaa arkeologiaa? Oletko kiinnostunut hyönteisistä? Nämä ovat kaikki vihjeitä, jotka osoittavat sinulle tietä.

Vaikka on totta, että lapsilla on alkuvaiheessa useita mieltymyksiä, on itse asiassa melko helppoa selvittää, mitä he priorisoivat.

2. Päästä irti häiriötekijöistä

Aivot tekevät poikkeuksellista työtä huolehtien kaikesta. Liiallinen melu ja ympäristön häiriötekijät kuitenkin estävät meitä keskittymästä.

Siksi saattaa olla parasta muuttaa sisäisiin toimintoihin liittyviä tapoja löytääksesi intohimosi – kuten liiallinen sosiaalinen verkostoituminen tai videoiden katselu.

Ota itsellesi aikaa 30-60 minuuttia joka päivä. Sammuta kaikki elektroniset laitteet ja määrittele itsesi uudelleen. Tarvitset riittävästi rauhaa ja hiljaisuutta löytääksesi todellisen luonteesi, joka on piilotettu rutiinien taakse.

3. Kokeile ja löydä

Samojen toimintojen tekeminen päivä toisensa jälkeen sulkee pois kaikki todennäköisyydet löytää todellinen intohimosi. Hyvä tapa päästä eroon tästä haitallisesta syklistä on osallistua uuteen kurssiin joka kuukausi. Tämä luo kokeilu-virhe -skenaarion, joka edistää positiivista tulosta lyhyemmässä ajassa.

4. Pysy rauhallisena

Ei ole mitään maagista kaavaa sen selvittämiseksi, mistä olet intohimoinen. Menestykselle ei myöskään ole likimääräistä aikataulua.

Siksi rauhallisuus ja kärsivällisyys ovat ominaisuuksia, joiden parissa sinun on työskenneltävä. Älä siis aseta määräaikoja äläkä ajattele välittömyyttä, koska tässä on kyse jostakin korvaamattomasta, todellisesta intohimostasi.

Edellä mainittu liittyy myös siihen, että annetaan riittävästi aikaa uusille asioille. Toisin sanoen, älä anna periksi tutkimatta ensin, mitä sinulla on tarjottavana.

5. Muista, että iällä ei ole väliä

Ikä ei ole este todellisen intohimon löytämiselle. Ensimmäisen askeleen ottaminen voi olla vaikeaa joidenkin yhteiskunnan vanhentuneiden normien vuoksi.

Totuus on, että sinun on sallittava itsesi saavuttaa asioita, jotka ovat sinulle tärkeitä, ilman että kuuntelet muita. Koskaan ei ole liian myöhäistä!

6. Keskity löytämään todellinen intohimosi

Sinun on unohdettava myytti, jonka mukaan intohimoinen tekeminen on helppoa ja miellyttävää. Tämä johtuu siitä, että haasteet ovat osa tätä elämää ja todellisen intohimon löytämistä.

Lisäksi älä unohda keskittyä siihen, että nämä ovat ohimeneviä hetkiä. Tämän ymmärtäminen helpottaa motivaation ylläpitämistä.

Voi olla skenaario, jossa henkilö jo tietää mikä on hänen todellinen intohimonsa, mutta epäsuotuisat tilanteet herättävät epäilyksiä inspiraation lähteestä. Lyhyesti sanottuna paras vaihtoehto on käsitellä sitä objektiivisesti ja olla tekemättä päätöksiä hätiköidysti.

7. Hallitse kulumista

Intohimosi etsiminen ja saavuttaminen voi olla vaikeaa. Yrityksen impulssi voi johtaa kestämättömään ehtymiseen.

Siksi on aina tärkeää pitää huolta itsestäsi ja asettaa etusijalle terveys sekä hyvinvointi.

Some figure
Rauhallisuuden säilyttäminen on avain erottaa itsesi rutiinista ja etsiä sitä, mistä olet todella intohimoinen.

Viimeiset näkökohdat todellisen intohimosi löytämiseksi

Edellä mainittujen seitsemän vinkin lisäksi tarjoamme lisävinkin. Esitä itsellesi seuraavat kysymykset ja analysoi vastauksesi perusteellisesti:

 • Mitä tekisit ajallasi, jos rahaa ei tarvitsisi ajatella?
 • Mitkä aktiviteetit lisäävät luovuuttasi?
 • Lisäksi millaisia ​​ihmisiä ihailet?
 • Valitsisitko nykyisen ammattisi, jos voisit mennä opiskelemaan sen uudelleen?
 • Mitä tykkäät tehdä vapaa-ajallasi?
 • Nautitko elämästäsi?

Tehtävä on henkilökohtainen ja se muuttuu jatkuvasti tiettyjen odotusten mukaan. Joskus on vaikea löytää menestyksen kaavaa, mutta sitkeys on paras väline sen saavuttamiseksi!


Kaikki lainatut lähteet tarkistettiin perusteellisesti tiimimme toimesta varmistaaksemme niiden laadun, luotettavuuden, ajantasaisuuden ja pätevyyden. Tämän artikkelin bibliografia katsottiin luotettavaksi ja akateemisesti tai tieteellisesti tarkaksi.


 • Robinson K. Encuentra tu elemento: El camino para descubrir tu pasión y transformar tu vida. Penguin Random House Grupo Editorial España. 2013.
 • Freire A. Pasión por emprender: de la idea a la cruda realidad. Editorial Norma. 2005.
 • Calle R. En busca del ser. Grupo Anaya Comercial. Sendas Series. 2003.
 • Moore T. Un trabajo con alma: La alegría de descubrir cuál es tu misión en el mundo (crecimiento personal). Editorial Urano. 2008.
 • Monbourquette J. Cómo descubrir tu misión personal. Editorial San Pablo. 2009.

Tämä teksti on tarkoitettu vain tiedoksi eikä se korvaa ammattilaisen konsultaatiota. Jos sinulla on kysyttävää, konsultoi asiantuntijaasi.