5 parasta seksiasentoa miehille

Näillä seksiasennoilla nautinto lisääntyy ja miehen erektio tulee olemaan voimakkaampi, ja hänellä on enemmän hallintaa tilanteessa.
5 parasta seksiasentoa miehille

Viimeisin päivitys: 17 syyskuuta, 2022

Mitä tulee seksiin, meillä kaikilla on omat makumme ja mieltymyksemme. Mutta aivan kuten naisetkin, miehet pitävät niistä asennoista, jotka tuovat heille eniten mielihyvää. Tässä artikkelissa esittelemme viisi parasta seksiasentoa nimenomaan miehille.

Yksi niistä asioista, jotka tulisi tässä ottaa huomioon, on se, että miehet ovat visuaalisempia kuin naiset. Tämä tarkoittaa sitä, että fyysisen stimulaation lisäksi he kiihottuvat vartalon katselemisesta, eleistä ja käyttäytymisestä, joita kumppanilla on seksin aikana.

Lisäksi moni mies haluaa dominoida tilannetta ja tuntea, että hänellä on hallinta. Hän kiinnittää huomiota siihen, kuinka syvälle hän voi mennä ja siihen, miltä emätin tuntuu jokaisella liikkeellä.

Näiden seuraavien asentojen tunteminen etukäteen tulee ensinnäkin tekemään mahdolliseksi niistä nauttimisen suuremmin, mutta seuraavien neuvojen avulla mies pystyy myös parantamaan erektiotaan ja kykyään hallita ejakulaatiota (jos hän haluaa).

Tämän vuoksi haluamme nyt esitellä viisi parasta seksiasentoa miehille, jotka ovat loistavia valintoja miehen näkökulmasta – jatka lukemista!

5 parasta seksiasentoa miehille

1. “Alistettuna oleminen”

5 parasta seksiasentoa miehille - mies alistettuna.

Vaikka miehet eivät voikaan kieltää sitä, että he rakastavat dominointia, moni mies kiihottuu suuresti myös siitä, että kumppani tekee aloitteen ja ottaa tilanteen haltuun täysin.

Tämän vuoksi asento, jossa mies alistuu, on sellainen, josta moni mies nauttii seksissäTässä mies on naisen armoilla loistavalla tavalla sekä nauttii siitä, kuinka naisen lantio liikkuu.

Kuinka tämä tapahtuu?

 • Miehen tulisi maata selällään, ja naisen tulee sitten istua hänen erektiossa olevan peniksensä päälle niin, että selkä on käännettynä miestä kohti.
 • Tästä asennosta nainen voi sitten asettaa rytmin mieleisekseen, ja samalla mies voi mukautua liikkeeseen pitämällä naisen lanteista kiinni.
 • Koska molemilla on kädet vapaina, he voivat stimuloida toistensa sukupuolielinten alueita.

2. Trapetsi

Tämä ei ole se kaikkein helpoin asento. Mutta juurikin, koska se on haasteellinen, ja koska yhdyntä on syvä, se on usein miehen suosikkeja.

Se vaatii enemmän taitoa ja tasapainoa kuin muut esittelemämme asennot, mutta sen avulla voit pitää katsekontaktin kumppaniisi.

Kuinka se tapahtuu?

 • Naisen tulisi maata selällään, rentona, ja mies vetää hänet sitten käsivarsillaan kehoaan kohti, nainen hieman ilmassa, ja aloittaa yhdynnän.
 • Miehellä on tässä hallinta, ja siksi hän tulee asettamaan tahdin kiihottumisen lisääntyessä.
 • Ideana tässä on lisätä intensiteettiä ja voimaa liikkeessä, jotta voitaisiin nauttia intohimoisemmasta seksikokemuksesta.

3. Lohikäärme

Lohikäärme- asennossa mies nauttii hallinnan tunteesta.

Tämä valinta voi antaa miehelle kiihottuneisuutta aivan maksimaalisesti. Se on asento, joka tarkoittaa sitä, että mies voi nauttia siitä hallinnan tunteesta, josta hän niin pitää. Lisäksi hän voi säädellä rytmiä sekä siten hidastaa ejakulaatiotaan.

Jatkuva kontakti naisen takapuoleen ja kivesten hierotuiksi tuleminen tulevat lisäämään tuntemusten intensiteettiä sekä tekemään kokemuksesta hänelle mahtavamman.

Kuinka se tapahtuu?

 • Naisen tulisi maata vatsallaan niin, että emättimen alueen alla on tyyny. Se nostaa hänen takapuoltaan sekä saa vartalon kaarelle, jotta yhdyntä voi olla syvempi.
 • Sitten mies menee hänen selkänsä päälle, pitää naisen käsistä kiinni (jotka voivat olla pään yllä) ja ottaa saman asennon.
 • Kun ollaan hyvässä asennossa, miehen tulisi aloittaa yhdyntä takaapäin pyörivin liikkein, ja hän säätelee rytmiä.

4. Jalat harteilla

Katsekontakti on tässä asennossa selvä asia. Siksi se onkin yksi kaikkein parhaista miehille.

Koska naisen lantio nousee, yhdyntä on syvempi. Mies voi myös pitää hallinnan sekä tuntea itsensä dominoivaksi.

Kuinka se tapahtuu?

 • Nainen on selällään ja laittaa jalkansa miehen harteille.
 • Yhdynnän aikana mies nojaa eteenpäin ja tuntee naisen reidet, ja hän pääsee niin syvälle kuin haluaa.

5. Lotusasento

Lotusasennossa mies ja nainen saavat katsekontaktin.

Lotus on toinen sellainen asento, jossa nainen saa mahdollisuuden hallintaan. Miehelle se on hyvin kiihottava valinta siksi, että sen lisäksi, että hän nauttii liikkeestä, hän voi tuntea naisen rinnat omaa rintaansa vasten sekä ottaa kiinni hänen takapuolestaan.

Kuinka se tapahtuu?

 • Mies istuu jalat ristissä, ja nainen istuu hänen erektiossa olevan peniksen päälle sekä kietoo jalkansa miehen yläruumiin ympärille.
 • Nainen liikuttaa lanteitaan ja hallitsee tässä asennossa rytmiä.

Oletko valmis kokeilemaan näitä loistavia seksiasentoja, jotka voivat olla miehelle ne kaikkein nautinnollisimmat vaihtoehdot? Muistakaa olla innovatiivisia suhteessanne, jotta voisitte molemmat päästä maksimaaliselle nautinnon tasolle. Muista myös se, että kaiken muun lisäksi on erittäin tärkeää, että viestintä kumppanisi kanssa on toimivaa.


Kaikki lainatut lähteet tarkistettiin perusteellisesti tiimimme toimesta varmistaaksemme niiden laadun, luotettavuuden, ajantasaisuuden ja pätevyyden. Tämän artikkelin bibliografia katsottiin luotettavaksi ja akateemisesti tai tieteellisesti tarkaksi.


 • Hatzimouratidis, K., Amar, E., Eardley, I., Giuliano, F., Hatzichristou, D., Montorsi, F., … Wespes, E. (2010). Guidelines on Male Sexual Dysfunction: Erectile Dysfunction and Premature Ejaculation. European Urology. https://doi.org/10.1016/j.eururo.2010.02.020
 • Hertenstein, M. J., & Keltner, D. (2011). Gender and the Communication of Emotion Via Touch. Sex Roles. https://doi.org/10.1007/s11199-010-9842-y
 • Yoo, H., Bartle-Haring, S., Day, R. D., & Gangamma, R. (2014). Couple communication, emotional and sexual intimacy, and relationship satisfaction. Journal of Sex and Marital Therapy. https://doi.org/10.1080/0092623X.2012.751072
 • Jones, A. C., Robinson, W. D., & Seedall, R. B. (2018). The Role of Sexual Communication in Couples’ Sexual Outcomes: A Dyadic Path Analysis. Journal of Marital and Family Therapy44(4), 606–623. https://doi.org/10.1111/jmft.12282
 • Reis LO, Cartapatti M, Marmiroli R, de Oliveira Júnior EJ, Saade RD, Fregonesi A. Mechanisms predisposing penile fracture and long-term outcomes on erectile and voiding functions. Adv Urol. 2014;2014:768158.
 • Sandfort, T. G. M. (2005). Sexual orientation and gender: Stereotypes and beyond. Archives of Sexual Behavior. https://doi.org/10.1007/s10508-005-7907-8

Tämä teksti on tarkoitettu vain tiedoksi eikä se korvaa ammattilaisen konsultaatiota. Jos sinulla on kysyttävää, konsultoi asiantuntijaasi.