Logo image
Logo image

4 säilytyssänkyä, joita lapsesi rakastaa

2 minuuttia
Kauan eläköön hän joka keksi säilytyssängyt! Tiedätkö säilytyssänkyjen hyödyistä lapsille ja minkä tyylisiä säilytyssänkyjä on olemassa?
4 säilytyssänkyä, joita lapsesi rakastaa
Viimeisin päivitys: 23 huhtikuuta, 2019

Tämä on yleinen näky lastenhuoneessa: vaatteet heiteltyinä ympäriinsä, koulutarvikkeet leviteltyinä, lelut, kirjat ja videopelit kaikki sekaisin… On mahdotonta löytää mitään keskellä sellaista kaaosta. Säilytyssängyt pelastavat! Ne ovat täydellisiä sotkuisten huoneiden järjestämiseksi.

Monet vanhemmat käyttävät nykyään modulaarisia sänkyjä lapsilleen, varsinkin jos makuuhuone on pieni. Niiden suurena etuna on se, että niissä on vetolaatikoita ja osastoja.

Mikäli pidät tästä ideasta ja olet kiinnostunut säilytyssänkyyn sijoittamisesta (tai sellaisen tekemisestä), on tämä artikkeli sinulle tarkoitettu. Tutki muutamia vaihtoehtoja, jotta löydät lapsellesi sopivimman ratkaisun. Jokaiselle löytyy jotakin, sekä pojille että tytöille. Teineille on myös olemassa hyviä vaihtoehtoja, joten ikä ei ole ongelma.

Miksi säilytyssänky?

Kuten sanoimme, lastenhuoneiden on taipumus olla vähintäänkin sotkuisia. Joten mikä tahansa, joka voi auttaa pitämään ne siisteinä ja tilan avoimena, on harkitsemisen arvoista.

Some figure

Kuten kaikki säilytykseen tarkoitetut huonekalut, ovat nämä sängyt usein modulaarisia luonnostaan, tarkoittaen sitä, että voit uudelleenjärjestää osat senhetkisten tarpeidesi mukaan. Joten jos sinulla ei ole enää tilaa sängylle sellaisena kuin se on, ei sinun tarvitse ostaa uutta. Pura se vain osiin ja laita takaisin yhteen eri tavalla.

Lasten ja teinien säilytyssängyt

1. Kerrossängyt kiinnitetyillä vetolaatikoilla

Alkuun sänky, joka on suotuisin lastenhuoneen säilytystarpeisiin: kerrossänky. Jos sinulla on useampi kuin yksi lapsi, on se vähintäänkin harkinnan arvoista. Ne säästävät paljon tilaa.

Nämä säilytyssängyt koostuvat kerrossängyistä, mutta ei sellaisista, jotka ovat suoraan toistensa alapuolella. Niiden alapuolella on myös vetolaatikoita osana toista sänkyä. Lipasto on tyypillisesti 40-50 cm korkea. Keskellä on tikkaat, joilla yläsänkyyn pääsee.

Kiinnitetyt vetolaatikot eivät tue vain yläsänkyä, vaan tarjoavat myös melko paljon säilytystilaa vaatteille. Voit tehdä vetolaatikoista erivärisiä erityisen tyylin luomiseksi. Yhteenvetona, tämä vaihtoehto antaa sinulle kaksi sänkyä ja useita vetolaatikoita, kaikki tämä vain vähän tilaa vieden.

2. Kulmasängyt

Näiden sänkyjen merkitys on niiden sijainnissa. Kun laitat ne nurkkaan, on siitä lukuisia hyötyjä: ensiksikin voit laittaa vetolaatikoita tai jopa vieraspatjoja jokaisen sängyn alle. Toinen vaihtoehto on säilyttää lasten kenkiä alapuolella olevissa tai vetomekanismilla toimivissa säilytyslaatikoissa.

Jokaisen sängyn pääosaan jäävään kulmatilaan voit laittaa yöpöydän tai toisen vetolaatikon, jossa voit säilyttää esimerkiksi kausituotteita tai juhlavaatteita. Jos tavoitteenasi on säästää tilaa, ei löydy paljon parempia ratkaisuja kuin tämä kulmasänkyrakennelma. Voit tässäkin tapauksessa sekoittaa värejä tehdäksesi siitä vielä entistä paremman.

Some figure

3. Säilytyssängynpäädyt

Tässä mahtava tapa ottaa kaikki irti pienestä tilasta. Siihen sisältyy sängynpäädyn käyttäminen säilytystilana tai pitkän, kapean hyllyn asettaminen sängyn taakse. Jos valitset jälkimmäisen ratkaisun, tulee sen alapuolella olemaan tilaa, jota voit myös käyttää säilytykseen. Voit käyttää renkailla varusteltuja huonekaluja, jotta säilöttyihin tavaroihin on helpompi päästä käsiksi.

4. Taivutettavat sängyt

Viimeisimpänä, muttei suinkaan vähäisimpänä, esittelemme sängyt, jotka taipuvat ja jotka voidaan laittaa siististi pois. Se on suuri tilansäästäjä; tuota ylimääräistä tilaa voidaan käyttää toiseen huonekaluun tai vain huoneessa mukavammin liikkumiseen. Taivutettavien sänkyjen toinen suuri etu on se, että ne ovat yleensä halpoja.

Jos etsit keinoja hyödyntää parhaiten lapsesi pieni makuuhuone, tulisi näiden säilytyssänkyjen olla listasi etusijalla. Lapsesi tulee rakastamaan niitä, sillä ne ovat niin ainutlaatuisia ja suloisia. Niin ikään myös sinusta tulee onnellinen, koska lapsesi huoneesta tulee siistimpi!


Kaikki lainatut lähteet tarkistettiin perusteellisesti tiimimme toimesta varmistaaksemme niiden laadun, luotettavuuden, ajantasaisuuden ja pätevyyden. Tämän artikkelin bibliografia katsottiin luotettavaksi ja akateemisesti tai tieteellisesti tarkaksi.


  • マイケル I.ノートン. (2009). IKEA効果:努力と執着の関係. Harvard Business Review.
  • Salas, K., & Cortabarría, L. (2014). Análisis competitivo del sector madera y muebles de la región Caribe de Colombia. Prospect. https://doi.org/10.1016/j.spinee.2014.04.022
  • Toledo, R. C. (2009). muebles de madera , Guatemala. Revista Iberoamericana.
  • Martinez Del Rio De Redo, M. (1984). Muebles TT – Furniture. In Franz Mayer: una colección.

 


Tämä teksti on tarkoitettu vain tiedoksi eikä se korvaa ammattilaisen konsultaatiota. Jos sinulla on kysyttävää, konsultoi asiantuntijaasi.