Tapoja lisätä tupsuja kotisi sisustukseen

Haluatko luoda kotiisi boheemin tunnelman? Tupsut ovat siihen paras vaihtoehto! Voit laittaa niitä peilien, pöytäliinojen, verhojen ja monen muun ympärille.
Tapoja lisätä tupsuja kotisi sisustukseen

Viimeisin päivitys: 24 marraskuu, 2021

Oletko koskaan kuullut, että muoti tulee aina takaisin? Täydellinen esimerkki tästä on trendi käyttää tupsuja kodin sisustamisessa. Oli aika, jolloin tupsut olivat melko suosittuja, mutta ne alkoivat menettää suosiotaan ja ihmiset unohtivat ne.

1600- ja 1700-luvuilla tupsuja käytettiin palatsien koristeluun. Myöhemmin, 1920-luvulla, ne tulivat takaisin muotiin. Ja muutaman vuosikymmenen kuluttua, 1970-luvulla, ne nousivat jälleen suosioon. Ja nyt tupsut ovat jälleen kerran palanneet kodin sisustukseen ja ne ovat erittäin trendikäs vaihtoehto.

Mutta mihin voit laittaa niitä?

Jos osaat yhdistää ne muuhun sisustukseen, saat aikaan erittäin boheemin tunnelman. Tässä artikkelissa on muutamia tupsuideoita, joiden avulla voit sisustaa kotisi!

Tupsuja peitoissa.
Boheemissa ja vintage-tyylisissä kodeissa tupsuilla voidaan luoda tyylikkäitä kokonaisuuksia.

Erittäin suuret tupsut

Erittäin suuret tupsut on nimetty tällä tavalla, koska niillä voidaan jakaa tiloja. Kotonasi voit käyttää tätä konseptia huoneiden erottamiseen tai yhdistämiseen. Sisustussuunnittelijat käyttävät usein tätä vaihtoehtoa leikkiessään visuaalisilla tehosteilla.

Ripustamalla suuren tupsuverhon huoneiden väliin, voit jakaa avoimia tiloja ikään kuin käyttäisit seinää. Samalla sinulla on kuitenkin mahdollisuus pitää tila avoimena. Tietenkin tämä tarkoittaa, että sinulla on näköyhteys makuuhuoneesta olohuoneeseen. Tämä on varsin rohkea valinta, mutta jotkut ihmiset rakastavat sitä!

Pöytäliinat tupsuilla

Tupsuilla varustettu pöytäliina voi toimia perhejuhlien valokuvan keskipisteenä ja korostaa ruokasalin yleistunnelmaa! Varmista vain, että valitset oikeat värit ja sopivat välineet pöydän koristeluun.

Maljakko ja pöytäliinaan sopivat kukat voisivat olla hyvä vaihtoehto. Onko sinulla mielessäsi jokin idea seuraavan kerran, kun saat vieraita?

Koristele peilit tupsuilla

Jos sinulla on pyöreä peili, voit tehdä siitä upean koristeen lisäämällä reunukseen tupsuja. Voit itse asiassa tuoda esiin luovan puolesi ja lisätä tupsut haluamallasi tavalla.

Tupsuilla varustetut peilit sopivat ihanteellisesti koristamaan seinää, joka tarvitsee hieman eloa. Muista, että ihmiset käyttävät tavallisesti tupsuisia peilejä vaaleanvärisillä seinillä, jotta ne eivät kilpaile huomiosta.

Makramee-koristeet

Makramee-koristeissa on yleensä tupsuja ja ne voivat koristaa tilaa samalla tavalla kuin tupsuilla varustettu peili. Ne tuovat eloa tylsiin seiniin. Voit leikkiä väreillä, joita käytät makramee-töissä sekä seinällä.

Monet ihmiset käyttävät aboriginaalien käsitöitä lisätäkseen kotiin ainutlaatuista ilmettä ja tyyliä.

Käytä tupsuja ottomaanin koristeluun

Oletko koskaan ajatellut tätä? Jos tiedät hieman sisustamisesta, voit pienillä muutoksilla muuttaa kotisi tunnelmaa. Yleensä samettia käytetään tupsujen viimeistelyyn, vaikka voit leikkiä erilaisilla väreillä, kangastyypeillä ja sopivilla tiloilla!

tupsut ja niiden käyttö
Tupsuja on usein matoissa, mutta onkin hyvä miettiä ensin, mikä koko näyttäisi parhaalta.

Koristele tupsuilla ja saavuta ainutlaatuinen tyyli

Vaikka tupsut yleensä menevät pois muodista, ne palaavat pian ja auttavat sinua sisustamaan kotisi boho-tyylillä. Mikäli haluat lisätä jotain vintagea kotiisi, tupsut voivat olla paras ystäväsi!

Lisää niitä pöytäliinan päähän, peiliin, ottomaaniin tai makrameen luodaksesi viimeisen silauksen. Päästä mielikuvituksesi ja luovuutesi valloilleen; on aika sisustaa kotisi boheemiin tyyliin.

Nauti!

Tämä saattaa kiinnostaa sinua...
Luo merihenkinen sisustus näillä neljällä vinkillä
Askel Terveyteen
Lue se täällä Askel Terveyteen
Luo merihenkinen sisustus näillä neljällä vinkillä

Yleensä merihenkinen sisustus on suosittu lomakodeissa, erityisesti meren läheisyydessä. Mutta myös pääasiallisen kodin voi sisustaa tähän tyyliin.  • Ching, Francis DK, and Corky Binggeli. Diseño de interiores: un manual. Gustavo Gili, 2015.