Pellavansiemen, luonnollinen vaihtoehto painonpudotukseen

heinäkuu 22, 2015

Pellavansiemen on jo vuosien ajan tunnettu sen terveydelle erittäin hyödyllisistä ominaisuuksista ja ainesosista. Eri tutkimukset ovat osoittaneet, että pellavansiemenet sisältävät hyvin terveellisiä ainesosia, jota auttavat kehon eri osia toimimaan paremmin.

Tämä niin sanottu supersiemen sisältää sellaisia ominaisuuksia, jotka toimivat tulehduskipulääkkeinä, antioksidantteina, myrkkyjä poistavina ja anti-allergisina. Se parantaa sydän- ja ruoansulatuskanavan järjestelmiä, se auttaa estämään sairauksia kuten syöpää, niveltulehduksia ja vaihdevuosien oireita. Tämän lisäksi pellavansiemenen nauttimisella on monia muita etuja, kuten se, että sitä voi käyttää vaihtoehtoisena apuna luonnollisessa painonpudotuksessa.

Miten pellavansiemenet auttavat painonpudotuksessa?

Pellavansiemen on loistava apu luonnolliseen laihduttamiseenNyrkkisääntö kilojen karistukseen on polttaa kaloreita, ja pellavansiemenet auttavat juurikin siinä.

Kuten edellä mainittiin, pellavansiemenillä on antioksidanttisia ominaisuuksia, jotka parantavat metabolismia eli aineenvaihduntaa. Sen ravintokuitu saa meidät tuntemaan itsemme kylläiseksi, mikä auttaa ehkäisemään levottomuutta ja lisäksi sen Omega-3 -rasvahapot vähentävät makean himoa.

Pellavansiemen-hoitokuuri painonpudotuksessa

pellavansiemen

Jos haluat hyödyntää pellavansiementen etuja laihtumisessa, sinun tulisi alkaa sisällyttää niitä ruokavalioosi kurinalaisesti ja hallitusti. Voidaksesi tehdä niin, on olemassa hoitokuuri, joka tulee tehdä päivittäin hallitusti ja jokaisen päivän aterian yhteydessä.

Tarvitset:

  • Murskattuja pellavansiemeniä
  • Vettä

Mitä sinun tulee tehdä

Ennen hoidon aloittamista olisi parasta tavata ravitsemusterapeutti, joka voi parhaiten auttaa sinua selvittämään ihanteellisen annostuksen jonka juuri sinun elimistösi tarvitsee. Yleensä suosittelemme nauttimaan kolme ruokalusikallista pellavansiemeniä päivässä; tämä 3 rkl pitäisi siis olla jaettuna koko päivän ajaksi. Kun aloitat kuurin, ota suositeltu annos pellavansiemeniä ja nauti ne kolmen päiväsi pääaterian yhteydessä.

Jokaista (murskattua) pellavansiemenruokalusikallista kohden sinun tulisi juoda lasillinen vettä. Koska päivän aikana kulutat yhteensä kolme ruokalusikallista siemenmurskaa, ja jokaisen ruokalusikallisen päälle juot lasin vettä – näin ollen voidaan ajatella, että ennen päivän jokaista ateriaa nautit lasillisen pellavansiemenvettä.

Vaihtoehtona tälle on ottaa sama pellavansiemenannos ja lisätä se jonkin muun ruoan sekaan, kuten muroihin, jogurttiin, smoothieen, salaattiin, jne. Sen vaikutus painon putoamiseen on tällä tapaa sama, ja saat aikaan hyviä tuloksia.

Lopuksi suosittelemme käyttämään pellavansiemeniä korvaamaan öljyjä, margariinia, voita ja munia. Jos olet valmistamassa ateriaa joka sisältää näitä ainesosia, suosittelemme sen sijaan käyttämään kolme ruokalusikallista pellavansiemeniä (tai mikä määrä sitten saattaa tuntua oikeammalta ja tarpeellisemmalta).

Vinkkejä parhaisiin tuloksiin

pellavansiemen-4

  • Ole johdonmukainen pellavansiementen kulutuksessa. Tämän seurauksena hoito antaa tuloksia ja tulet huomaamaan muutoksia jo ensimmäisen kuukauden aikana.
  • Suosittelemme nauttimaan pellavansiemeniä kaksi kuukautta yhtäjaksoisesti ja sitten pitämään 3-4 viikon mittaisen tauon ennen kuin aloitat uudelleen.
  • Yhdistä pellavansiementen kulutus tasapainoiseen, terveelliseen ja rasvattomaan ruokavalioon.
  • Muista, että on tärkeää, että harrastat samalla liikuntaa rutiininomaisesti, mikä auttaa sinua edelleen kehittämään vartalosi muotoja.

Sivuvaikutukset ja hoitokuurin varoitukset

Osalle ihmisistä pellavansiementen syömisellä voi olla joitakin haittavaikutuksia, koska kaikki eivät reagoi siihen samalla tavalla. Esimerkiksi lääkekuurilla olevien pitäisi ensin tarkistaa sopivuus asiantuntijan kanssa.

Pellavansiemenöljyllä on joitakin vaikutuksia lääkkeisiin ja etenkin siihen, miten se vaikuttaa lääkkeiden imeytymisnopeuteen kehossa. Tällaisia lääkkeitä ovat yleensä ne, joita käytetään veren ohentamiseen, diabeteksen hoitamiseen sekä hormonihoitoihin.

Omega-3 -rasvahapot, vaikka ovatkin terveyden kannalta hyödyllisiä, voivat aiheuttaa joillakin ihmisillä verenvuotoja johtuen niiden antikoagulanttisuudesta. Tämä sama ominaisuus voi myös hieman hillitä verensokeria johtuen sen sokerin himoa vähentävästä ominaisuudesta. Ehdotamme nauttimaan vain suositellun annoksen ja välttämään ylensyöntiä päivän aikana.

UUTISIA VERKOSSA