Parhaat kasvonaamiot

Jos haluat kasvojesi tuntuvan ja näyttävän kauniilta joka päivä, silloin kasvonaamiot ovat mahtava idea. Tässä muutamia parhaita kasvonaamiovinkkejä joilla voit nauttia täydellisen pehmeästä ja puhtaasta ihosta 24/7.

Parhaat naamiot ihollesi

 • Jogurtti ja hunaja -resepti: Sekoita ruokalusikallinen hunajaa yhteen ruokalusikalliseen jogurttia ja lisää 10-12 tippaa sitruunamehua. Sekoita tahnaksi ja anna vaikuttaa iholla puolisen tuntia. Tämän jälkeen huuhtele kasvot lämpimällä vedellä ja voit nähdä eron kasvoissasi.  Toinen mielenkiintoinen vaihtoehto on käyttää yksin luonnonjogurttia. Levitä, anna vaikuttaa noin 15 minuuttia ja huuhtele lämpimällä vedellä.
 • Avokadoresepti: Tämä on mahtava sekoitus kuivalle iholle. Tarvitset puolikkaan avokadon ja yhden ruokalusikallisen oliiviöljyä. Sekoita hyvin yhteen ja levitä iholle noin 15 minuutiksi. Huuhtele hellästi iho lämpimällä vedellä.
 • Maapähkinäresepti: Tämä on myös mahtava naamio kuivalle iholle joka tarvitsee lisäkosteutusta. Soseuta kaksi ruokalusikallista maapähkinöitä kahteen ruokalusikkaan naamio2

  • Maito ja hunaja -resepti: Tämä on erinomainen epäpuhtauksien hävittämiseen kasvoilta. Se puhdistaa ja sulkee naamio3

    

   Parhaat kosteuttavat naamiot

   Kaikki nämä naamiot ovat 100 % luonnontuotteita ja vaikuttavat paljon paremmin kuin ne joita ostat kauneussalongeista tai kaupoista. Kotoasi löytyy luultavasti kaikki ainekset joten sinun ei tarvitse käydä ostamassa mitään.

   • Kurpitsaresepti: Sekoita neljä ruokalusikkaa keitettyä kurpitsapyreetä, ruokalusikallinen oliiviöljyä, yksi ruokalusikka hunajaa, lusikallinen jojobaöljyä sekä yksi ruokalusilallinen maitoa. Tee tahna, jonka levität hyvin kasvoille. Anna vaikuttaa 20 minuuttia. Poista kasvopaperilla ja huuhtele kasvot lämpimällä vedellä.
   • Banaaniresepti: Muussaa banaani ja lisää ruokalusikallinen hunajaa ja viisi lusikallista kaurajauhoja. Hyvän sekoituksen jälkeen levitä kasvoille välttäen silmänympärysihoa ja anna vaikuttaa 15 minuuttia ennen kuin huuhtelet lämpimällä vedellä.

   naamio1