Omenaviinietikka kauneudenhoidossa

On mielenkiintoista huomata, kuinka joskus ne yksinkertaisimmat raaka-aineet, joita jokaisella on kotona, ovat yhtä tehokkaita, kuin jotkin kalleimmista kauneushoidoista tai -tuotteista. Esimerkiksi omenaviinietikka on sekä edullinen että tehokas tuote, jota voi käyttää monin eri tavoin jokapäiväisessä elämässä. Joten miksi et käyttäisi sitä hiuksillesi, kynsillesi ja ihollesi?

Omenaviinietikka pehmentää ihoa, lievittää kuivumista ja kutinaa, ja hoitaa aknea. Suurta apua kauneudenhoitoon voi saada yksinkertaisella ja helposti saatavilla olevalla tuotteella, jonka ehkä ainoa haitta on sen pistävä haju. Mutta se on kokeilemisen arvoinen.

Nykyään suuri osa kosmetiikkaa tehdään luonnontuotteita käyttäen ja omenaviinietikka on ehkä kaikista perinteisin tuote kaikista, sillä sitä on käytetty jo sukupolvien ajan.

Kauneusvinkit omenaviinietikkaa käyttäen

Hiusten elvyttäminen ja parantaminen

Kasvojen hoito

 

Kuulostaa ehkä uskomattomalta, mutta omenaviinietikka on yksi parhaista kasvovesistä. Se tasapainottaa ihon pH-tasapainoa ja puhdistaa syvältä. Se on luonnollinen Kutiava iho

Joskus saatat tuntea sietämätöntä kutinaa ympäri kehoa jos sinulla on vaikkapa allergiaa tai pinna kireällä. Näin voi tapahtua myös, jos olet todella jännittynyt tai sinulla on yleistä lihaskipua, joka estää kehoasi lepäämästä. Omenaviinietikka toimii fyysisenä lihasten rentouttajana. Se on yksinkertainen vinkki, jota sinun ei pitäisi jättää kokeilematta.

Hoito: Täytä kylpyamme lämpimällä vedellä ja lisää 240 ml omenaviinietikkaa kylpyammeeseen. Rentoudu ammeessa 20 minuuttia. Tunnet välittömän rauhoittavan vaikutuksen. Se on yksinkertainen hoito silloin, kun syystä tai toisesta tunnet levottomuutta tai kipua. Kokeile vaikka!