Logo image
Logo image

Muokkaa ihoasi tällä munanvalkuais- ja appelsiinikuorihoidolla

3 minuuttia
Muista, että sitrus voi tehdä ihon herkäksi auringon säteille, minkä takia sinun kannattaa jättää tämä munanvalkuaisesta ja appelsiininkuoresta valmistettu kasvonaamio iltapuuhaksi.
Muokkaa ihoasi tällä munanvalkuais- ja appelsiinikuorihoidolla
Kirjoittanut Katherine Flórez
Viimeisin päivitys: 17 syyskuuta, 2022

Hoidot, jotka sisältävät luonnollisia ainesosia ovat tulleet suosikkivaihtoehdoiksi ihon ulkomuodon elävöittämiseen ja hoitoon. Muokkaa ihoasi tässä artikkelissa esittelemällämme munanvalkuais- ja appelsiininkuorihoidolla!

Huolimatta erittäin laajasta valikoimasta kosmeettisia tuotteita, tuhannet naiset valitsevat niiden sijaan käyttää ikivanhoja, kotikutoisia ratkaisuja, koska niitä pidetään erittäin tehokkaina ja edullisempina.

Ja vaikka nämä naamiot ovatkin kadottaneet osan suosiostaan, niillä on uskomattomia piirteitä, jotka parantavat ihoasi ilman kemikaaleja, joita on kauppojen rasvoissa ja voiteissa.

Itse asiassa, jotkut näistä hoidoista ovat jopa tehokkaampia, koska niissä on aktiivisia ainesosia, jotka antavat useita eri hyötyjä vain yhdessä reseptissä. Alla listatut kasvohoidot yhdistävät ominaisuuksia munanvalkuaisista ja appelsiininkuorista tarjotakseen useita vaikutuksia.

Tänään haluamme paljastaa sinulle nämä mahtavat ominaisuudet ja askeleet näiden reseptien valmistukseen, jotta voit saada apua ihon luonnollisessa hoidossa kotona.

Katsotaanpa!

Muokkaa ihoasi munanvalkuaisesta ja appelsiininkuorista valmistetulla hoidolla

Munanvalkuaisten ja appelsiininkuorten yhdistäminen luo tuotteen, joka on täynnä antioksidantteja ihon korjaamiseen, pitäen ihon nuorena.

Ne sisältävät huomattavan määrän proteiineja ja kosteuttavia ainesosia, jotka kasvattavat kollageenin tuotantoa kiinteyttämään ja muokkaamaan ihoa.

Munanvalkuaisen hyödyt

Some figure

Munat sisältävät ainetta, joka tunnetaan luteiinina. Luteiinilla on ihon luonnollisen kosteuden säilyttämisen kyky, mikä tekee ihon elastiseksi.

Siinä on A, B, ja D-vitamiineja, jotka vähentävät vapaiden radikaalien vaikutuksia ja auttavat estämään vanhenemisen merkkejä.

Ja mikäli siinä ei ole tarpeeksi, se myös vähentää ihohuokosten kokoa sekä mustapäiden, aknen ja muiden kauneusvirheiden esiintymistä.

Appelsiininkuoren hyödyt

Some figure

Viime vuosina monet ihmiset ovat voineet todistaa, että appelsiininkuoria ei kannata heittää roskiin.

Tätä kuorta on aliarvioitu useammin kuin kerran. Se on täynnä C ja E-vitamiineja, kahta mahtavaa antioksidanttia, jotka tuhoavat vapaita radikaaleja ja oksidatiivista vauriota.

Sitruunahappo appelsiininkuoressa auttaa kollageenin rakennuksessa ja säätelee kehon luonnollista pH:ta öljyn tuoton kontrolloimiseen. Appelsiininkuori sisältää myös kalsiumia, mineraalia, joka auttaa solujen toimintaa hyvän ihonlaadun ylläpitämiseksi.

Appelsiininkuoresta saa tehokkaan kuorijan ja supistajan, joka on hyödyllinen ihovirheiden, kuolleen ihon ja finnien vähentämiseen.

Kuinka valmistaa kasvohoito munanvalkuaisesta ja appelsiininkuoresta

Some figure

Tätä valkuaisesta ja appelsiininkuoresta valmistettua kasvohoitoa suositellaan väsyneelle iholle, jossa on merkkejä velttoudesta.

Sen aktiiviset pääraaka-aineet ovat välittömästi virkistäviä ja sallivat hapettumisprosessin tapahtumisen sujuvasti täyden uudistumisen vuoksi.

Kasvohoitoa voidaan käyttää ihon puhdistajana, mutta myös kuorijana sekä luonnollisena ihohuokosten supistajana.

Ainekset

 • 1 munanvalkuainen
 • 1 rkl appelsiininkuorta
 • 1 puhdas liina
 • Jäävettä (tarvittava määrä)

Ohjeet

 • Anna appelsiininkuoren kuivua auringon alla. Jauha se sitten myllyssä jauhoksi.
 • Kun kuorijauhe on valmista, vatkaa valkuainen ja sekoita se appelsiininkuoreen.
 • Varmista, että kaikki on hyvin sekoitettu ennen levittämistä.

Levittämisohjeet

 • Ennen aloittamista on tärkeää, että huomautamme kyseessä olevan iltahoito. Tätä ei tulisi käyttää päiväsaikaan, jolloin iho altistuu auringolle.
 • Puhdista kasvosi poistaaksesi kaikki pinnallinen lika ja meikin jäänteet.
 • Kun iho on puhdas, levitä voidetta kaikille kasvojesi alueille paitsi silmänympäryksiin ja huuliin.
 • Anna vaikuttaa 15 minuuttia hieroen ihoa hellästi.
 • Kostuta kasvosi lämpimällä vedellä ja hiero ihoasi pyörivin liikkein käyttäen sormenpäitäsi.
 • Liota sitten liinaa jäävedessä ja laita liina  kasvoillesi.
 • Paina liinaa kevyesti kasvoillesi ja pidä sitä ihollasi yhden minuutin ajan.
 • Toista tätä askelta kolme kertaa, ja huuhdo kasvot.
 • Kuivaa kasvosi hyvin, ja nauti raikkaasta, elävöittävästä tunteesta.
 • Käytä kerran viikossa.

Suurin osa tämän hoidon hyödyistä näkyy vasta usean käytön jälkeen. On hyödyllistä lisätä tämä hoito kauneusrutiiniisi, jotta näet miten terveellistä se on ihollesi. Muokkaa ihoasi tämän hoidon avulla, ja tulet huomaamaan eron entiseen!

Tämä teksti on tarkoitettu vain tiedoksi eikä se korvaa ammattilaisen konsultaatiota. Jos sinulla on kysyttävää, konsultoi asiantuntijaasi.