Jin Shin Jytsu-Palauta kehosi energia 15 minuutissa

Jos käytät niinkin vähän aikaa kuin 15 minuuttia päivittäin sormiesi hierontaan, saat mahtavia hyötyjä hyvinvointiasi ajatellen. On tärkeää, että keskityt tässä juuri niihin sormiin, jotka edustavat sellaisia asioita, joista itse kärsit.
Jin Shin Jytsu-Palauta kehosi energia 15 minuutissa

Viimeisin päivitys: 18 tammikuuta, 2019

Jin Shin Jytsu on yksi japanilaisista vaihtoehtoisista hoidoista joka on levinnyt ympäri maailmaa. Hoidoilla  voidaan tehokkaasti hoitaa monen tyyppisiä sairauksia.

Vaikka tulisikin muistaa, että moni tauti vaatii perinteistä lääketieteellistä huomiota ja hoitoa, on sellaisiakin pulmia, joihin nämä vaihtoehtoiset hoidot saattavat tehota.

Niiden tarkoituksena on usein auttaa ihmistä saavuttamaan fyysisen ja henkisen terveyden tasapaino siten, että näiden kahden ulottuvuuden välistä suhdetta hallitaan tehokkaammin. Hoitojen vaikutukset voivat lisätä kehosi energiaa sekä hallita useita stressiin liittyviä oireita, kuten esimerkiksi ahdistusta ja muita negatiivisia tunteita.

Tämän tyyppisiin vaihtoehtoisiin hoitoihin kuuluu myös Jin Shin Jytsu, tai merkitykseltään “Luojan taide ihmiskunnan kautta”. Sen kehitti tietäjä Jiro Murai vuonna 1900, ja hoidon tarkoituksena on parantaa tasapainoa sielun ja kehon välillä ihmisen käsien kautta.

Hoito perustuu siihen uskomukseen, että kaikki sellainen, joka on olemassa, sisältää energiaa, joka ilmentää elinvoimaa.

Tämä energia kiertää kehon lävitse erilaisilla tasoilla, ja kun se saavuttaa harmonisen tilan, kulku on vapaata, eikä tukkeumista ole.

Mitä Jin Shin Jytsu -hoito oikeastaan on?

käsien painelu

Jin Shin Jytsu viittaa siihen, että ihmisen kehossa on kolme pääasiallista energiakanavaa.

  • Keskimmäinen kanava kulkee suuren soikion muodossa, ja se alkaa kasvoista, etenee rintaan ja sitten vatsaan ja lanteisiin, ja lopulta nousee ylös selkärankaa päähän asti.
  • Toiset kaksi kanavaa tunnetaan valvovina kanavina, ja ne alkavat polvista.
  • Vasen valvova kanava vastaa siitä, että kaikkia tällä puolella olevia kehon toimintoja hallitaan, ja sillä on yhteys menneeseen, logiikkaan ja ihmisen perintötekijöihin.
  • Oikea kanava hallitsee oman puolensa toimintoja, ja sillä on tekemistä nykyhetken, intuition ja uudelleensyntymisen kanssa.
  • Lopuksi on vielä viistot kulkusuunnat, jotka harmonisoivat valvovia kanavia sekä organisoivat ihmisen energiasysteemiä.

Päätavoitteena tässä menetelmässä on tasapainottaa ihmisen fyysinen ja tunnetason tila, jotta saataisiin aikaiseksi rauha ihmisen sisälle ja hänen suhteeseensa universumin kanssa.

Kuinka tämä vaihtoehtoinen hoito toimii?

käsien hieronta

Jin Shin Jytsu -hoito keskittyy kanavoimaan kaiken sen energian, joka jakautuu kehon lävitse.

Ajatuksena on, että jokainen kätesi kohta on erityisesti yhteydessä yhteen tai useampaan kehosi elimeen, kuten myös tunteisiisi.

Tämä tarkoittaa, että kyseisen tekniikan avulla voit parantaa fyysistä terveyttäsi ja tunne-elämääsi.

Kuinka hoito tapahtuu?

Kuten jo totesimme, tämän hoidon ideaan kuuluu, että jokainen käden osa edustaa tiettyä kehon elintä. Jotta hoito voitaisin toteuttaa, kierrä sormi huolellisesti sen alueen poikki, jonka haluat parantaa.

Ensin sinun tulee ristiä käsivartesi ja laittaa kädet käsivarsiesi alle niin, että peukalosi osoittavat eteenpäin.

Kun olet tässä asennossa, hengitä syvään sisään ja tunne virtaus pääkallosi alaosasta kehoosi ja peukaloihin asti.

Toista sitten sama, mutta tunne ilman laskeutuvan selkärankasi poikki.

Sen jälkeen, kun olet tehnyt tämän harjoitteen, hiero jokaista sormea kolmen minuutin ajan. Hiero vasenta kättä aamulla ja oikeaa kättä illalla.

Kun hierot jokaista sormeasi, kiinnitä huomiota siihen mitä teet, ja siihen järjestykseen, jossa vaiheet tulee tehdä. Seuraavassa kerromme näistä vaiheista yksityiskohtaisesti.

käsiehieronta lievittää eri kipuja

Peukalo

Peukalo edustaa käsivarsiasi ja vatsaasi. Kun niihin sattuu, saatat kokea sellaisia tunteita, kuten masennusta ja ahdistusta.

Oireisiin saattavat kuulua hermostuneisuus, vatsakivut ja päänsäryt.

Etusormi

Tämä sormi on yhteydessä munuaisiisi ja rakkoosi, ja sen lisäksi se liittyy hämmentyneisyyden ja pelon tunteisiin. Se kertoo ruoansulatuksen häiriöistä, selkäkivuista ja hammassärystä.

Keskisormi

Keskisormesi on yhteydessä maksaan ja vihan tunteeseen. Saatat huomata, että sinulla on migreenejä, näkökyvyn ongelmia tai väsymystä.

Nimetön

Paksusuolesi ja keuhkosi ovat yhteydessä tähän sormeen, ja samoin ovat tunteista masennus ja pessimismi.

Saatat kokea sellaisia oireita kuten ruoansulatuksen ongelmat, astma ja hankaluus hengittää.

Pikkusormi

Pikkusormi puolestaan on yhteydessä sydämesi terveyteen sekä ohutsuoleen. Se edustaa myös sitä asennetta, että teeskentelet olevasi jotakin, jota et todellisuudessa ole.

Noudattamalla tätä hoitoa voit vahvistaa keskittymiskykyäsi sekä organisoida energiatason kehossasi niin, että voit helpottaa useita vaivojasi.

Käytä siis 15 minuuttia päivittäin näihin harjoitteisiin, jotta voisit saada aikaiseksi tuntuvia vaikutuksia. Kokeile tätä japanilaista sormihierontaa energiasi saamiseksi tasapainoon!


Kaikki lainatut lähteet tarkistettiin perusteellisesti tiimimme toimesta varmistaaksemme niiden laadun, luotettavuuden, ajantasaisuuden ja pätevyyden. Tämän artikkelin bibliografia katsottiin luotettavaksi ja akateemisesti tai tieteellisesti tarkaksi.Tämä teksti on tarkoitettu vain tiedoksi eikä se korvaa ammattilaisen konsultaatiota. Jos sinulla on kysyttävää, konsultoi asiantuntijaasi.