Harjoituksia kasvojen kiinteyttämiseksi ja ryppyjen vähentämiseksi

· syyskuu 4, 2015

Samalla tavoin kun meidän pitäisi pyrkiä pitämään kehomme terveenä ja kiinteänä, meidän pitäisi pitää huolta myös kasvoistamme. Siispä jaamme nämä päivittäiset harjoitukset kanssasi tänään, jotta voit oppia hidastamaan ikääntymisen merkkejä ja ehkäisemään ryppyjen ilmestymistä kasvoillesi.

Koska kasvosi ovat se osa kehoa, josta ensimmäiseksi huomataan ikääntymisen merkit ja vauriot, on tärkeää huolehtia kasvojen ihosta. Tehdäksesi niin, sinun täytyy noudattaa terveellistä ruokavaliota, jossa ei ole puutetta hedelmistä, kasviksista ja vedestä. Samoin sinun pitäisi yrittää ylläpitää terveelliset ja hyvät elämäntavat, esimerkiksi liikkua säännöllisesti, nukkua tarpeeksi, välttää alkoholin kulutusta ja stressiä.

Marketeissa on paljon ryppyjä torjuvia hoitovoiteita, jotka ovat epäilemättä erittäin tehokkaita, mutta myös kalliita. Tästä syystä suosittelemme joitakin harjoituksia kiinteyttämään kasvojasi, jotka ovat yhtä tehokkaita ryppyjen torjumiseen eivätkä maksa mitään. Sinun tarvitsee vain viettää muutama minuutti päivästäsi näiden harjoitusten parissa, niin helppoa se on!

Liikkeet jotka kiinteyttävät kasvoja

Vähennä ryppyjä

Rypyt

Seiso peilin edessä suihkun jälkeen ja yritä liikuttaa kaikkia kasvolihaksiasi vähintään 10 minuuttia. Jos mahdollista, voit tehdä tätä myös juuri ennen nukkumaanmenoa.

Kiinteytä ja vahvista silmäluomia

Katso niin ylös ja korkealle kuin mahdollista, sitten oikealle, ja sitten vasemmalle. Sinun pitäisi tehdä kaksikymmentä toistoa jokaiseen suuntaan, neljä sarjaa. Lepää kaksi minuuttia joka sarjan välissä.

Pidä posket ja poskipäät kiinteinä

Rypyt 2

Hyvin helppo harjoitus on sulkea suusi tiukaksi ja puhaltaa niin että suusi täyttyy ilmalla. Sinun pitäisi myös liikuttaa kieltä oikealta vasemmalle. Tee kolme sarjaa, 15 – 20 toistoa.

Pidä huulesi kauniina ja terveinä

Avaa suusi niin isoksi kuin mahdollista ja peitä hampaat huulilla. Pysy tässä asennossa kunnes olet laskennut kymmeneen ja sulje sitten suu todella hitaasti. Rentouta lihakset ennen kuin aloitat uudelleen. Tee viisi toistoa.

Oikaise silmäkulmien rypyt

Rypyt 3

Paina ja purista sormenpäilläsi ryppyjä tekien ylöspäin ja alaspäin suuntautuvia liikkeitä.

Muista…

Kasvojen hieronnalla on samat vaikutukset, koska se toimii kudoksissasi auttaen korjaamaan ihollesi tulleet vauriot. Voit hieroa alueita, joille rypyt ilmestyvät usein.

Voit tehdä kasvojen hierontaa 10 minuuttia aamulla ja iltapäivällä. Jos mahdollista, muutama tippa raikasta manteliöljyä voi auttaa, joka samalla kosteuttaa ihoa.

Ennen kuin teet mitään näistä harjoituksista, on tärkeää valmistautua töpöttelemällä kasvovoidetta kasvoillesi, se virkistää myös. Sen seurauksena tekemäsi harjoitukset ovat paljon tehokkaampia.