7 syytä siihen, miksi painosi ei putoa

· kesäkuu 24, 2016
Vaikka meidän on vaikea sitä hyväksyä, me kaikki tiedämme että saavuttaaksemme ihanteellisen painomme meidän pitää yhdistää terveellinen ruokavalio terveelliseen elämäntyyliin ja hyvään liikuntarutiiniin.

Yksi niistä asioista, jotka eniten ihmisiä huolestuttaa on heidän painonsa; se on ongelma, joka on häilyy useimpien ihmisten mielissä sekä terveyssyistä että yleisten stereotypioiden vuoksi. Tästä syystä on keksitty valtava määrä äärimmäisiä ruokavalioita, fyysisiä harjoituksia ja laitteita jotka lupaavat loistavia tuloksia painonpudotuksessa.

Usein näiden ruokavalioiden tai suositeltujen liikuntaharjoitusten seuraamisen jälkeen ei toivottuja tuloksia kuitenkaan ole saavutettu, ja paino ei ole pudonnut. On monia syitä siihen, miksi painosi ei ehkä putoa, ja pohdimme niitä tässä artikkelissa.

Ihanteellisen painon saavuttaminen on seuraus tasapainosta terveellisen ruokavalion, säännöllisen liikuntarutiinin ja terveellisen elämäntyylin välillä. Alapuolella on kooste muutamista tekijöistä jotka voivat olla osallisena estämässä kehoasi saavuttamasta positiivisia tuloksia painonpudotuksessa.

Eikö painosi putoa? Muutama syy miksi.

  1. Ensimmäinen tekijä joka voi olla sotkeutunut toivotun ihannepainosi saavuttamiseen on huonosti nukkuminen ja riittämätön unen määrä. Kun ei ole terveellistä unirytmiä, nälkähormonit ovat muuttuneet ja lisänneet hormonin tuotantoa joka muokkaa ruokahalua vaatien, että aivot kuluttavat jatkuvasti ruokaa – ja paljon. On suositeltavaa nukkua vähintään 8 tuntia joka yö, jotta keho voi säädellä aineenvaihduntaa ja suorittaa muita tärkeitä tehtäviä nukkuessasi, näin taaten hyvän elämänlaadun.Nukkuminen ja painonpudotus
  2. Liiallinen sokerin kulutus lisää kehon kaloreita ja heikentää aineenvaihdunnallista prosessia, joka aiheuttaa rasvojen ja sokereiden kerääntymisen joka voi lisätä painoa ja kehon massaa. Sinun täytyy olla tietoinen ruoista joita kulutat, tietää niiden ravintoarvo ja ainesosat joita ne sisältävät välttääksesi piilotettuja sokereita jotka voivat lisätä painoasi huomaamattasi.
  3. On hyvin tiedossa, että kaloreilla on suuri vastuu ylipainossa ja painon kertymisessä. Mutta on tärkeää muistaa, että on tarpeen tasapainottaa kaloreiden ja ravintoaineiden kulutus. Sinun täytyy välttää pakkomiellettä kaloreiden kanssa, sillä se voi aiheuttaa sen että poistat ruokavaliostasi ruokia jotka antavat sinulle ihanteellisia ravintoaineita jotka ovat tärkeitä hyvälle terveydelle ja jotka parantavat kehon aineenvaihduntaa.
  4. Painonpudotus ja horchataLaiska elämäntyyli ja fyysinen epäaktiivisuus voivat saada aikaan kiihtynyttä painonnousua aiheuttaen ylipainoa ja liikalihavuutta. Niinpä on suositeltavaa tehdä jonkinlaista fyysistä harjoittelua tai liikuntaa vähintään 30 minuuttia joka päivä.
  5. Huono ruokavalio voi heijastua kyvyttömyydessä pudottaa painoa; fyysinen liikkumattomuus ja roskaruoka ovat pahimmat viholliset niille, jotka toivovat laihempaa vartaloa. Moni ihminen ajan puutteen vuoksi suosii pakastettujen tai roskaruokien syömistä jotka eivät lisää tarvittavia ravintoaineita kehoon. Päinvastoin ne ovat täynnä rasvaa ja kaloreita jotka lisäävät painoa ja saattavat vahingoittaa kehon terveyttä jos niitä syödään liian usein. Muista, että hyvä ruokavalio varmistaa hyvän terveyden, hyvinvoinnin ja toivotun painon, ja jälkimmäinen saavutetaan hyvän liikuntarutiinin kanssa.
  6. Painonpudotus ja hamppariateriaHormonaaliset muutokset voivat myös aiheuttaa hankaluuksia painonpudotuksessa. Tässä tapauksessa sinun pitäisi keskustella lääkärisi kanssa selvittääksesi voiko tämä muutos lisätä painoa ja sulkemaan pois minkä tahansa mahdollisen vamman tai muun vakavan aiheuttajan joka voi vaikuttaa kehosi terveyteen. Sinun pitäisi myös kääntyä ravitsemusasiantuntijan puoleen, joka auttaa ja neuvoo mitä ruoka-aineita sinun kannattaisi syödä hormonaalisten muutosten vuoksi.
  7. Yksi syy voi olla, että et saa oikeaa määrää tärkeitä rasvahappoja ruokavaliostasi; monta vuotta oli vallalla ajattelutapa, että ollakseen laiha tai pudottaakseen painoa täytyi poistaa kaikki rasvat ruokavaliostasi. Meidän täytyy kuitenkin selventää, että rasvan tyyppi on tärkeä aineenvaihdunnan asianmukaiselle toiminnalle, mikä puolestaan auttaa poistamaan huonoa kehorasvaa ja luo tyytyväisyyden olotilan. Tämä auttaa meitä välttämään lisääntynyttä ruokahalua ja vähentää ruoan syöntiämme. Näitä tärkeitä rasvahappoja on esimerkiksi pellavansiemenöljyssä, kalaöljyssä, pähkinöissä ja siemenissä.

Joten ota huomioon nämä avaintekijät, jotka voivat sekoittaa painonpudotustavoitteesi; voit vertailla mitkä näistä tekijöistä saattavat vaikuttaa painonpudotukseesi tai vaikuttaako jokin niistä sinuun negatiivisesti. Tämä voi auttaa sinua muuttamaan tapojasi ja tekemään täsmällisen ravinto-oppaan joka tarjoaa kehollesi ravintoa jota se tarvitsee takaamaan hyvän terveyden, hyvinvoinnin ja toivotun painon.