3 helppoa lettiä tilaisuuteen kuin tilaisuuteen

26 helmikuun, 2019
Seuraavia lettiohjeita varten tarvitset ainoastaan omat kätesi, hiuslenkin ja muutaman pinnin.

Katsomme monesti näyttelijöiden kampauksia ihaillen TV:ssä. Kaikkien vaikuttavimmat kampaukset näyttävät hieman sekavilta, mutta oikeastaan niiden tekemiseen on käytetty monta eri vaihetta. Monet hiustyylit näyttävät monimutkaisilta.

Olemme hämmentyneitä emmekä tiedä miten omaa tyyliä voisi muuttaa. Se on kuitenkin helpompaa kuin miltä se näyttää. Meidän täytyy vain tietää yksi keino, jonka avulla saadaan aikaan se alkuperäinen ja ihastuttava tyyli.

Auttaaksemme sinua löytämään oman henkilökohtaisen tyylisi, olemme päättäneet näyttää sinulle muutaman helpon hiustyylin. Ne ovat tyylikkäitä, näyttävät hyviltä ja sopivat mihin vain tilaisuuteen. Haluatko kokeilla näitä kolmea helppoa lettiä?

Älä huoli välineistä, ainoa mitä tarvitset ovat kätesi, hiuslenkki ja muutama pinni. Et tarvitse mitää erikoisia tai kalliita välineitä, ainoastaan kärsivällisyyttä ja halua oppia.

Opettele tekemään nämä kolme helppoa lettiä

1. Kalanruoto

kalanruotoletti

Kalanruotoletit ovat erikummallisen näköisiä ja jopa Game of Thronesin sankarittaret itse ovat leikitelleet niillä. Älä pelkää kokeilla! Sen tekeminen on helppoa kunhan seuraat näitä ohjeita:

Voit aloittaa tekemällä poninhännän tai tehdä kalanruotoletin avonaiseen tukkaan. Ota hieman hiuksia vasemmalta puolen tukkaasi ja sitten toinen oikealta puolelta. Taivuta ne keskelle ja laita päällekkäin ja anna hiusten sekoittua alla yhteen. Ota reunalta uusi osa hiuksia ja tuo keskelle ja anna yhdistä taas alla. Toista sama uudestaan ja vähän ennen loppua sido hiuksen yhteen hiuslenkillä.

Tee letti ja löystytä sitä vähän. Voit löystyttää lettiä niin paljon kuin haluat, riippuen siitä kuinka rennon tyylin haluat. Mitä enemmän pääset jyvälle letin tekemisestä, sitä enemmän saat pelivaraa muuttaa lettiäsi.

Katso myös: 5 kotitekoista naamiota joilla saat silkinsileät, kiiltävät hiukset

2. Lettikruunu

lettikruunu

Jos pidät hippityylistä, tämä on hyvä vaihtoehto sinulle, ja helppo kiireen yllättäessä, sillä tämän tekemiseen menee vain muutama minuutti. Näin tehdään kruunuletti:

Tee kaksi pikkulettiä molemmille puolille päätä, aloita ohimoiden takaa ja suuntaa taaksepäin, mutta jätä reilusti hiuksia letin ulkopuolelle. Suuntaa letit pään takaosaan ja yhdistä käyttämällä hiuspinnejä, ja valmista on! Tässä tyylissä voi pinnejä käyttää luovasti, miten vain parhaaksi näet ja ne voivat näkyä.

Voit käyttää erilaisia lettitekniikoita kruunulettiä tehdessä. Voit käyttää tavallista lettiä rentoon tyyliin tai tehdä kiharoita vapaisiin hiuksiin vähän juhlavampaa kampausta varten. Käytä luovuuttasi!

Katso myös: 5 hoitoa aloe verasta vahvistamaan hiuksiasi

3. Ranskanletti

ranskanletti

Ranskanletti on leteistä kaikkein monikäyttöisin ja perinteikkäin. Se on hyvin klassinen ja sopii moneen tilaisuuteen.

Ota aluksi kädellä tuppo hiuksia päälaelta ja jaa se kolmeen yhtä suureen osaan. Aloita letin tekeminen ja tee yksi kierros. Seuraavalla lisää jokaiseen hiusosaan lisää hiuksia sivuilta, kunnes olet päässyt niskaan asti. Jatka letin tekemistä tavalliseen tapaan kunnes hiukset loppuvat ja laita kiinni hiuslenkillä.

Käytä kekseliäisyyttäsi kun teet ranskanlettiä. Voit tehdä esimerkiksi kaksi lettiä, yhden molemmin puolin päätä ja yhdistää ne lopuksi yhteen. Letit sopivat hyvin erilaisiin kampauksiin ja  erikoistilaisuuksiin.

Kuinka alustaa hiukset ennen letittämistä

Yksi kysytyimmistä kysymyksistä on mitä hiuksille tulisi tehdä ennen letittämistä. On selvää, että letin tekeminen on helppoa suoriin ja kuiviin hiuksiin. Meillä kaikilla ei kuitenkaan ole suoria hiuksia.

Haluamme tehdä lettikampaukset helpoimmalla mahdollisella tavalla. Mikäli hiuksesi ovat kiharat, on helpointa että kuivaat ne pyyhkeellä ja letität heti sen jälkeen.

Ne joilla on lainehtivat hiukset, saattavat joutua kohtaamaan hieman haasteita letittäessä. Olemme huomanneet, että letittäminen sujuu helpoiten kun on antanut lainehtivien hiusten kuivahtaa hieman ja letittää ne hieman kun ne ovat vielä jokseenkin kosteat. Voit kokeillä näitä kolmea helppoa lettiä hiuslaadustasi riippumatta!

Ulkonäkö on meille kaikille tärkeä asia. Meidän ei tulisi pitää ulkonäöstämme huolta muiden takia, vaan itsemme takia. Itsestä hyvän huolen pitäminen ja olemalla tyytyväinen omaan ulkonäköön on perusta terveelle ja tasapainoiselle henkiselle ja fyysiselle terveydelle. Itsetunto ja positiivinen asenne ovat perustekijöitä molemmille.