Logo image
Logo image

Täydelliset kasvot näillä vinkeillä

3 minuuttia
Haluatko kasvojesi näyttävän täydellisiltä? Tässä joitakin edullisia vinkkejä kokeiltavaksi kotona.
Täydelliset kasvot näillä vinkeillä
Kirjoittanut Lorena González
Viimeisin päivitys: 17 syyskuuta, 2022

Kukapa ei haluaisi kasvojensa näyttävän virheettömiltä? Kukaan ei ole suojassa yhteiskunnan kauneusihanteilta, ja kaikki haluavat yleensä olla parhaimmillaan. Mutta kaikki ulkonäössä ei aina ole niin kuin haluaisimme sen olevan. Stressi ja huonot elämäntavat voivat vaikuttaa ulkonäköön haitallisesti. Kuinka saada täydelliset kasvot?

Terveydestä huolehtiminen riittää, että iho alkaa näyttää upealta. On monia kauneuskikkoja, joita voit koittaa kotona. Kiinnitä huomiota seuraaviin helppoihin vinkkeihin. Ne tekevät kasvoista kauniin ja terveen näköiset.

Vinkkejä, joilla saa täydelliset kasvot

1. Puhdista kasvot huolellisesti

Some figure

Ensimmäinen asia, joka tulee tehdä saadakseen täydelliset kasvot, on hoitaa ihon epäpuhtaudet. Tähän tarvitaan kasvohoitoja kauneushoitoloissa aina silloin tällöin. Käyntikertojen määrä riippuu ihotyypistä.

Kun iho on puhdistettu huolellisesti, se kannattaa kuoria. Tämä poistaa epäpuhtauksia ja samalla kuolleita ihosoluja. Kasvojen peseminen useita kertoja päivässä on suositeltavaa. Voit käyttää yksinkertaisesti vain vettä ja luonnollista saippuaa tai halutessasi kasvovettä.

Älä koskaan jätä poistamatta meikkiä ennen nukkumaanmenoa, missään olosuhteissa. Meikin poistaminen estää epäpuhtauksia tukkimasta ihohuokosia, mikä saattaisi johtaa tulehdukseen.

Jotta kasvot saa puhdistettua hyvin, tuotteet on parasta valita ihotyypin mukaan ja puhdistus tulee tehdä vähintään kaksi kertaa päivässä. On parasta pestä kasvot aamulla ennen meikkaamista ja illalla ennen nukkumaanmenoa.

Katso myös: 5 hoitavaa, luonnollista meikinpoistoainetta

2. Kosteuta ihoa

Ihon kosteuttaminen kunnolla on tärkeää, jos haluaa saada täydelliset kasvot. Kosteutusta ei saa vain rasvoista, pesugeeleistä ja öljyistä; myös terveellinen ruokavalio ja runsas vedenjuonti vaikuttavat ihon kosteuteen. Kaikista terveellisistä elämäntavoista on apua.

Tästä syystä kannattaakin juoda vähintään kaksi litraa vettä päivässä. Syö runsaasti ravitsevia ruokia ja vältä epäterveellisiä ruokia, jotka ovat täynnä sokeria ja tyydyttynyttä rasvaa.

3. Käytä aurinkosuojaa päivittäin

Some figure

Jos ajattelet, että aurinkorasvaa tulisi käyttää vain kesäaikaan, erehdyt. Ihoa tulisi suojata auringolta joka päivä. Saatat joutua käyttämään eri tuotetta talviaikaan ja eri tuotetta kesäisin rannalla.

Saadakseen täydelliset kasvot on hyvä levittää iholle oikeanlaista aurinkosuojaa päivittäin. Kaikille ihotyypeille on runsaasti vaihtoehtoja. Yleisesti ottaen on parasta valita sellainen tuote, joka kosteuttaa ihoa samalla.

4. Kasvojumpalla täydelliset kasvot

Kasvolihasten jumppaaminen vahvistaa niitä ja vilkastaa verenkiertoa. Pyri tekemään kasvoharjoituksia peilin edessä muutama minuutti vähintään kerran viikossa. Yksinkertaisempi tapa tehdä tämä on nauruterapian kautta!

Sinua saattaa kiinnostaa: 6 tapaa ehkäistä ihon ennenaikaista ikääntymistä

5. Käytä kasvonaamioita

Some figure

Kasvonaamiot ovat erinomainen vaihtoehto ihonhoidossa, sillä ne parantavat ihon terveyttä yleisesti ja tekevät kasvoista virheettömän näköiset. Tässä joitakin vaihtoehtoja.

1. Kuoriva kasvonaamio hunajasta ja manteleista

Jos haluat puhdistaa kasvojen ihon läpikotaisin ja päästä eroon epäpuhtauksista, kokeile tätä kuorivaa naamiota hunajasta ja manteleista. Hunajan ja manteleiden lisäksi tarvitset vain sitruunamehua.

Murskaa mantelit morttelissa. Sekoita ne pieneen määrään hunajaa ja lisää teelusikallinen sitruunamehua. Levitä tätä naamiota kasvoille pyörivin liikkein ja anna olla 15 minuuttia. Huuhtele lämpimällä vedellä.

2. Kosteuttava kurkkunaamio

Some figure

Kurkku on erinomainen kosteuttaja, erityisesti sisältämästään vedestä johtuen. Tehdäksesi naamion tästä vihanneksesta kuori vain yksi kurkku ja muussaa se tahnaksi. Levitä kasvoille ja anna olla 15 minuuttia. Huuhtele runsaalla kylmällä vedellä.

3. Naamio akneen

Jos kärsit aknesta, tässä toisenlainen kotitekoinen naamio. Siihen tarvitaan vain yksi tomaatti ja vähän sokeria. Nämä ainekset kuorivat ihon ja kosteuttavat sitä samalla, mikä tekee niistä täydellisen yhdistelmän.

Muussaa tomaatti tahnaksi ja lisää ruokalusikallinen sokeria seokseen. Levitä sitä kasvoille ja anna olla 15 minuuttia. Huuhtele lämpimällä vedellä.

Tämä teksti on tarkoitettu vain tiedoksi eikä se korvaa ammattilaisen konsultaatiota. Jos sinulla on kysyttävää, konsultoi asiantuntijaasi.