Logo image
Logo image

Hiushoito hiustenlähtöä vastaan: Aloe veraa ja kookosmaitoa

2 minuuttia
Monien ravinteidensa ansiosta tämä sekoitus aloe veraa ja kookosmaitoa auttaa korjaamaan vaurioita samalla kun se suojaa hiuksiasi. Kokeile!
Hiushoito hiustenlähtöä vastaan: Aloe veraa ja kookosmaitoa
Viimeisin päivitys: 17 syyskuuta, 2022

Hiushoito joka taistelee hiustenlähtöä vastaan. Totta vai tarua? Liiallinen hiustenlähtö tapahtuu kun päänahassasi ja hiustupissasi on ongelma. Se voi olla seurausta ravinteiden puutteesta, vaikka on olemassa myös muita tekijöitä kuten geenit, vahvojen kemikaalien toistuva käyttö ja myrkyille altistuminen.

Vaikka on normaalia että hiuksia tippuu päivittäin, ajan myötä se voi kääntyä huolestuttavaksi ongelmaksi. 

Onneksi luonto on tarjonnut meille suuren joukon raaka-aineita joista syntyy luonnollinen hiushoito. Näillä aineilla on myös kyky estää hiustenlähtöä ja pitää kutrisi täyteläisinä ja vahvoina.

Alla hiushoito, joka on valmistettu aloe verasta ja kookosmaidosta. Tämä hiushoito saa nopeasti ongelman kontrolliin, mikäli sitä käytetään säännöllisesti.

Kokeile!

Kotitekoinen aloe vera-kookosmaitohoito taistelemaan hiustenlähtöä vastaan

Tämä luonnollinen aloe verasta ja kookosmaidosta valmistettu hoito ravitsee hiuksiasi juurista lähtien pysäyttääkseen liiallisen hiustenlähdön heti alkuunsa.

Se sisältää kosteuttavia ja ravitsevia yhdisteitä, jotka työskentelevät päänahassasi edistääkseen uusien hiusten tervettä kasvua. 

Yhdistelmä antioksidantteja, välttämättömiä rasvahappoja ja vitamiineja helpottaa vapaiden radikaalien negatiivisia vaikutuksia ihollasi ja hiuksissasi samalla, kun se säätelee sen luonnollista pH-tasoa

Se on myös mahtava tapa auttaa liiallisen kuivuuden ja rikkoutumisen kanssa, jotka ovat kaksi tekijää jotka suoraan vaikuttavat hiustenlähtöön.

Aloe veran hyödyt hiuksillesi

Some figure

Aloe vera on yksi parhaista valinnoistasi hiuksistasi huolen pitämiseksi.

Se ei ole vain terveellisempää kuin kemikaalituotteet joita saat kaupoista; sillä on myös runsas määrä vitamiineja ja mineraaleja, joita tarvitaan hiustesi vahvistamiseen. 

 • Sen geeli sisältää yli 20 välttämätöntä mineraalia, jotka imeytymisensä jälkeen auttavat vahvistamaan heikkoja hiuksia. 
 • Se myös tarjoaa merkittäviä määriä A-, C- ja B-ryhmän vitamiineja, jotka kaikki ovat tarpeellisia normaaliin hiusten kasvuun.
 • Aloe vera sisältää myös pieniä määriä E-vitamiinia, joka tunnetaan ympäri maailman anti-aging elementtinä.

Sen levittäminen päänahkaasi auttaa säätelemään liiallista öljyn tuotantoa ilman, että se häiritsee öljyrauhasia, antaen upean kosteutuksen ja kiillon. 

Koska se on myös sientä tappava, se on mahtava taistelemaan hilsettä ja muita päänahan tulehduksia vastaan. 

Kookosmaidon hyödyt hiuksillesi

Some figure

Kookosmaito on kasvituote, jota voidaan käyttää heikentyneisiin hiuksiin pysäyttämään hiustenlähtö kiitos sen aminohappopitoisuuden ja terveellisten rasvojen. 

Sen antioksidantit, vitamiinit ja mineraalit vastustavat auringolle altistumisen vaikutuksia ja hiuksissasi olevia myrkkyjä. 

Tämä yhdessä sen kosteuttavien ominaisuuksien kanssa tekee siitä erittäin hyvän hoidon helpottamaan kuivia, hauraita hiuksia ja muita ongelmia, jotka liitetään hiustenlähtöön. 

Lisäksi se stimuloi solujen ja kudosten paranemista. Täten se vahvistaa juuriasi.

Kuinka valmistaa tänä aloe vera-kookosmaitohoito

Some figure

Vaikka tämä aloe verasta ja kookosmaidosta valmistettu hoito on suunniteltu auttamaan hiustenlähdössä, sitä voidaan myös käyttää vaihtoehtona kemiallisille hoitoaineille ja hiusnaamioille

Sen ravinteet korjaavat ympäristön tekijöiden ja kuumuuden aiheuttamia vaurioita, samalla kun ne muodostavat suojaavan muurin tulevia vaurioita vastaan.

Ainekset

 • 5 ruokalusikallista aloe veraa
 • 1/2 kuppia kookosmaitoa (120 ml)

Valmistus

 • Ota aloe vera -geeli ja prosessoi se tehosekoittimessa kookosmaidon kanssa.
 • Sekoita muutaman sekunnin ajan, kunnes seos on tasaista ja kermaista.

Kuinka sitä käytetään

 • Kostuta hiuksesi, erottele muutamaan osaan, ja levitä seosta juurista latvoihin. 
 • Peitä hiuksesi täysin ja anna vaikuttaa 30-40 minuuttia. 
 • Tämän ajan jälkeen pese normaalilla shampoollasi ja anna kuivua luonnollisesti. 
 • Toista 2 tai 3 kertaa viikossa pysäyttääksesi hiustenlähtösi pikapuoliin.

Oletko valmis kokeilemaan sitä? Jos pidät tästä reseptistä, kokeile sitä kotona ja saat terveen, kauniin pään täynnä hiuksia.


Kaikki lainatut lähteet tarkistettiin perusteellisesti tiimimme toimesta varmistaaksemme niiden laadun, luotettavuuden, ajantasaisuuden ja pätevyyden. Tämän artikkelin bibliografia katsottiin luotettavaksi ja akateemisesti tai tieteellisesti tarkaksi.


 • Klein, A. D., & Penneys, N. S. (1988). Aloe vera. Journal of the American Academy of Dermatology18(4), 714–720. https://doi.org/10.1016/S0190-9622(88)70095-X
 • Hamman, J. H. (2008, August). Composition and applications of Aloe vera leaf gel. Molecules. https://doi.org/10.3390/molecules13081599
 • Marina, A. M., Che Man, Y. B., & Amin, I. (2009, October). Virgin coconut oil: emerging functional food oil. Trends in Food Science and Technology. https://doi.org/10.1016/j.tifs.2009.06.003
 • Eyres, L., Eyres, M. F., Chisholm, A., & Brown, R. C. (2016). Coconut oil consumption and cardiovascular risk factors in humans. Nutrition Reviews74(4), 267–280. https://doi.org/10.1093/nutrit/nuw002
 • Bährle-Rapp, M., & Bährle-Rapp, M. (2010). coconut oil. In Springer Lexikon Kosmetik und Körperpflege (pp. 122–122). Springer Berlin Heidelberg. https://doi.org/10.1007/978-3-540-71095-0_2281

 


Tämä teksti on tarkoitettu vain tiedoksi eikä se korvaa ammattilaisen konsultaatiota. Jos sinulla on kysyttävää, konsultoi asiantuntijaasi.