Tämä puhdistava kasvonaamio voi auttaa poistamaan epäpuhtauksia
Puhdistava kasvonaamio on monelle pakollinen. Useimmat meistä ovat huolissaan ihonsa ulkonäöstä, sekä haluavat vähentää mustapäiden, pilkkujen ja kaikenlaisten epäpuhtauksien ilmenemistä.
Valitettavasti ihomme on alttiina suurelle skaalalle ulkoisia tekijöitä jotka heikentävät sitä ja aiheuttavat muiden muassa tukkeutuneita ihohuokosia, epäpuhtauksia ja iho-ongelmia.
Ongelma on, että useat myynnissä olevista kosmeettisista tuotteista jotka pitävät huolen näistä ongelmista ovat liian kalliita. Lisäksi jotkut näistä tuotteista on valmistettu sisältäen aggressiivisia aineksia, jotka voivat aiheuttaa tahattomia allergisia reaktioita tietyille ihotyypeille.
Onneksi on olemassa luonnollisia metodeja, jotka erittäin vaatimattomaan hintaan auttavat hoitamaan iho-ongelmia ilman sivuvaikutuksia ja antavat ihollesi uudistuneen ilmeen.
Tässä artikkelissa haluamme kertoa vihreästä naamiosta, jonka ainekset auttavat poistamaan likaa ja epäpuhtauksia.
Oletko valmis kokeilemaan?
Vihreä puhdistava kasvonaamio poistamaan ihon epäpuhtauksia
luonnollisia aineksia kuten vihreää savea, sitruunamehua ja hunajaa.
Se on vaihtoehtoinen tuote, jolla on supistavia ja kuorivia vaikutuksia, jotka levittämisen jälkeen tasapainottavat ihon pH-tasoja ja vähentävät talirauhasten muutoksia.
Kun se tunkeutuu syvälle ihohuokosiin, se poistaa mustapäitä ja pieniä huokosten tukkeumia, jotka antavat ikävän ulkonäön iholle. Se myös auttaa kuolleen ihon ja myrkkyjen poistoa, joilla on tapana kerääntyä ihon pinnalle.
Lisäksi tällä naamiolla on tulehdusta lieventäviä ja virkistäviä aineksia, jotka soveltuvat taistelemaan aknea, pinnallisia haavoja ja joitakin yleisimpiä ihosairauksia vastaan.
Se helpottaa lymfan puhdistusta, sillä se poistaa liiallisia myrkkyjä ja parantaa solujen hapettumista estääkseen ennenaikaista ikääntymistä. Lisäksi sillä on vaalentavia ominaisuuksia jotka minimoivat melaniinin epätasapainon vähentääkseen huomattavasti epäpuhtauksien ilmaantumista.
Kiitos hunajan, tällä maskilla on kosteuttavia, parantavia ja korjaavia vaikutuksia, jotka antavat ihon terveydelle erityisiä hyötyjä.
Kuinka tämä puhdistava kasvonaamio valmistetaan
naamion
Tässä tapauksessa ehdotamme sen yhdistämistä hunajaan ja sitruunamehuun, kaksi ainesta jotka lisäävät saven uudistavia ja supistavia ominaisuuksia.
Mutta mikäli sinulla on erittäin kuiva iho, saatat haluta lisätä naamioon öljyisiä tuotteita kuten kookos- tai ruusunmarjaöljyä.
Jälkimmäistä voidaan käyttää korvaamaan hunajaa, tai tukemaan sen vaikutuksia.
Ainekset
- 5 ruokalusikallista vihreää savea
- Yhden sitruunan mehu
- 1 ruokalusikallinen luomuhunajaa
1 teelusikallinen kookosöljyä (valinnainen)
Ohjeet
- Laita vihreä savi puhtaaseen kulhoon, ja lisää sitruunamehu.
- Lisää luomuhunaja ja sekoita kaikki silikonisella tai puisella välineellä.
- Mikäli haluat, lisää teelusikallinen kookosöljyä samalla kun sekoitat.
- Jos tuote tulee liian kuivaksi, kostuta sitä lämpimällä vedellä kunnes sillä on haluamasi rakenne.
Lue tämä artikkeli: 9 uutta käyttöä kookosöljylle
Kuinka naamiota käytetään
- Puhdista kasvosi ja huuhtele ne lämpimällä vedellä illalla.
- Kun olet varmistanut että ihosi on täysin puhdas, ota tarvittava määrä naamiota ja levitä sitä kaikkialle kasvoillesi.
- Keskity ongelma-alueisiin kuten T-alueeseen ja poskiin.
- Vältä silmänympäryksiä, sillä puhdistava kasvonaamio voi olla hieman aggressiivinen tälle herkälle ihoalueelle. Vaihtoehtoisesti voit myös levittää naamiota kaulallesi ja decoltén alueelle.
- Anna kuivua 30-40 minuuttia ja poista sitten runsaalla lämpimällä vedellä.
- Hoidon jälkeen pyyhi kasvot vielä kasvovedellä ja levitä yövoidetta.
- Käytä tätä enintään kahdesti viikossa, sillä liiallinen käyttö voi aiheuttaa epämiellyttäviä reaktioita.
Nämä luonnolliset ainekset eivät yleensä aiheuta sivuvaikutuksia. Kuitenkin on aina paras testata tuotetta ennen sen käyttöä koko kasvoille.
Jos huomaat mitään ärsytystä tai allergisia reaktioita, lopeta sen käyttö.
Sisällytä tämä rutiineihisi. Tämä saa sinut huomaamaan, että se on mahtava vaihtoehto epäpuhtauksien vähentämiseen ilman, että käytät rahaa kalliisiin tuotteisiin.
Kaikki lainatut lähteet tarkistettiin perusteellisesti tiimimme toimesta varmistaaksemme niiden laadun, luotettavuuden, ajantasaisuuden ja pätevyyden. Tämän artikkelin bibliografia katsottiin luotettavaksi ja akateemisesti tai tieteellisesti tarkaksi.
- Ministerio de salud pública del Ecuador. (2015). Diagnóstico y tratamiento del acné. Guía de Práctica Clínica (GPC). Dirección Nacional de Normatización-MSP. https://doi.org/10.2307/3546479
- Villablanca Spinetto, S., & Muñoz Santos, C. (2013). Acné hormonal. Piel. https://doi.org/10.1016/j.piel.2012.06.015
- ESCALANTE-JIBAJA, E., & SAETTONE-LEÓN, A. (2006). ACNÉ Y DIETA. REVISTA DERMATOLOGIA PERUANA.
- NCBI. (2010). Evaluation of the medicinal use of clay minerals as antibacterial agents. https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC2904249/
- NCBI. (2008). CHEMICAL AND MINERALOGICAL CHARACTERISTICS OF FRENCH GREEN CLAYS USED FOR HEALING. https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC2600539/
Tämä teksti on tarkoitettu vain tiedoksi eikä se korvaa ammattilaisen konsultaatiota. Jos sinulla on kysyttävää, konsultoi asiantuntijaasi.