Mitä kyntesi kertovat luonteestasi

Selvitä, mitä kynsiesi muoto ja väri kertovat luonteestasi.
Mitä kyntesi kertovat luonteestasi

Kirjoittanut Toimitus

Viimeisin päivitys: 21 joulukuuta, 2022

Tiesitkö, että sekä kynsilakkasi väri että kynsiesi muoto kertovat paljon luonteestasi? Tässä artikkelissa tutkimme mitä kyntesi kertovat luonteestasi.

Kynsilakan väri

Et varmaankaan tiedä mitä kyntesi kertovat luonteestasi kynsilakan värin perusteella.

Tässä joitakin asioita:

  • Sininen kertoo, että olet itsevarma, rehellinen ja eettinen. Se ei ole kaikkien mielestä viehättävä väri ja siten se viehättää vain ihmisiä, joilla on vahva persoonallisuus.
  • Musta piilottaa mysteerisen luonteen. Aivan kuten sinisen kanssa, monet ihmiset eivät pidä siitä, mutta se viehättää älykkäitä ja uteliaita ihmisiä. Tämä väri on myös vahva, virallinen ja elegantti.
  • Ruskeaa ei käytetä kovinkaan usein kynsissä, mikä tekee siitä helposti erottuvan. Tätä väriä käyttävät ihmiset, jotka suosivat yksinkertaisuutta, ystävystyvät helposti ja joiden täytyy oppia tuntemaan ihmiset hyvin ennen kuin voivat luottaa heihin.
  • Hopeiset kynnet ovat osoitus mystiikasta ja niitä käyttävät vahvat, tunteikkaat ja feminiiniset ihmiset. Se on tapana yhdistää vahvaan intuitioon ja se johdattaa tällaisia naisia. Tällaiset naiset eivät myöskään koskaan petä ystäviään.
  • Vaaleanpunainen tarkoittaa hauskaa ja leikkisää luonnetta, joka ei halua jättää lapsuuttaan taakseen. Se on myös osoitus feminiinisyydestä sekä iloisesta ja rakastavasta hengestä.
kasa kynsilakkoja
  • Toinen hyvin tunnettu väri on punainen ja kaikkihan me tiedämme, että punainen on intohimon väri. Sitä käyttävät ihmiset, jotka ovat itsevarmoja, romanttisia ja sensuelleja.
  • Keltainen on auringon väri ja siten sitä käyttävät ihmiset, jotka ovat täynnä iloa ja onnellisuutta. Sitä käyttävät naiset hehkuvat lämpöä ja optimistismia.

Kynsien muoto

Kynsien muoto vaikuttaa myös siihen mitä kyntesi kertovat luonteestasi. Muotoja on 7 ja jokainen niistä tarkoittaa erilaista luonnetta.

Suorakulmaiset ja tasaiset kynnet

Ensinnäkin on olemassa pitkiä suorakulmaisia kynsiä, jotka ovat merkki iloisesta ja itsevarmasta naisesta. He ovat myös sellaisia naisia, jotka haluavat oppia tuntemaan maailman ja saada uusia kokemuksia. Sen lisäksi he ovat huolellisia ja näkevät aina vaivaa asioiden tekemiseksi oikein.

Suorat ja neliskulmaiset kynnet kuuluvat kovasti töitä tekeville naisille, joilla on jalat tukevasti maassa. He ovat luontaisia johtajia, eivätkä he vitsaile velvollisuuksistaan. He ovat aina valmiita tekemään hyvää työtä ja saattamaan sen loppuun (unohtamatta rentoutua ja nauttia sen päätyttyä).

Leveät ja tasaiset kynnet viittaavat ihmisiin, joilla on selkeä ja analyyttinen luonne. Heidän on tapana olla hyviä arvioimaan ihmisiä ja päättämään keihin he voivat luottaa. Lisäksi he ovat ahkeria ja heillä on hyvä maku käsitöiden suhteen ja he luovat itse uusia asioita. He myös suosivat käytännöllisyyttä kauneuden sijaan ja pitävät vaikeista ongelmista, jotka saavat heidät ajattelemaan.

Pyöreät ja lyhyet kynnet

On myös lyhyitä ja pyöreitä kynsiä, jotka yhdistetään vahvan ja luovan luonteen omaaviin ihmisiin, jotka ovat harvoin dramaattisia. He ystävystyvät helposti heidän energisen ja ystävällisen luonteensa avulla. He ovat myös seikkailumielisiä, rohkeita ja pelottomia.

Kynsiään pureskelevilla ihmisillä on epätasaiset ja lyhyet kynnet, mikä osoittaa heidän olevan empaattisia ja tarkkailevaisia. He ovat myös täysin rehellisiä. Tällaiset kynnet heijastavat myös hermostuneisuutta, sillä vaikka he vaikuttavaisivatkin rauhallisilta, käy heidän sisällään tunteiden pyörremyrsky.

mitä kyntesi kertovat luonteestasi

Kolmiomaiset ja ovaalit kynnet

Kun kynnet ovat kolmiomaiset, kuvastaa se rohkeaa ja päättäväistä luonnetta. Tällaiset ihmiset ovat intohimoisia ja sitkeitä ja tietävät aina mitä haluavat. He saattavat toisinaan vaikuttaa hieman levottomilta, mutta hyväksyvät ilomielin haasteen kuin haasteen.

Pitkät ovaalit kynnet ovat merkki erittäin luovasta luonteesta, jolla on taipumus kiinnittyä luontoon. He rakastavat kauneutta ja he pitävät jonkinlaisesta velvollisuuden tunteesta. Tällaiset ihmiset uppoutuvat projekteihin, joiden tekemisestä he pitävät. He haluavat rakastaa ja tehdä sen vilpittömästi laittaen kaikkensa siihen mitä ikinä he ovatkaan tekemässä.

Monet ulkonäkömme asioista paljastavat meistä erilaisia asioita. Nyt tiedät mitä kyntesi kertovat luonteestasi! Yllättikö se sinut?

Tämä saattaa kiinnostaa sinua...
5 kotihoitoa kynsien kasvun vauhdittamiseksi
Askel Terveyteen
Lue se täällä Askel Terveyteen
5 kotihoitoa kynsien kasvun vauhdittamiseksi

Jos haluat hyvät tulokset, näiden hoitojen lisäsi kannattaa ehdottomasti lopettaa kynsien pureskeleminen ja niiden käyttö työvälineinä.


Kaikki lainatut lähteet tarkistettiin perusteellisesti tiimimme toimesta varmistaaksemme niiden laadun, luotettavuuden, ajantasaisuuden ja pätevyyden. Tämän artikkelin bibliografia katsottiin luotettavaksi ja akateemisesti tai tieteellisesti tarkaksi.Tämän julkaisun sisältö on puhtaasti informatiivista. Se ei missään tilanteessa voi avustaa tai korvata lääkärin diagnooseja, hoitoja tai suosituksia. Käänny askarruttavissa asioissa luotetun ammattilaisen puoleen ja pyydä suostumus ennen minkään toimenpiteen aloittamista.