Logo image
Logo image

Margot Robbien hyväkuntoisen ja terveen kehon salaisuudet

4 minuuttia
Margot Robbie on yksi tämän hetken suosituimmista näyttelijöistä, joka erottuu edukseen vartalollaan ja lahjakkuudellaan. Kerromme hänen salaisuutensa kunnossa pysymiseen!
Margot Robbien hyväkuntoisen ja terveen kehon salaisuudet
Viimeisin päivitys: 26 maaliskuuta, 2024

Australialainen näyttelijä Margot Robbie on noussut otsikoihin ympäri maailmaa uusimman Barbie -roolinsa vuoksi. Vaikka hänet on aina tunnettu elokuva-alalla siitä, että hänellä on erittäin terve vartalo, kyseisessä elokuvassa paljastui, että hän on paremmassa kunnossa kuin koskaan.

Hollywoodin monipuolisimpiin näyttelijöihin lukeutuvana Robbie on aina osoittanut suurta kiinnostusta liikuntaan ja laihduttamiseen, ja hänen esiintymisensä muissa elokuvissa, kuten Suicide Squad, todistaa sen. Haluatko tietää hänen salaisuutensa? Me kerromme sinulle!

Näin voit saada Margot Robbien kaltaisen vartalon

Kuten mainitsimme, Robbie rakastaa treenaamista ja noudattaa ruokavaliota, joka tukee hänen omistautumistaan. Näyttelijän kerrotaan käyvän kuntosalilla vähintään kolmena päivänä viikossa, ja hänen ruokavalionsa painottuu proteiiniin ja vihanneksiin. Hän jättää pois epäterveelliset elintarvikkeet, kuten tyydyttyneet rasvat ja prosessoidut ruoat.

Seuraavaksi syvennymme niihin salaisuuksiin, jotka pitävät 33-vuotiaan upeassa kunnossa.

1. Pilates-pohjaiset treenit

Margot Robbie painaa noin 57 kiloa, mikä on melko hyvä hänen 168-senttiseen pituuteensa nähden. Koska hänen rooleihinsa kuuluu jatkuva vartalon esittely, ja näyttelijä on kertonut, ettei hän pidä painoharjoittelusta, hänen rutiininsa perustuu pilatekseen.

Hänen valmentajansa Andie Hecker on paljastanut useaan otteeseen, että tämä on yksi Margot Robbien suurimmista salaisuuksista, joiden ansiosta hänellä on niin terve keho ja keskittynyt mieli.

Pilates on matalan tai kohtalaisen intensiivinen kuntoilujärjestelmä, joka ei ainoastaan paranna vakautta, lihasvoimaa, joustavuutta ja ryhtiä, vaan myös lisää henkistä keskittymistä ja vähentää samalla stressiä.

Näyttelijän rutiini kaikkien näiden hyötyjen saavuttamiseksi sisältää muun muassa pilates-lankkujen kaltaisia harjoituksia. Tämä erityinen harjoitus vahvistaa käsiä ja vatsaa, vaikka sillä on positiivinen vaikutus muihinkin lihasryhmiin. Heckerin mukaan näyttelijä teki jopa 30 toiston sarjoja, joista osa tehtiin Reformerin kaltaisilla koneilla.

2. Voimarutiini

Elokuvassa I-Tonya Robbien näytteli olympiatason urheilijaa, jolla on uskomaton luistelutaito, mitä varten hänen oli sisällytettävä voimaharjoituksia rutiiniinsa. On tärkeää huomata, että tämä rutiini suoritetaan kolmena päivänä viikossa: maanantaina, keskiviikkona ja perjantaina.

Muina päivinä näyttelijä harrastaa esimerkiksi tanssia, pilatesta, kestävyysharjoittelua ja jopa balettia. Sunnuntai on omistettu levolle. Tässä on Robbien täydellinen rutiini:

Jalat ja pakarat

Sen lisäksi, että australialainen tekee tiettyjä harjoituksia, kuten takakyykkyjä (5 kymmenen toiston sarjaa), jalkaprässiä (3×10), painotettuja step uppeja (5×10) ja etukyykkyjä (3×10), hän tekee kokonaisia kiertoja polttaakseen kaloreita ja vahvistaakseen edellä mainittuja lihaksia.

Hänen kiertotreeniinsä kuuluu lenkkeilyä, soutua tai uintia; hyppynarulla hyppimistä (50 toistoa), hyppykyykkyjä (40 toistoa), vuorikiipeilyä (30 toistoa), punnerruksia (20 toistoa) ja burpees (10 toistoa). Tämäntyyppinen kiertotreeni nopeuttaa aineenvaihduntaa, nostaa sykettä ja harjoittaa kaikkia lihasryhmiä.

Keski ja ylävartalo

Margot Robbien toiseen treenipäivään kuuluu melko rasittava rutiini, joka vahvistaa hänen keski ja ylävartaloaan. Niihin kuuluvat sotilaspunnerrus (3×10), punnerrus (3×10), lankkupunnerrus (3×10), veto tai puomipunnerrus (3×10) ja rintapunnerrus (3×10).

Näiden harjoitusten jälkeen täydennä niitä edellä mainitulla kiertotreenillä.

Jalat, keskivartalo ja selkä

Viikon viimeisenä voimarutiinin treenipäivänä hän treenaa jalkojaan, keskivartaloaan ja selkää. Hän tekee harjoituksia, kuten deadlift (5×10), lankku (3×60 sekuntia), soutaminen (3×12), suorien jalkojen deadlift (3×10) ja jalkojen nosto (3×25).

Jälleen kerran hän päättää kuntoilupäivänsä kiertotreeniin.

Lue tämäkin: Mitä ovat kaksoissarjat, kolmoissarjat ja supersarjat?

3. Tiukka ruokavalio, mutta hieman vapautuksia

Näyttelijän lähipiirin lähteiden mukaan hän rakastaa hampurilaisia, ranskalaisia perunoita ja olutta. Hänen työnsä on kuitenkin niin tärkeä, että hän on valmis luopumaan näistä herkuista aina kun on tarvis.

Tämä on erittäin tärkeää, kun otetaan huomioon, että liikuntaa tulisi aina täydentää terveellisellä ruokavaliolla. Ei vain tavoitteiden saavuttamiseksi, vaan myös siksi, että keho saa energiaa ja ravintoaineita, joita se tarvitsee kestääkseen liikunnan luonnollisen rasituksen.

Terveellinen päivittäinen ruokailu

Vaikka Margot Robbie ottaa hieman vapauksia ruokavalionsa suhteen, hän on hyvin sitoutunut siihen. Tässä on esimerkki siitä, miten hän sen tekee:

  • Aamiainen: Kaurapuuroa ja vihersmoothie tai puuroa hedelmien kanssa.
  • Lounas: Tonnikalapihvi ja bataattia tai salaattia ja sitruunakanaa.
  • Illallinen: Vihanneksia, kanaa tai tonnikalaa ja ruskeaa riisiä.

Margot on tunnustanut, että hän nauttii lasillisen viiniä joka toinen päivä ja joskus herkuttelee jälkiruoalla, kuten suklaalla.

Vitamiinilisät

Urheilijoiden on täydennettävä ruokavaliotaan vitamiineilla ja kivennäisaineilla, kuten B-vitamiineilla, sinkillä ja kromilla. Tämä parantaa hiilihydraattiaineenvaihduntaa. Kuten paljastui, Margot täydentää ruokavaliotaan magnesiumilla ja vitamiineilla.

Lue lisää: Kalorivaje: kaikki mitä tulee tietää

Oletko valmis seuraamaan Margot Robbien jalanjälkiä?

Kuten huomaat, Margot Robbien salaisuudet hyväkuntoiseen ja terveeseen vartaloon eivät ole iso juttu. Tärkeintä on ottaa huomioon, että kurinalaisuus ja sitoutuminen ovat avainasemassa saavuttaaksesi haluamasi tulokset. On myös otettava huomioon, että jokainen keho on ainutlaatuinen.

Jos siis haluat aloittaa kuntoilun, on parasta neuvotella lääkärin ja valmentajan kanssa, jotta kehosi on optimaalisessa kunnossa. Saat myös ammattitaitoista opastusta siihen, miten tehdä harjoituksia, jotka keskittyvät tarpeisiisi, makuusi ja fyysiseen kuntoosi.


Kaikki lainatut lähteet tarkistettiin perusteellisesti tiimimme toimesta varmistaaksemme niiden laadun, luotettavuuden, ajantasaisuuden ja pätevyyden. Tämän artikkelin bibliografia katsottiin luotettavaksi ja akateemisesti tai tieteellisesti tarkaksi.


  • González-Gross, Marcela, Gutiérrez, Angel, Mesa, José Luis, Ruiz-Ruiz, Jonatan, & Castillo, Manuel J. (2001). La nutrición en la práctica deportiva: Adaptación de la pirámide nutricional a las características de la dieta del deportista. Archivos Latinoamericanos de Nutrición, 51(4), 321-331. Recuperado en 30 de junio de 2023, de http://ve.scielo.org/scielo.php?script=sci_arttext&pid=S0004-06222001000400001&lng=es&tlng=es.
  • Pilates 101: What it is and its health benefits. (2023, marzo 10). Cleveland Clinic. https://health.clevelandclinic.org/everything-you-want-to-know-about-pilates/
  • Torales, Julio, Almirón, Marcos, González, Israel, Navarro, Rodrigo, O’Higgins, Marcelo, Castaldelli-Maia, João, & Ventriglio, Antonio. (2019). ¿Mejora el PILATES la salud mental?. Memorias del Instituto de Investigaciones en Ciencias de la Salud , 17 (3), 97-102. https://doi.org/10.18004/mem.iics/1812-9528/2019.017.03.97-102

Tämä teksti on tarkoitettu vain tiedoksi eikä se korvaa ammattilaisen konsultaatiota. Jos sinulla on kysyttävää, konsultoi asiantuntijaasi.