Kahdella luonnontuotteella eroon kynsisienestä

Näiden kahden aineksen vaikutuksesta syntyy sellainen ympäristö jalkojesi tai käsiesi kynsissä, joka poistaa niitä vaivaavaa sientä. Ole hoitojen kanssa johdonmukainen, jos haluat niistä parhaat mahdolliset tulokset.
Kahdella luonnontuotteella eroon kynsisienestä
Maricela Jiménez López

Tarkistanut ja hyväksynyt: lääkäri Maricela Jiménez López.

Viimeisin päivitys: 17 syyskuuta, 2022

Kellertävät, murtuvat kynnet, ja kutina varpaiden välissä… Voisiko sinulla olla kynsisieni? Tämä ongelma, josta kärsii keskimäärin 20 % ihmisistä, ja se kehittyy dermatofyyttisen sienitulehduksen seurauksena.

Kynsisientä esiintyy enemmän miehillä kuin naisilla, vaikka siitä kärsii suuri määrä naisiakin.

Kyseisen sienen ilmaantuminen on yhteydessä alentuneeseen vastustuskykyyn, runsaaseen hikoiluun, vääränlaisiin jalkineisiin sekä muihin näiden mikro-organismien ilmenemistä edistäviin tekijöihin.

On olemassa kymmeniä, jollei jopa satoja hoitoja, joita voit ongelmaasi kokeilla, ja niiden avulla voit hoitaa tulehdusta sekä tappaa kynsisienen. Mutta monet näistä tuotteista eivät ainoastaan ole kalliita, vaan ne eivät myöskään välttämättä tuota tarpeeksi tehokasta tulosta, vaikka käyttö olisikin täysin johdonmukaista.

Onneksi on kuitenkin olemassa myös luonnollisia ratkaisuja, joita voidaan valmistaa hyvin yksinkertaisistakin tuotteista ja joiden tulokset ovat silti loistavia. Näin sinun ei tarvitse käyttää suurta määrää rahaa päästäksesi eroon kynsisienestä juuri niin tehokkaasti kuin tahdot.

Tällä kertaa kerromme siis kahdesta sellaisesta aineesta, joilla on kynsisientä torjuvia ominaisuuksia. Niiden avulla voit tuhota sienen sekä parantaa jalkasi kunnolla. Jatka siis lukemista, jos tämä ongelma on itseäsi vaivaava pulma!

Eroon kynsisienestä vain kahden aineen avulla

Sieni ei katoa yhdessä yössä, joten tässä ei auta yhä useamman aineen käyttö. Kynsisienen täydellinen hävittäminen on seurausta hygienian parantamisesta sekä jatkuvasta sientä torjuvien tuotteiden käytöstä.

Ruokasooda ja omenaviinietikka ovat kaksi sellaista ainesta, joita löytyy useimmista keittiöistä. Käytämme näitä kahta ainesta seuraavaksi esittelemässämme hoidossa, joka laittaa lopun epämiellyttävälle sienitulehdukselle jaloissa tai käsissä.

Molemmat aineet ovat tunnettuja tuotteita vaihtoehtoisessa lääketieteessä niiden sisältämien yhdisteiden tehokkuuden vuoksi, ja ne tarjoavatkin lukuisia hyötyjä kehon terveydenhoidossa.

Ruokasoodan teho kynsisienen hoidossa

 

eroon kynsisienestä ruokasoodalla

Natriumbikarbonaatti on valkoista jauhetta, jota käytetään ruoanlaitossa ja kodin ympäristöystävällisessä puhdistuksessa. Se on emäksinen, antiseptinen ja antioksidanttivaikutuksen tuova tuote, joka on hyväksi usean terveysongelman hoidossa.

Ruokasoodaa voidaan käyttää paikallisesti kuorinnassa, ja se kirkastaa ihoa sekä torjuu tulehduksia. Sen aktiiviset yhdisteet vähentävät sientä, ja se estää vahinkoa syntymästä kynnen pinnassa.

Haluamme myös lisätä, että tämä tuote on tehokas luonnollinen hajujen poistaja. Se voi neutralisoida niitä pahoja hajuja, joita syntyy bakteerien toimesta.

Omenaviinietikan hyödyt kynsisienen torjunnassa

 

eroon kynsisienestä omenaviinietikalla

Omenaviinietikkaa käytetään salaatinkastikkeissa ja monissa erilaisissa resepteissä. Sitä saadaan ravinnepitoisten omenoiden käymisprosessin seurauksena. Tässä prosessissa käytetään hyödyllisiä bakteereja ja hiivoja, jotka mahdollistavat viinietikan syntymisen.

Omenaviinietikka sisältää omena- ja etikkahappoja, ja näiden happojen emäksinen vaikutus torjuu tehokkaasti monen tyyppisiä tulehduksia. Tämä neste muuntaa niitä ympäristön olosuhteita, joita kynsisieni tarvitsee kasvaakseen. Johdonmukainen käyttö onkin tehokas tapa estää sientä leviämästä.

Omenaviinietikasta saa myös suuren määrän bioflavonoideja, vitamiineja, mineraaleja ja pektiiniä, joten se on loistava tuote myös ravinteiden osalta.

Kuinka tämä hoito valmistetaan, ja kuinka se tulee tehdä?

 

jalkahoito

Tämä sientä torjuva hoito yhdistää äskettäin esittelemämme kahden aineksen loistavat ominaisuudet, jotta pääsisit eroon kynsisienestä tehokkaalla ja luonnollisella tavalla.

Ensin otamme käyttöön omenaviinietikan, jota voidaan laittaa joko suoraan kynnelle tai käyttää osana jalkakylpyä. Sitten käytämme ruokasoodaa, joka tehostaa etikan vaikutuksia.

Tarvittavat ainekset

 • 1 dl omenaviinietikkaa
 • 2 l kuumaa vettä
 • 3 rkl ruokasoodaa

Toimi näin

 • Yhdistä omenaviinietikka noin litraan vettä, jotta saisit aikaiseksi jalkakylvyn.
 • Laita jalkasi nesteeseen, ja anna niiden liota 20 minuutin ajan.
 • Kuivaa jalkasi hyvin.
 • Nyt voit sitten valmistaa toisen kylvyn litrasta kuumaa vettä ja ruokasoodasta. Laita jalkasi nesteeseen 15 minuutiksi. Kuivaa sitten jalkasi hyvin.
 • Hiero jalkojasi hellävaraisesti jollakin kuorivalla tuotteella.
 • Jotta voisit poistaa täydellisesti sienitulehduksen, toista tätä hoitoa joka ilta, kunnes huomaat ongelman hävinneen täysin.
 • Voit myös valmistaa tahnaa ruokasoodasta ja omenaviinietikasta, ja laitaa sitä sitten suoraan ongelmaiselle kynnelle. Peitä alue sitten sopivalla kankaalla tai laastarilla, ja anna vaikuttaa yön yli.

Tämän hoidon avulla voit luoda kynnen alueelle ympäristön, jota sieni ei siedä. Jo muutamassa viikossa tulet huomaamaan parannuksen kynsiesi tilassa.

Aloita jo tänään!


Kaikki lainatut lähteet tarkistettiin perusteellisesti tiimimme toimesta varmistaaksemme niiden laadun, luotettavuuden, ajantasaisuuden ja pätevyyden. Tämän artikkelin bibliografia katsottiin luotettavaksi ja akateemisesti tai tieteellisesti tarkaksi.


 • Ballesté, R., Mousqués, N., & Gezuele, E. (2003). Onicomicosis: revisión del tema. Rev. Méd. Urug, 93–106.
 • López-Jodra, O., & Torres-Rodríguez, J. (1999). Especies fúngicas poco comunes responsables de onicomicosis. Rev Iberoam Micol.
 • Arrese, J. E., Valverde, J. C., & Pierard, G. E. (2005). Un nuevo enfoque sobre la epidemiología de las onicomicosis. Rev Iberoam Micol.

Tämä teksti on tarkoitettu vain tiedoksi eikä se korvaa ammattilaisen konsultaatiota. Jos sinulla on kysyttävää, konsultoi asiantuntijaasi.