Logo image
Logo image

Eroon suonikohjuista oliiviöljyllä ja kehäkukalla

3 minuuttia
Suonikohjut ovat epämiellyttävän näköinen ongelma, joka ilmenee silloin, kun raajojen suonet ja hiussuonet laajenevat siksi, että verellä on vaikeuksia palata sydämeen. Tähän voi olla syynä tulehdus kehon kudoksissa, tai sitten ongelman voi aiheuttaa veren virtausta säätelevien läppien heikentyminen.
Eroon suonikohjuista oliiviöljyllä ja kehäkukalla
Viimeisin päivitys: 17 syyskuuta, 2022

Vaikka suonikohjut ovatkin usein täysin oireeton ongelma, siihen liittyy joskus epämiellyttävää raskasta oloa ja kihelmöintiä alaraajoissa. Epämukavan olon ja esteettisen ongelman takia monet haluavat eroon suonikohjuista.

Verisuonten pullottamisesta ja ruhjeisesta ulkomuodosta johtuen suonikohjut voivat olla ongelma itsetunnon kannalta niille, jotka tästä ilmiöstä kokevat kärsivänsä.

Onneksi on kuitenkin olemassa useita luonnollisia tuotteita, joiden avulla verenkiertoa voidaan stimuloida niiden sisältämien hyödyllisten ominaisuuksien ansiosta. Siten suonikohjuja voidaan torjua tehokkaasti täysin luonnollisin keinoin.

Näihin tuotteisiin kuuluu ihmeellisen tehokas oliiviöljyn ja kehäkukan yhdistävä hoito, joka paikallisesti käytettynä auttaa vähentämään suonikohjujen näkyvyyttä hyvin tehokkaasti.

Nyt kerrommekin tarkemmin näiden tuotteiden ominaisuuksista sekä annamme yksinkertaiset ohjeet, jotta voisit valmistaa tämän kotihoidon helposti ja nopeasti päästäksesi eroon suonikohjuista.

Jatka siis lukemista ja lievitä suonikohjuja oliiviöljyn ja kehäkukan voimin!

Oliiviöljy ja kehäkukka – hyvä hoito päästäksesi eroon suonikohjuista

 

Some figure

Tämä luonnollinen oliiviöljyä ja kehäkukkaa sisältävä hoito on äärimmäisen hyvä suonikohjuja ja hämähäkkisuonia lievittävä ratkaisu, joka on ollut käytössä jo hyvin pitkään.

Molemmilla aineilla on tulehtuneisuutta torjuvia, kiinteyttäviä ja rauhoittavia vaikutuksia, ja sen jälkeen kun nämä aineet ovat imeytyneet ihoon, ne vähentävät laajentuneiden suonien kokoa. Tämä sitten aktivoi veren virtausta kyseisillä alueilla.

Esittelemämme seoksen hieronta ihoon tarjoaa helpotusta siihen raskaaseen oloon, jonka suonikohjujen ilmaantuminen aiheuttaa, ja samalla se stimuloi imusuonten järjestelmän toimintaa. Tämä mahdollistaa myrkyllisten aineiden optimaalisen poistamisen, kuten myös niiden nesteiden, jotka tekevät suonikohjuista eroon pääsemisen vaikeaksi.

Muista, että tämä hoito ei kuitenkaan ole mikään ihmeratkaisu, mutta sen säännöllinen käyttö parantaa kyllä niitä tuloksia, jotka saat ruokavaliotasi ja muita elintapojasi parantamalla suonikohjujen lievittämiseksi.

Lue aiheesta lisää: 7 merkkiä huonosta verenkierrosta

Oliiviöljyn hyödyt

Some figure

se sisältää runsaasti elintärkeitä rasvahappoja ja E-vitamiinia, kuten myös lukuisia mineraaleja.

Nämä ravinteet auttavat torjumaan tulehtuneisuutta sekä edistävät hyvää verenkiertoa, ja ne stimuloivat kuona-aineiden poistumista kehosta.

Koska oliiviöljyssä on runsaasti Omega-3 -rasvahappoja, jotka ovat terveellistä rasvaa, se helpottaa veren kulkeutumista suonissa sekä lisää yksisuuntaisten läppien toimintakykyä.

Tämä ravinne on antioksidanttivaikutteinen, ja lisäksi se minimoi suonien laajentumisen sekä rauhoittaa tähän ilmiöön liittyvää epämiellyttävyyttä.

Kehäkukan terveyttä edistävät vaikutukset

Some figure

neoptimoivat veren kulkeutumisen valtimoiden kautta.

Jo vuosisatojen ajan tätä tuotetta on käytetty hoitona tulehtuneisuutta vastaan, sillä se vähentää turvotusta sekä parantaa verenkiertoa. Lisäksi kehäkukassa on flavonoideja, C-vitamiinia ja elintärkeitä mineraaleja, joiden imeytyminen parantaa ihon kiinteyttä sekä edistää sen uudistumisen prosessia.

Kyseessä on yksi parhaista vaihtoehtoisista tuotteista suonikohjujen torjumiseksi, sillä se rauhoittaa hiussuonten tulehtuneisuutta sekä edistää veren palaamista kehon yläosaan.

Kuinka tämä hoito valmistetaan?

Some figure

Me suosittelemme, että ostaisit 100-prosenttisesti luonnollista oliiviöljyä, sillä sen ravinteet ovat laadukkaampia kuin teollisesti käsitellyn oliiviöljyn.

Ainekset

 • 10 tuoretta kehäkukan kukkaa
 • 1,5 dl ekstraneitsyt-oliiviöljyä

Työvälineet

 • Lasipullo, jossa on kansi

Toimi näin

 • Paloittele kukat ja laita ne sitten lasipurkkiin.
 • Laita oliiviöljy kukkien joukkoon ja varmista, että öljy peittää kehäkukat täysin.
 • Sulje purkki hyvin, ja anna seoksen olla pimeässä paikassa 10 päivän ajan.
 • Tämän ajan kuluttua erottele kukkien jäänteet oliiviöljystä, ja laita öljy takaisin pulloon.

Kuinka tämä hoito tehdään?

 • Ota niin paljon öljyä kuin tarvitset, ja hiero sitä hellävaraisesti niille alueille, joilla näkyy suonikohuja.
 • Hiero ihoa tasaisin, pyörivin ja jatkuvin liikkein, ja paina aluetta hellävaraisesti voidaksesi stimuloida verenkiertoasi.
 • Varmista, että tuote imeytyy hyvin, ja anna sen sitten vaikuttaa yön yli.
 • Laita tätä hoitoa iholle 3-4 kertaa viikossa ja mieluiten iltaisin ennen kuin menet nukkumaan.

Onko sinullakin suonikohjuja? Kokeile tätä loistavaa luontaishoitoa, jonka voit tehdä kotikonstein, ja lisää se kauneudenhoitorutiineihisi. Näin voit nopeasti minimoida suonikohjujesi näkyvyyden ilman, että joudut turvautumaan kalliisiin valmistuotteisiin. Ota siis avuksesi kehäkukka ja oliiviöljy!


Kaikki lainatut lähteet tarkistettiin perusteellisesti tiimimme toimesta varmistaaksemme niiden laadun, luotettavuuden, ajantasaisuuden ja pätevyyden. Tämän artikkelin bibliografia katsottiin luotettavaksi ja akateemisesti tai tieteellisesti tarkaksi.Tämä teksti on tarkoitettu vain tiedoksi eikä se korvaa ammattilaisen konsultaatiota. Jos sinulla on kysyttävää, konsultoi asiantuntijaasi.