Banaani ja olut – loistava hiushoito

· tammikuu 26, 2017
Jos tukkasi on heikossa kunnossa tai kiilloton, kokeile tätä naamiota, joka on hyvin helposti valmistettavissa sekä tuottaa mahtavat tulokset.

Suurin osa naisista haluaa tuuheat ja vahvat hiukset, ja tätä kehon osaa pidetäänkin yhtenä suurimmista fyysisen viehätysvoiman tekijöistä.

Joillakin on hyvä onni asian suhteen, ja heillä on sellainen tukka, joka näyttää aina täydelliseltä ilman mitään suurempaa vaivannäköä. Toisille on kuitenkin vahvemman tukan saamiseksi välttämätöntä etsiä hoitoja, joiden avulla hiusten kuntoa saa kohennettua.

Vaikka onkin olemassa lukemattomia erilaisia tapoja hoitaa hiuksia, jatkuva altistuminen myrkyllisille aineille, auringon vahingoittava vaikutus sekä ympäristöstä tulevat haitat voivat aiheuttaa suurta vahinkoa tukallesi.

Onneksi on kuitenkin tarjolla monia kosmeettisia tuotteita ravinteiden ja kiillon lisäämiseksi tukassa, ja nämä tuotteet torjuvat myös ympäristöstä tulevia haitallisia vaikutuksia.

Tällaisiin hyviin vaihtoehtoihin lukeutuvat myös eräät täysin luonnolliset tuotteet, joilla ei ole lainkaan haitallisia sivuvaikutuksia. Seuraavassa esittelemme kaksi sellaista tuotetta, joiden avulla saat mahtavat tulokset jo ensimmäisestä käyttökerrasta lähtien.

Tämä resepti käsittää banaanin hoitavat ominaisuudet sekä oluen loistavat vaikutukset, jotta hiuksesi voisivat tulla ravituiksi ja suojatuiksi syvältä.

Jatka siis lukemista, sillä tällä kertaa kerromme tästä korvaamattomasta yhdistelmästä hiustenhoidon tehostamiseksi sekä annamme ohjeet kyseisen hoidon valmistamiseksi vaivattomasti.

Älä jätä tätä reseptiä kokeilematta – ota avuksesi hiustenhoitoon banaani ja olut, mikäli haluat upean tukan!

Banaani ja olut hoitavat tukkasi terveeksi

Yhdistelmä banaania ja olutta on luonnollinen hoito, joka palauttaa vahingoittuneille hiuksille niiden pehmeyden ja kiillon.

Molemmissa aineksissa on hyvin runsaasti ravinteita ja sellaisia ominaisuuksia, jotka estävät hiustenlähtöä, ja nämä tuotteet vähentävät liiallista rasvoittumista sekä korjaavat jo vahingoittuneita suortuvia.

Oluen ja banaanin yhdistämällä saat naamiomuodossa olevan ratkaisun kuivuuden lievittämiseksi, ja saat tukallesi uuden, terveemmän ilmeen.

Banaanin hyödyt hiustenhoidossa

Muussattu banaani

Banaani on makea hedelmä, jota löytyy helposti kaikista ruokakaupoista ympäri vuoden, eikä sen hinta ole päätä huimaava. Banaanin tärkeimmät hyödyt hiustenhoidon kannalta löytyvät sen sisältämistä vitamiineista ja antioksidanteista, jotka taistelevat vapaiden radikaalien haitallisia vaikutuksia vastaan keskipitkän ajan kuluessa.

Banaaneissa on runsaasti A-, B-, C- ja E-vitamiinia, jotka elvyttävät tukkaasi sekä stimuloivat karvatuppien uusiutumista päänahassa.

Lisäksi banaaneissa on myös runsas määrä kalsiumia, sinkkiä, rautaa ja kaliumia, jotka ovat kaikki yhteydessä kuivuuden vähentymiseen ja hiustenlähdön torjuntaan. Säännöllinen banaanin käyttö edistää myös tukkasi luonnollista kosteutusta.

Oluen hyödyt hiustenhoidossa

Olut

Olut on suosittu juoma, jota saadaan mallaksesta, ja sen ominaisuudet ovat hyväksi myös vahingoittuneen tukan korjaamisessa.

Tämä on sen ansiota, että olut altistetaan käymisprosessille, jossa suuria määriä elintärkeitä ravinteita keskittyy. Olut pystyy vahvistamaan karvatuppia sekä hidastamaan hiustenlähdön prosessia.

Tämän juoman sisältämien B-monivitamiinien ja antioksidanttien hyödyt ovat avuksi siinä, että voisit vähentää kemikaalien käytön, kuumuuden ja auringonsäteiden haitallisia vaikutuksia.

Lisäksi oluen luonnolliset sokerit palauttavat tukallesi kiiltoa ja pehmeyttä ilman, että ne aiheuttaisivat muutoksia päänahkasi pH-arvossa.

Oluen moniin ravinteisiin lukeutuvat muun muassa seuraavat, joilla on erittäin hyviä vaikutuksia:

 • B-vitamiini
 • foolihappo
 • riboflaviini
 • niasiini
 • tiamiini
 • pyridoksiini
 • kalsium
 • kupari
 • kromi
 • rauta

Kaikki nämä ravinteet toimivat yhdessä, jotta tukkasi näyttäisi raikkaammalta, vahvemmalta ja terveemmältä.

Kuinka tämä olut- ja banaanihoito valmistetaan?

Suosittelemme tätä yhdistelmähoitoa niille, joilla on pitkä tukka, joka on myös ohut ja tumma, ja se sopii etenkin niille, joilla on ongelmia hiustenlähdön kanssa.

Olut- ja banaanihoito on yleisesti ottaen mahtava vaihtoehto kaupallisille hiustenhoitotuotteille, mutta lisäksi tätä luonnollista apua voidaan käyttää erityisen tehokasta hoitoa vaativien hiusten kunnon kohentamiseksi. Suurin hyöty on se, että hoidon ainekset eivät sisällä ollenkaan myrkyllisiä tekijöitä tai aggressiivisia kemikaaleja, ja hoito imeytyy päänahan lävitse hyvin helposti.

Tarvittavat ainekset

 • 1 kananmunan keltuainen
 • 1 keskikokoinen banaani
 • 100 ml olutta
 • 2 ruokalusikallista hunajaa

Näin tämä hoito valmistetaan

 • Laita kananmunan keltuainen kulhoon, ja vispaa sitä hetken ajan.
 • Muhenna banaani ja yhdistä se keltuaisen kanssa.
 • Seuraavaksi sinun tulee lisätä sekaan olut ja hunaja, ja sekoittaa sitten ainekset tasaiseksi tahnaksi.
 • Jos haluat kermaisemman koostumuksen naamiollesi, voit sekoittaa aineksia tehosekoittimessa tai sauvasekoittimella.

Näin naamiota käytetään

 • Kun tukkasi on kostea, jaa se useaan osioon ja varmista, että laitat naamiota siten, että se peittää kaikki alueet päänahasta hiusten juuriin asti.
 • Peitä sitten pääsi suihkumyssyllä ja anna hoidon vaikuttaa kahden tunnin ajan, jotta yhdisteet voisivat saada aikaan tehokkaan vaikutuksen.
 • Huuhtele lopuksi pääsi lämpimällä vedellä, ja toista tätä hoitoa kaksi tai kolme kertaa viikossa.

Jo ensimmäisestä viikosta lähtien voit ihailla hiustesi kiiltävämpää ja kosteutetumpaa ulkonäköä, ja ne tulevat myös tuntumaan pehmeämmiltä. Huomaa, että hiustenlähtöön liittyvät hyödyt eivät kuitenkaan tule näkymään ennen muutaman kuukauden käyttöä.