4 öljynaamiota hiuksille

4 öljynaamiota hiuksille

Viimeisin päivitys: 26 maaliskuuta, 2019

Joka päivä asiantuntijat arvostavat ja suosittelevat niin kutsuttua orgaanista tai luonnollista kosmetiikkaa enenevässä määrin. Tässä artikkelissa annamme sinulle 4 öljynaamiota, jotka tekevät hyvää hiuksillesi. Monet naiset käyttävät luonnontuotteita ja heistä on tullut enemmän ja enemmän tietoisia vaaroista, joita liittyy perinteisessä kosmetiikassa käytettyihin ainesosiin. Ne voivat sisältää suuria määriä öljypohjaisia tuotteita, ovatpa ne parabeeneja, parafiineja tai ksenoestrogeenejä monien muiden lisäksi.

Nämä komponentit ovat erittäin vahingoittavia keholle ja vie pitkän aikaa eliminoida ne johtuen niiden aikaansaamasta kyllästyksestä. Orgaanisella kosmetiikalla on suuri määrä etuja, koska ne eivät vain saa aikaan parempia tuloksia kuin tutut merkit, joita on ollut markkinoilla useita vuosia, vaan ne ovat myös melko edullisia ja kaikkien ulottuvilla.

Lisäksi luonnon kosmetiikassa käytetään tuotteita, jotka ovat useimmissa tapauksissa saatavilla meidän jokaisen kotoa ja niitä käytetään aterioiden valmistamiseen, esimerkiksi öljy. Sen aktiivisten ainesosien ansiosta se on erittäin hyödyllistä hiuksille.

Tänään opimme hieman niistä upeista eduista joita nämä viisi erityistä öljyä tarjoavat hiuksille ja iholle. Tulet huomaamaan, kuinka nämä 4 öljynaamiota antavat sinulle kauniit hiukset ja ihosi säteilee ilman, että tarvitsee kuluttaa paljon rahaa marketin shampoihin ja voiteisiin. Ne tuotteet sisältävät myös ainesosia, jotka voivat olla haitallisia terveydelle. Tiesitkö, että iho voi imeä kapillaarisuonten kautta itseensä kaiken, mitä siihen laitetaan, ja siitä matka jatkuu suoraan verenkiertoon.

Makea manteliöljy hiuksille

4 öljynaamiota: mantelit

Makea manteliöljy on täydellistä kuiville hiuksille, koska se estää kaksihaaraisten syntymistä. Voit lisätä sitä hiuksiisi kevyesti hieromalla latvoja, mutta jos haluat voit lisätä sitä jopa päänahkaasi. Tee itsellesi hyvä hieronta siten, että kaikki ravintoaineet voivat läpäistä päänahkasi.

Voit laittaa päähäsi tämän jälkeen suihkulakin, jotta lämpö pysyy sen sisällä ja öljy voi vaikuttaa jopa vahvemmin. Anna vaikuttaa tunnin ajan, minkä jälkeen sinun tulee pestä hiuksesi normaaliin tapaan tavallisella shampoollasi. Orgaanisen shampoon käyttäminen on jopa parempi ja jos käytät hoitoainetta, voi lisätä sitä jälkikäteen.

Kookosöljy hiuksille

4 öljynaamiota: kookos

Luonnollinen kookosöljy on toinen öljy, joka sopii erittäin hyvin hiusten terveyden ja kauneuden hoitoon. Sitä voidaan käyttää hilsehoitona ja kuiville hiuksille.

Tämä öljy vahvistaa hiuksia ja saa ne kasvamaan nopeammin, vahvemmiksi ja paljon terveemmiksi. Kookosöljyn tulee kuitenkin olla luonnollista ja puhdistamatonta. Tätä öljyä tulisi käyttää samalla tavoin kuin manteliöljyä.

Jos hiuksesi ovat liian kuivat ja väri himmeä, voit käyttää hieman kookosöljyä ja hieman vettä ja kun olet kuivannut ja kammannut hiuksesi, hiero öljyä käsiisi ja roiskuta sitten hiustesi latvoihin. Hiuksesi näyttävät paljon pehmeämmiltä ja se saa ne näyttämään lumoavilta.

Avokadoöljy

4 öljynaamiota: avokado

Avokadoöljyä käytetään erityisesti himmeille ja kuiville hiuksille. Tämä öljy on paljon voimakkaampaa ja sen uudistavat voimat ovat paljon tehokkaampia kuin suurimman osan muista öljyistä. Sinun pitää kuitenkin välttää hoitoa tällä öljyllä, jos sinulla on erittäin rasvaiset hiukset.

Yksi tapa on tehdä naamio ja antaa sen olla hiuksissa 20 minuuttia, minkä jälkeen sinun tulee huuhdella ja pestä hiuksesi normaaliin tapaan. Voit toistaa tämän uudelleen kahden viikon välein parempien tulosten saavuttamiseksi.

Arganöljy

4 öljynaamiota: Argan

Tämä öljy on kosteuttavien ja lujittavien öljyjen kuningas. Tämä öljy sisältää suuria määriä ravintoaineita ja aminohappoja. Tämän öljyn aktiiviset ainesosat tekevät siitä yhden käytetyimmistä öljyistä kosmeettisena hoitokeinona.

Tätä öljyä voidaan käyttää sekä kuiville että rasvaisille hiuksille ja sitä suositellaan sekä hiuksille että päänahalle, koska se saa hiukset näyttämään terveellisiltä, pehmeiltä, kiiltäviltä ja silkkisiltä juuresta alkaen.

Kun lähdet ostoksille, varmista ehdottomasti, että ostamasi öljy on oikeaa arganöljyä100 % luonnollista ja kylmäpuristettua.

Öljynaamiota tulee tehdä kahden viikon välein antaen sen vaikuttaa hiuksissa vähintään tunnin. Pese hiukset erittäin hyvin ja huomaat, kuinka tämä aavistuksen epämiellyttävä tuoksu katoaa, kun hiuksesi on pesty hyvin. Voit myös levittää öljyä kasvoillesi, koska se kosteuttaa ja piristää niitä.

Muista, kun käytät näitä 4 öljynaamiota

On tärkeää pitää mielessä, että joka kerta kun käytät näitä öljynaamioita, kannattaa käytää suihkulakkia, jotta öljyllä on voimakkaampi vaikutus, ja tästä johtuen hyödyt öljystä enemmän.

Jos sinulla on erittäin rasvaiset hiukset tai jos sinulla on hilsettä, kannattaa lisätä muutamia tippoja eteeristä teepuuöljyä valitsemaasi öljyyn. Lisää muutamia tippoja jokaiseen sataan grammaan öljyä. Tämä seos on enemmän kuin tarpeeksi korjaamaan hiusten vahingoittumista. Tulet huomaamaan tulokset kolmen hoitokerran jälkeen, kun hiuksistasi tulee pehmeämmät ja kauniimmat. Ne näyttävät elävämmiltä ja terveemmiltä.

Minkä tahansa öljyn valitsetkin voit olla varma, että saavutat halutut tulokset. Sinun tulee olla johdonmukainen hoitojen kanssa ja käyttää niitä niiden vaatimalla tiheydellä.


Kaikki lainatut lähteet tarkistettiin perusteellisesti tiimimme toimesta varmistaaksemme niiden laadun, luotettavuuden, ajantasaisuuden ja pätevyyden. Tämän artikkelin bibliografia katsottiin luotettavaksi ja akateemisesti tai tieteellisesti tarkaksi.


  • Kapoor, V. (2005). Herbal Cosmetics for Skin and Hair care. Indian Journal of Natural Products and Resources (IJNPR).
  • Howard, G. M., & Howard, G. M. (2013). Hair Preparations. In Perfumes, Cosmetics and Soaps. https://doi.org/10.1007/978-1-4899-3055-2_6
  • Krishna, A. G. G., Raj, G., Singh, B. A., Kumar, P. K. P., & Chandrashekar, P. (2010). Coconut oil: chemistry, production and its applications – a review. Indian Coconut Journal.
  • Freitas, S. P., Arruda, N. P., Gobbi, C. N., & De Resende, C. U. M. (2010). Avocado (Persea Americana mill.) Oil. In Handbook of Fruit and Vegetable Flavors. https://doi.org/10.1002/9780470622834.ch38
  • Ahmad, Z. (2010). The uses and properties of almond oil. Complementary Therapies in Clinical Practice. https://doi.org/10.1016/j.ctcp.2009.06.015
  • Anonymous. (2013). Argan oil benefits consumers, producers, environment. INFORM.

Tämä teksti on tarkoitettu vain tiedoksi eikä se korvaa ammattilaisen konsultaatiota. Jos sinulla on kysyttävää, konsultoi asiantuntijaasi.