Logo image
Logo image

Tiibetiläinen eliksiiri edistää nuoruutta ja pitkää ikää

3 minuuttia
Tätä tehokasta hoitoa kannattaa toteuttaa kuukauden ajan, kaksi kertaa vuodessa. Sen ainesosat auttavat sinua estämään sairauksia sekä edistävät ihon terveyttä - ne muun muassa hillitsevät ryppyjen ilmaantumista. 
Tiibetiläinen eliksiiri edistää nuoruutta ja pitkää ikää
Viimeisin päivitys: 29 huhtikuuta, 2019

Tiibetiläinen eliksiiri on terveellinen sekoitus kolmea ainesta, joista elimistö saa lukuisia hyötyjä. Ne auttavat uudistamaan ihosoluja, jotta voisit taistella ihon ennenaikaista vanhenemista vastaan – tämä juoma toimii ulkoisen hehkeyden säilyttäjänä sisältäpäin vaikuttaen.

Mitä aineksia tiibetiläinen eliksiiri sisältää?

Tiibetiläinen nuoruuden ja pitkän iän eliksiiri sisältää kolmea hyvin yleistä ainesosaa: sitruunaa, hunajaa ja oliiviöljyä. Näillä kolmella terveellisellä tuotteella on yhdessä käytettynä mahtava parantava voima, ja tämä hoito auttaakin lukuisten sairauksien hoidossa sekä vanhenemisen näkyvien merkkien torjumisessa.

Sitruunan tehokkaat ominaisuudet

Some figure

 • Sitruunaa pidetään yhtenä kaikkein kyvykkäimmistä hedelmistä, sillä ne pystyvät parantamaan kehoa sekä taistelemaan sairauksia vastaan. Tämä hedelmä auttaa elimistöäsi poistamaan myrkyllisiä aineita, ja se on myös kyvykäs luonnollinen antibiootti.
 • Sitruunoista saa runsaasti C-vitamiinia, joka on äärimmäisen tärkeä tekijä sen kannalta, että voisit pitää vastustuskykysi hyvänä sekä välttää eräitä hengitysteihin liittyviä sairauksia, kuten esimerkiksi keuhkokuumetta, keuhkoputkentulehdusta, flunssaa, tukkoisuutta, astmaa ja muita vastaavia ongelmia.
 • Sitruunoissa on myös paljon P-vitamiinia, tai hiussuonten läpäisevyyteen vaikuttavaa vitamiinia, joka vastaa hiussuonten ja verisuonten kiinteyttämisestä.
 • Tässä hedelmässä on paljon mineraaleja, kuten kaliumia, magnesiumia, kalsiumia ja fosforia, ja sitruunasta saa paljon B-vitamiineja (B1, B2, B3, B5 ja B6).
 • Tutkimukset ovat osoittaneet, että sitruuna on tehokas apu yli 150 sairauden torjunnassa. Tämä johtuu sen kyvystä edistää myrkkyjen poistumista sekä torjua elimistöä vastaan hyökkääviä mikro-organismeja.
 • Sitruunoissa on runsaasti antioksidantteja, ja siten ne myös estävät ihon ennenaikaista vanhenemista sekä stimuloivat solujen uusiutumista. 

Hunajan terveyttä edistävät ominaisuudet

Some figure

 • Hunajaa pidetään yhtenä kaikkein terveellisimmistä luonnollisista makeuttajista, sillä siitä saa paljon ravinteita ja elimistöä hyödyttäviä vaikutuksia.
 • Luonnonmukaisesti tuotettu mehiläishunaja sisältää mineraaleja, kuten esimerkiksi natriumia, kaliumia, magnesiumia, kalsiumia, rautaa, mangaania, kuparia, fosforia, sinkkiä ja seleeniä, kuten myös A-, C- ja B-vitamiineja.
 • Luonnollisena hoitona toimivalla hunajalla on kyvykkäitä antibioottivaikutuksia, sillä se pystyy auttamaan lukuisien terveysongelmien hoidossa: näitä ovat riisitauti, keripukki, anemia, suoliston tulehdukset, vesipöhö, ummetus, reumatismi, päänsärky ja huimaus.
 • Se toimii myös solujen säätelijänä, ja hunajalla on tehokkaita aivoja vahvistavia ominaisuuksia.
 • Johtuen hunajan antiseptisista ja viruksia torjuvista vaikutuksista, suositellaan sitä tartuntojen hoidossa, kuten myös flunssan, kipeän kurkun ja lihaskivun lievittämisessä.

Oliiviöljyn terveyttä edistävät ominaisuudet

Some figure

 • Yksi parhaista rasvoista, joita voit ruokavalioosi liittää, on oliiviöljy. Tämä tuote sisältää runsaasti öljyhappoa, joka alentaa kolesterolin tasoa elimistössä sekä pystyy estämään sydänsairauksia.
 • Se sisältää myös monityydyttymättömiä rasvahappoja, jotka auttavat torjumaan korkeaa verenpainetta, parantamaan verenkiertoa sekä estämään verihyytymien muodostumista – tässä on vasta muutamia rasvahappojen monista hyödyistä.
 • Oliiviöljyssä on hiilivetyä, steroleja ja tokoferoleja, kuten E-vitamiinia – nämä ovat avainasemassa sairauksien torjunnan kannalta sekä kudosten uudistamisen edistämiseksi.
 • Siinä on polyfenoleita (joista oliiviöljyn maku syntyy), karoteenia ja lehtivihreää, kuten myös muitakin orgaanisia ainesosia, jotka estävät sairauksia sekä antavat tällä tuotteelle sen tunnusomaisen hyvän tuoksun.
 • Oliiviöljy edistää tervettä suoliston toimintaa, vaikuttaa antioksidanttina, torjuu tulehduksia sekä parantaa kehon kykyä imeyttää kalsiumia, magnesiumia ja sinkkiä.

Kuinka tiibetiläinen eliksiiri toimii nuorekkuuden edistämiseksi?

Jos yhdistät nämä kolme ainesta, saat kyvykkään eliksiirin joka vahvistaa vastustuskykyäsi sekä auttaa puhdistamaan verta, parantamaan maksan terveyttä sekä estämään monia sairauksia. Kaikkien näiden hyötyjen lisäksi se auttaa sinua pitämään ihosi terveenä ja nuorekkaana, jotta voisit välttää liialliset ennenaikaiset vanhenemisen merkit ulkonäössäsi.

Tarvittavat ainekset

 • 100 ml tuoretta sitruunamehua
 • 200 grammaa hunajaa
 • 50 ml oliiviöljyä (mitä parempilaatuista, sen parempi)

Kuinka tämä hoito valmistetaan?

Sekoita kaikki ainekset kannellisessa lasikulhossa ja laita jääkaappiin. Sinun kannattaa nauttia teelusikallinen tätä juomaa aamuisin tyhjään vatsaan. Ota sitä joka päivä kuukauden ajan, ja toista hoito kaksi kertaa vuodessa.

Aloita siis nuorekkuuden ja pitkän iän edistäminen tiibetiläisellä eliksiirillä – luonnollinen ja tehokas apu ennenaikaisen vanhenemisen estämiseksi!

Tämä teksti on tarkoitettu vain tiedoksi eikä se korvaa ammattilaisen konsultaatiota. Jos sinulla on kysyttävää, konsultoi asiantuntijaasi.