Poista myrkyt kainaloistasi ja ehkäise rintasyöpää

Kaupoissa saatavilla olevat deodorantit sisältävät kemikaaleja, jotka voivat olla meille haitallisia. Sen takia myrkkyjen poistaminen kainaloista rintasyövän ehkäisemiseksi on tärkeää.
Poista myrkyt kainaloistasi ja ehkäise rintasyöpää
Elisa Morales Lupayante

Tarkistanut ja hyväksynyt: liikuntapedagogi ja ravitsemusterapeutti Elisa Morales Lupayante.

Viimeisin päivitys: 17 syyskuuta, 2022

Deodoranttien ja antiperspiranttien käyttäminen on osa useimpien ihmisten omasta henkilökohtaisesta hygieniasta huolehtimista ympäri maailman. Niiden tarkoituksena on vähentää liiallista hikoilua ja hidastaa pahan hajun aiheuttavaa bakteerikannan kasvua.  Monet ihmiset eivät kuitenkaan tiedä sitä, että jotkut niistä sisältävät myrkyllisiä aineita, jotka voivat lävistää ihon suojakerroksen ja nostaen riskiä sairastua vakaviin tauteihin, kuten rintasyöpään ja Alzheimerin tautiin. Tässä artikkelissa kerromme, kuinka poistat myrkyt kainaloistasi ja samalla autat ehkäisemään rintasyöpää.

Sinun on syytä tietää, että useat tutkimukset ovat todenneet yhdisteiden kuten parabeenien, ftalaattien ja alumiinin saattavan aiheuttaa rintasyöpää, kun niitä levitetään iholle paikallisesti. Tämä johtuu siitä, että kyseiset yhdisteet häiritsevät niitä kehon toimintoja, jotka säätelevät hormoneja ja lopulta johtavat estrogeenitasojen muutoksiin. Tilannetta pahentaa se, että deodorantit ja antiperspirantit voivat myös tukkia ihohuokosia, mikä puolestaan ehkäisee myrkkyjen poistoa kehosta.

Tämän takia useita luonnollisia myrkkyjenpoistotapoja on testattu jo hyvän aikaa. Nämä tavat auttavat bakteerien ja mahdollisten kemikaalijäämien eliminoimisessa. Nämä hoidot valmistuvat helposti kotona ja ovat erinomainen vaihtoehto, jos haluat välttää kaupallisten tuotteiden aiheuttamia negatiivisia vaikutuksia kehoosi ja auttaa ehkäisemään rintasyövän syntyä.

Miksi sinun tulisi poistaa myrkyt kainaloistasi?

Sinun on syytä poistaa myrkyt kainaloistasi, sillä siten autat ehkäisemään rintasyöpää.

 

Kainaloiden alueella sijaitsee paljon hikirauhasia. Niiden tehtävänä on auttaa hien erityksessä kehon lämpötilan säätelemiseksi, myrkkyjen poistamisessa sekä kehon nestetasapainon säilyttämisessä.

Ihon luonnollinen pH-arvo ei tuoksu millekään, mutta se muuttuu bakteerien ja niiden lisääntymisen vaikutuksesta. Tämän epämiellyttävän hajun takia monet ihmiset käyttävät mielellään kemikaaleja neutraloidakseen hajuja ja tuodakseen raikkaamman tunteen kainaloiden alueelle. Ongelmana kuitenkin on se, että ainesosat säilyvät iholla ja voivat jopa imeytyä kehoomme.

Pieninä pitoisuuksina se ei aiheuta ongelmia, mutta pitkällä aikavälillä kemikaalit voivat kerääntyä kehoomme ja olla mukana laukaisemassa vakavien sairauksien syntyä.

On tärkeää, että poistat myrkyt kainaloistasi, sillä se mahdollistaa kerääntyneiden aineiden poistamisen ja auttaa myös ehkäisemään rintasyövän syntyä.

Ainesosat, jotka yhdistät tätä myrkkyjä poistavaa sekoitusta varten, ovat myrkyttömiä ja omaavat antibakteerisia vaikutuksia, jotka voivat korvata kaupallisten hygieniatuotteiden vaikutuksia. Tuotteen tarkoituksena on myrkkyjen puhdistaminen ihostasi, mutta voit käyttää sitä myös hajujen syntymisen ja pH-tasapainon muutoksien ehkäisyyn.

Kuinka poistaa myrkyt kainaloistasi ja ehkäistä rintasyöpää?

Bentiniittisavi on yksi myrkkyjä poistavan luontaishoidon aineksista.

Ottaen huomioon suurentuneen riskin sairastua rintasyöpään kainalon alueen korkeiden myrkkypitoisuuksien takia, on hyvä idea seurata alla neuvomiamme muutamaa yksinkertaista askelta. Nämä tuotteet löytyvät helposti ruoka- tai luontaistuotekaupasta, mutta varmista ennen käyttöä, että ne ovat varmasti täysin luonnonmukaisia. Luontaistuotekaupan valikoimaa kannattaa siis vilkaista.

Ensimmäinen tuotteista on omenaviinietikka, joka sisältää luonnollisia happoja, jotka vähentävät bakteereiden, sienten ja myrkkyjen ilmaantumista.

Tuotteeseen lisätään myös eteerisiä öljyjä, jotka piilottavat hajuja ja eliminoivat mikro-organismeja, jotka aiheuttavat niitä.

Sen lisäksi bentoniittisavi auttaa poistamaan kuolleet ihosolut ja tukee edellä mainittuja ainesosia ihoon kertyneiden myrkkyjen poistamisessa.

Ainesosat

 • 1 ruokalusikallinen luonnonmukaista omenaviinietikkaa
 • 3 tippaa eteeristä rosmariiniöljyä
 • 5 tippaa eteeristä korianteriöljyä
 • 1 ruokalusikallinen bentoniittisavea

Valmistus

 • Lisää omenaviinietikka kulhoon ja sekoita joukkoon bentoniittisavi.
 • Kun ne ovat sekoittuneet hyvin, lisää eteeriset öljyt ja sekoita, kunnes seos on voidemaista.
 • Anna seoksen tekeytyä muutama tunti ennen kuin levität sitä ihollesi.

Käyttötapa

 • Pese kainaloidesi iho hyvin ennen hoidon levittämistä poistaaksesi kaupallisten deodoranttien tai antiperspiranttien jäämät.
 • Levitä ohut kerros tuotetta kainaloidesi iholle hieroen hellästi pyörivin liikkein.
 • Anna sen vaikuttaa viisi minuuttia ennen kuin huuhtelet sen pois viileällä vedellä.
 • Toista tämä toimenpide joka päivä kahden–kolmen viikon ajan.
 • Täydennä hoitoa lisäämällä veden ja antioksidantteja sisältävien ruokien nauttimista.

Tämä menetelmä ei ainoastaan poista myrkyt kainalosi alueelta, vaan se poistaa lisäksi pahoja hajuja ja epämiellyttäviä tummia läiskiä.

Välttääksesi myrkyllisten aineiden kerääntymisen tälle alueelle sinun tulisi kuitenkin ostaa hygieniatuotteesi harkiten. Lukiessasi tuoteselosteet huolellisesti voit tunnistaa hellävaraisempia yhdistelmiä, jotka eivät ole niin haitallisia ihollesi.


Kaikki lainatut lähteet tarkistettiin perusteellisesti tiimimme toimesta varmistaaksemme niiden laadun, luotettavuuden, ajantasaisuuden ja pätevyyden. Tämän artikkelin bibliografia katsottiin luotettavaksi ja akateemisesti tai tieteellisesti tarkaksi.


 • Meunier, A. (2005). Clays. In Clays. https://doi.org/10.1007/b138672
 • Johnston CS, Gaas CA. Vinegar: medicinal uses and antiglycemic effect. MedGenMed. 2006;8(2):61. Published 2006 May 30.
 • Erkan, N., Ayranci, G., & Ayranci, E. (2008). Antioxidant activities of rosemary (Rosmarinus Officinalis L.) extract, blackseed (Nigella sativa L.) essential oil, carnosic acid, rosmarinic acid and sesamol. Food Chemistry. https://doi.org/10.1016/j.foodchem.2008.01.058
 • Moosavi M. Bentonite Clay as a Natural Remedy: A Brief Review. Iran J Public Health. 2017;46(9):1176–1183.

Tämä teksti on tarkoitettu vain tiedoksi eikä se korvaa ammattilaisen konsultaatiota. Jos sinulla on kysyttävää, konsultoi asiantuntijaasi.