Logo image
Logo image

Mitä “kristallilapsi” tarkoittaa?

3 minuuttia
"Indigo" ja "kristalli" eivät ole leimoja. Nämä määritelmät viittaavat lapsiin, joilla on erilaisia tietoisuustasoja ja poikkeuksellisia kykyjä. Mitä "indigolapsi" tarkalleen ottaen tarkoittaa?
Mitä “kristallilapsi” tarkoittaa?
Kirjoittanut Toimitus
Viimeisin päivitys: 19 marraskuuta, 2022

Kristallilapsi on osa sukupolvea, joka lupaa sekaantua maailmaan rakkauden, rauhan ja harmonian välityksellä. Tässä artikkelissa kerromme sinulle kuinka tunnistat kristallilapsen. Ehkä sinulla on sellainen kotona.

Kolmannen vuosituhannen lapset

Some figure

Sanotaan, että lapset ovat maailmassa tapahtuvan muutoksen kulmakiviä. Jo monien vuosien ajan on ollut olemassa teoria, jossa ehdotetaan että ihmisyys paranee asteittain geneettisten muutosten myötä yhden tai useamman sukupolven ylitse. Sen seuraajien on taipumus olla melko hengellisiä.

Tämä teoria luokittelee lapset psykologisten kaavojen ja epätavallisen käytöksen avulla. Jotkut ihmiset uskovat, että hengellisten lasten ensimmäinen sukupolvi ilmestyi 50- tai 60-luvulla. Heidän maailmanparannusyrityksensä ei kuitenkaan ollut menestyksekäs.

Sen tuloksena saapui toinen sukupolvi 70- ja 90-luvun välillä. Tämä sukupolvi tunnettiin indigolapsina. Indigolapsilla on paatunut persoonallisuus, ja heitä kutsutaan “järjestelmän ilmiantajiksi”. Heidän päämääränään on taistella tekoja ja asenteita vastaan, jotka eivät ole rakkaudesta peräisin.

Indigolapset hakevat kunnioitusta ihmisten arvoille ja rehellisyydelle. Viime aikoina on kuitenkin puhuttu erilaisen luonteen omaavista lapsista: kristallilapsista. Steve Rother oli ensimmäinen henkilö, joka tunnisti tämän sukupolven vuonna 1999.

Vuonna 2002 Rother teki virallisen julkaisun löydöksistään kirjansa Re-member, a handbook for human evolution yhdessä luvussa. Siitä lähtien on tehty tutkimuksia heidän ominaisuuksiensa ja luonteenpiirteidensä määrittämiseksi.

Lue myös: 3 vinkkiä teini-ikäisen kasvattajalle

Keitä kristallilapset ovat?

Kristallilapset ovat rauhanomaisia olentoja, jotka etsivät totuutta ja tasapainoa intuition ja järjettömyyden välillä. Kun indigolapset pyrkivät keskittymään ihmisten hyvinvointiin muutoksen keskuudessa, kristallilasten päämääränä on parantaminen.

Kristallilasten on taipumus olla erittäin kauniita, heillä on puhdas ja kirkas aura ja suuret, ilmeikkäät silmät. Heillä on kaksi erityistä ominaisuutta: voimakkaat kyvyt, joita pidetään usein taikuutena, sekä poikkeuksellinen herkkyys vähäiselle energian heilahtelulle.

Mitä “kristallilapsi” tarkoittaa?

“Indigo” ja “kristalli” eivät ole vain leimoja. Ne viittaavat erilaisiin tietoisuustasoihin.

Tämä nuori sukupolvi yhdistetään kristallien heilahteluihin, energiaan, joka kaikissa ihmisissä elää. Yhdestä tietoisuudesta toiseen siirtyminen muuttaa ihmisen värähtelyä.

Kristallin heilahtelun säännöllisyys on yksi puhtaimmista tavoista ilmaista itseään. Itse asiassa kristallienergia on sähkönapojen välinen täydellinen tasapaino (maskuliini-feminiini, ajattelu-tunteminen). Tämä on energiatyyppi, joka värähtelee erityisesti kristallilapsissa.

Millaisia kristallilapset ovat?

Some figure

Tämä parantavien lasten sukupolvi on hiljainen, sovitteleva, rauhanomainen, rakastava ja myötätuntoinen. Indigo- ja kristallilapsia käsittelevässä kirjassa Indigo and crystal children, questions and answers kirjailija väittää tämän sukupolven vanhempien näkevän heidät “pieninä enkeleinä”.

Tämä johtuu siitä, että heillä on tasapainoinen temperamentti. He esimerkiksi rakastavat rauhan luomista sekä suukkojen ja halausten antamista jopa ennen kuin oppivat puhumaan. He ovat myös hyvin hillittyjä. Heillä ei ole taipumusta erottua joukosta ja he suosivat huomaamattomana olemista huolimatta siitä, että he saavat herkkien ihmisten huomion.

Perinteisen lääketieteen mukaan kristallilapsilla on monesti tiettyjä kehityshäiriöitä. Näihin kuuluvat muun muassa ylivilkkaushäiriö, Aspergerin oireyhtymä ja autistiset häiriöt. Tällä ei kuitenkaan ole mitään tekemistä heidän käytöksen syyn kanssa; heillä on tärkeä elämän tarkoitus.

Ominaisuudet

Steve Rother avaa laajasti Waking up the crystal children -artikkelissa näiden lasten pääominaisuuksia. Tämän myötä hän toivoo määrittelevänsä kristallilapset paremmin.

Kristallilapsella on esimerkiksi psykokineettisiä kykyjä, ylivilkkautta sekä yhteys maan kanssa. He tuntevat myös tunteisiin perustuvaa empatiaa ja ovat allergisia pelolle.

Yhteenveto

Tälle teorialle ei ole mitään tieteellistä todistetta. Itse asiassa asiantuntijat väittävät, että tällaiset ominaisuudet ja piirteet voivat liittyä kaikkiin lapsiin, milloin vain ja missä vain. Meidän tulisi myös muistaa, että jokainen henkilö ja lapsi on erilainen ja ainutlaatuinen.

Kristalli- tai indigolapsi on pelkästään tapa kuvailla psykoenergisiä luonteenpiirteitä. Tämän luokittelun tavoitteena on ymmärtää näitä lapsia, mutta ennen kaikkea myös ymmärtää heidän viestinsä.


Kaikki lainatut lähteet tarkistettiin perusteellisesti tiimimme toimesta varmistaaksemme niiden laadun, luotettavuuden, ajantasaisuuden ja pätevyyden. Tämän artikkelin bibliografia katsottiin luotettavaksi ja akateemisesti tai tieteellisesti tarkaksi.


  • Aisenberg, S., & Melamud, E. (2004). Niños cristal: un puente al corazón. Editorial Kier.
  • Cañete, I. (2022). Crianças Cristal: A transformação do ser humano. Digitaliza Conteudo.
  • Rother, Steve. (2011). Re-member (A Handbook for Human Evolution). Lightworker Publication.
  • Virtue, D. (2003). Los niños de cristal. Obelisco. https://www.academia.edu/22819764/LOS_NI%C3%91OS_DE_CRISTAL

Tämä teksti on tarkoitettu vain tiedoksi eikä se korvaa ammattilaisen konsultaatiota. Jos sinulla on kysyttävää, konsultoi asiantuntijaasi.