Kaksihaaraisten hoito kotikonstein

19 tammikuun, 2019
Latvojen leikkaaminen parin kuukauden välein on yksi parhaista vaihtoehdoista pitää hiukset terveinä, pehmeinä ja kiiltävinä koska tämä auttaa pääsemään eroon hiuksista jotka ovat vahingoittuneet.

Kaksihaaraisten hoito on asia joka askaruttaa monta. Hiuksemme ovat hyvin herkät ja ne saadaan helposti huonoon kuntoon, varsinkin jos värjäämme niitä usein tai käytämme hiustenkuivaajaa. Lisäksi aurinko, rantalomat tai pelkkä altaalla oleskelu saa hiuksemme huonoon kuntoon ja hiusten, sekä kaksihaaraisten hoito ja parantaminen on tärkeää. Loppujen lopuksi kaikki, mille hiuksemme altistuvat päivittäin, vahingoittavat niitä. Siksi on tärkeää, että huolehdimme hiustemme hyvinvoinnista jotta voimme ehkäistä kaksihaaraisten syntymistä.

Haluamme tutustuttaa sinut joihinkin erittäin tehokkaisiin kotona tehtäviin toimenpiteisiin, jotka auttavat parantamaan hiustesi terveyttä ja ulkonäköä; nämä toimivat varsinkin kuiviin ja kaksihaaraisiin latvoihin, jotka saavat hiukset näyttämään heikoilta ja hoitamattomilta.

Nämä hoidot ovat todella tehokkaita ja tuloksia voidaan alkaa näkemään jo ensimmäisestä käyttökerrasta alkaen, sillä käytössä on vain luonnollisia tuotteita. Nämä hoidot tarjoavat paljon ravinteita, jotka ovat hyväksi hiuksillesi.

Kananmunashampoo

Kananmuna on ravitsevaa hiuksille

Tämä upea ja luonnollinen kaksihaaraisten hoito on yksinkertainen. Sinun tarvitsee vain kiehuttaa kourallinen tuoretta rosmariinia litrassa vettä. Kun se on jäähtynyt tarpeeksi, lisää joukkoon vatkattu muna ja pese hiuksesi tällä seoksella. Tätä käytetään kuten shampoota ja huuhdellaan pois runsaalla vedellä.

Voidemainen kaksihaaraisten hoito papaijasta

Tähän voidemaiseen hoitoon tarvitset puolikkaan kuoritun papaijan josta siemenet on otettu pois. Soseuta hedelmä ja lisää puoli kuppia luonnonjogurttia. Levitä hiuksiin ja päänahkaan. Tämän jälkeen kiedo pyyhe päähän ja anna vaikuttaa 20 minuuttia. Huuhtele runsaalla kylmällä vedellä.

Voidemainen avokadohoito

Avokaadomössöä lasipurkissa

Tämän voidemaisen hoidon tekeminen on todella helppoa. Ota vain puolikas avokado ja kuori se. Soseuta se ja lisää kaksi ruokalusikallista manteliöljyä. Levitä hiuksiin puolesta välistä aina latvoihin saakka ja anna seoksen tehdä taikojaan seuraavat puoli tuntia. Lopuksi, huuhtele huolellisesti kylmällä vedellä.

Öljypohjainen hiustonic

Tämä on erittäin helppo hoito. Laita astia täyteen olutta ja upota hiusten latvat sinne. Anna hiusten kuivua ja myöhemmin huuhtele huolellisesti kylmällä vedellä.

Vinkkejä joilla välttää kuivat ja kaksihaaraiset latvat

 

hiukset suurennettuna

Latvojen leikkaaminen parin kuukauden välein on yksi parhaista vaihtoehdoista pitää hiukset terveinä, pehmeinä ja kiiltävinä koska tämä auttaa pääsemään eroon hiuksista jotka ovat vahingoittuneet. Jos et kuitenkaan ole innokas leikkaamaan hiuksiasi, voit kiinnittää huomiota seuraaviin neuvoihin, jotta voit välttää kuivat ja kaksihaaraiset.

  • Kun peset hiuksiasi, käytä kunnollista hoitoainetta, sekä tehohoitoja kerran viikossa. Tämän tulisi olla kuumaan öljyyn perustuva kaksihaaraisten hoito.
  • Kun laitat hiuksiasi käyttäen suoristusrautaa tai hiustenkuivaajaa, käytä aina lämpösuojaa ja yritä käyttää näitä laitteita mahdollisimman vähän.
  • Kun olet värjännyt hiuksiasi ja olisi aika värjätä uudelleen, laita väriä vain juuriin. Ei ole tarpeellista värjätä hiuksia kokonaan.
  • Älä koskaan harjaa märkiä hiuksia. Jos haluat selvittää hiuksiasi märkänä, käytä aina harvaa kampaa. Näin vältät takkuisten hiusten katkeilun.
  • Vältä käyttämästä valkaisuaineita hiuksissa.

Yacoob, Y., & Davis, L. S. (2006). Detection and Analysis of Hair. IEEE Transactions on Pattern Analysis and Machine Intelligence. https://doi.org/10.1109/TPAMI.2006.139

Sinclair, R. D. (2007). Healthy hair: What is it? In Journal of Investigative Dermatology Symposium Proceedings. https://doi.org/10.1038/sj.jidsymp.5650046

Tausche, A. K., Skaria, M., Böhlen, L., Liebold, K., Hafner, J., Friedlein, H., … Hunziker, T. (2003). An autologous epidermal equivalent tissue-engineered from follicular outer root sheath keratinocytes is as effective as split-thickness skin autograft in recalcitrant vascular leg ulcers. Wound Repair and Regeneration. https://doi.org/10.1046/j.1524-475X.2003.11403.x