Logo image
Logo image

Alenna kolesterolia kiinalaisella perinnehoidolla

3 minuuttia
Tämän hoidon keskeisillä aineksilla, sitruunalla ja valkosipulilla, on erittäin tehokkaita vaikutuksia terveyden kannalta. Ne yhdistämällä saat loistavan hoidon kolesterolitasosi alentamiseksi.
Alenna kolesterolia kiinalaisella perinnehoidolla
Maricela Jiménez López

Tarkistanut ja hyväksynyt: lääkäri Maricela Jiménez López

Viimeisin päivitys: 17 syyskuuta, 2022

Kolesteroli on erään tyyppistä rasvaa (se tunnetaan myös lipidinä), jota keho tarvitsee toimiakseen parhaalla mahdollisella tasollaan.

Kolesterolin ongelma on kuitenkin se, että nykyisin sitä ilmenee ihmisillä yhä enemmän ja enemmän, ja tämä johtaa kohonneeseen sydän- ja verisuonitautien riskiin. Tässä terveysongelmassa on yleensä kyse huonosta ruokavaliosta.

Lääketieteellisessä mielessä tämä tila tunnetaan rasvahäiriönä tai hyperkolesterolemiana, ja jotta kolesterolin määrän kasvu ei pääsisi kehittymään vakavammiksi sairauksiksi, on tärkeää hallita kolesterolitasoa oikealla tavalla.

Mitä kolesteroli on?

Tässä kohtaa on myös oleellista kertoa kolesterolista sinänsä. Se luokitellaan kolmeen kategoriaan, jotka ovat seuraavat:

  • “Hyvä” kolesteroli tunnetaan HDL-kolesterolina (high density lipoprotein)
  • “Huono” kolesteroli on nimeltään LDL-kolesteroli (low density lipoprotein)
  • Kolesterolin määrä kehossa kokonaisuudessaan on näiden kahden tyypin kertymä

Useimmissa tapauksissa ne ihmiset, joilla on korkea kolesterolitaso, ovat yksinkertaisesti noudattaneet sellaista ruokavaliota jossa on liikaa rasvaa. Korkea kolesterolitaso voi kuitenkin olla myös seurausta ylipainosta tai istumiseen painottuvasta elämäntyylistä.

Nykyään terveydenhuollon ja sydän- ja verisuonitauteihin erikoistuneiden asiantuntijoiden taholta varoitellaan yhä enemmän siitä, että korkean kolesterolitason riskit ovat vakavat. Niistä kannattaa siis ehdottomasti olla tietoinen.

Siksi haluammekin tällä kertaa kertoa eräästä tehokkaasta luonnollisesta hoidosta sekä sellaisista elämäntavoista, joiden avulla voit palauttaa kolesterolimääräsi terveellisemmälle tasolle ilman, että siitä seuraisi mitään hyvinvoinnille haitallisia vaikutuksia.

Perinteinen kiinalainen lääketiede on ollut olemassa jo vuosisatojen ajan, ja vain yksi sen hoidoista on erityisen suosittu maailmanlaajuisestikin kohonneen kolesterolin osalta. Lue lisää, sillä kerromme nyt perinteisestä kiinalaisesta hoidosta kolesterolitason alentamiseksi – täysin luonnollista ja erittäin helppoa!

Mikä tämä kiinalainen hoito on?

Esittelemämme perinteiseen kiinalaiseen lääketieteeseen perustuva hoito yhdistää valkosipulin ravitsevat vaikutukset sitruunamehun hyötyihin. Näin voit parantaa sydämen ja verisuonten terveyttä, alentaa kolesterolin määrää elimistössäsi sekä lisäksi tehostaa painonpudotusta (mikäli tämä on omana tavoitteenasi).

Kaksi hoidon tärkeintä ainesta hyödynnetään tässä reseptissä haudukkeena, joka on intensiivinen ja kehoa myrkyllisistä aineista puhdistava juoma. Se poistaa jätettä sekä estää muiden kroonisten terveysongelmien syntyä.

Tämän hoidon tärkein vaikutus koskee sydämen ja verenkierron toimivuutta, sillä se tehostaa verenkiertoa sekä puhdistaa verta.

Miksi valkosipuli alentaa kolesterolia?

Valkosipuli sisältää paljon ravinteita ja antioksidantteja, jotka tekevät siitä yhden parhaista hoidoista, joita kaupoista löytää.

Yksi valkosipulin aktiivisista aineksista, joka tunnetaan allisiinina, vastaa korkean kolesteroli- ja triglyseriditason alentamisesta kehossa.

Tämä tuote auttaa estämään verisuonten tukkeutumista, sillä se torjuu verihyytymien syntyä.

Miksi sitruunamehu on tehokas kolesterolin torjuja?

 

Some figure

Sitruunat ovat yksi tehokkaimmista emäksisyyttä lisäävistä ruoista, ja ne ovat laajalti käytössä luonnollisessa lääketieteessä. Ne auttavat tasapainottamaan veren pH-arvoa.

Sitruunan antioksidanttipitoisuus on myös hyväksi verisuonten puhdistumisen kannalta, ja se stimuloi kolesterolin poistumista kehosta.

Sitruunoiden uskotaan suojelevan sydäntä, sillä ne edistävät kehon puhdistumista myrkyllisistä aineista. Tämä vaikutus vähentää todennäköisyyttä kärsiä korkeasta verenpaineesta ja tukkeumista valtimoissa.

Kuinka tämä perinteinen kiinalainen hoito valmistetaan?

Tämä resepti on hyvin helppo toteuttaa, ja ainekset ovat sekä helposti hankittavissa että hyvin edullisia.

Juo tätä juomaa lasillinen kahdesti päivässä, ensin aamiaisen jälkeen ja sitten uudestaan ennen illallisen nauttimista.

Ainekset

  • 1 litra vettä
  • 3 keskikokoista luonnonmukaisesti tuotettua sitruunaa
  • 35 valkosipulin kynttä

Valmistus

  • Kuori valkosipulit ja paloittele ne suurehkoihin osiin.
  • Anna sitruunoiden liota vedessä, jossa on hiukan omenaviinietikkaa tai ruokasoodaa, jotta voisit poistaa bakteerit kuorista. Tunnin jälkeen poista sitruunat vedestä ja paloittele ne viipaleiksi (niitä kuorimatta).
  • Anna veden kiehua.
  • Kun vesi kiehuu, vähennä lämpöä ja lisää valkosipulit ja sitruunat.
  • Anna seoksen olla ja poista se sitten liedeltä juuri ennen kuin vesi alkaa taas kiehua.
  • Kun neste on viilentynyt huoneenlämpöiseksi, anna sen olla jääkaapissa yön yli.
  • Aloita nesteen nauttiminen seuraavana aamuna, siivilöi ennen juontia.

Ensimmäisten viikkojen aikana alat varmasti huomata hoidon hyviä vaikutuksia kehossasi. On kuitenkin tärkeää olla yhteydessä lääkäriin hoidon aikana, jotta et saisi siitä mitään huonoja sivuvaikutuksia.

Luota siis kiinalaiseen perinteiseen lääketieteeseen – kokeile sitruunaa ja valkosipulia, jotta voisit alentaa kolesterolitasoasi täysin luonnollisesti ja erittäin edullisesti!


Kaikki lainatut lähteet tarkistettiin perusteellisesti tiimimme toimesta varmistaaksemme niiden laadun, luotettavuuden, ajantasaisuuden ja pätevyyden. Tämän artikkelin bibliografia katsottiin luotettavaksi ja akateemisesti tai tieteellisesti tarkaksi.


  • Gómez, L.J.G., and Sánchez-Muniz, F.J. (2000). Revisión: Efectos cardiovasculares del ajo (Allium sativum). Archivos Latinoamericanos de Nutricion 50, 219–229.
  • Pérez-Jiménez, F., Ros, E., Solá, R., Godás, G., Pérez-Heras, A., Serra, M., Mostaza, J., and Pintó, X. (2006). Consejos para ayudar a controlar el colesterol con una alimentación saludable. Clínica e Investigación En Arteriosclerosis 18, 104–110.
  • American Heart Association (2012). ¿Que significan mis niveles de colesterol?

Tämä teksti on tarkoitettu vain tiedoksi eikä se korvaa ammattilaisen konsultaatiota. Jos sinulla on kysyttävää, konsultoi asiantuntijaasi.