7 suutelemisen hyötyä

· elokuu 24, 2015

On olemassa erilaisia suudelmia. Voit osoittaa paljon tunteita suudelmilla. Mutta riipumatta siitä, miksi annamme tai saamme suudelmia, suudelmien terveyshyödyt ovat todella yllättäviä ja opimme niistä enemmän alapuolella.

Alentaa verenpainetta

Kun suutelet kiihkeästi tai saat intohimoisen suudelman, se kiihdyttää sydämesi rytmiä, joka edistää verisuonten dilataatiota ja auttaa veren pääsyä kaikkiin kehosi elimiin helpommin, jolloin verenpaineesi laskee takaisin normaaliksi. Tämä on suuri hyöty heille, joilla on kohonnut verenpaine.

Vähentää kuukautiskipuja ja päänsärkyä

Asiantuntijat toteavat, että suutelu voi auttaa kuukautiskipuihin ja päänsärkyyn. Tämä johtuu verisuonissa tapahtuvasta laajennusvaikutuksesta ja näin aiheuttaen nautinnon tunnetta, kun annat tai saat suudelman.

Torjuu hampaiden reikiintymistä

On väistämätöntä, että kun suutelemme, tapahtuu syljen vaihtoa, ja syljen määrä lisääntyy kun suutelet. Tämä on syy miksi se poistaa hampaista plakkia, joka on reikiintymisen suurin syy.

Aiheuttaa onnellisuutta

Suuteleminen lisää hormonien tuotantoa, mikä aiheuttaa onnellisuutta. Näitä ovat: dopamiini, serotoniini ja oksitosiini. Kun nämä hormonotasot kasvavat, kehosi tuottaa tyytyväisyyden ja onnellisuuden tunteita.

Polttaa kaloreita

Suutelu on ihana tapa kuluttaa ylimääräisiä kaloreita, joita sinulla ehkä on, koska jokaisen intohimoisen suudelman on mahdollista kuluttaa 8 – 16 kaloria. 

Parantaa itsetuntoa

Suudelman antaminen ja saaminen voi parantaa ihmisen itsetuntoa jopa 100 prosenttia, koska he tuntevat olonsa halutuksi ja pidetyksi. Se on todella tärkeää kaikille iästä ja sukupuolesta riippumatta.

Rakkaudenosoitus

Suudelma on paras tapa selvittää, onko henkilö se, joka aiheuttaa sinulle eniten tunteita. Yksi suudelma riittää kertomaan tunteet, joita henkilö aiheuttaa sinussa.

Ja entä halaukset?

Halaus

Ja entä sitten halaukset; niillä on erilaisia hyötyjä kuin suudelmilla. Halauksista on paljon tehokkaampi apu niille, jotka kärsivät korkeasta verenpaineesta, koska niiden hyvää tekevä vaikutus alentaa verenpainetta nopeammin.

Halauksilla on myös hyvä taipumus lisätä hormonien tuotantoa, mikä vapauttaa oksitosiinia, joka aiheuttaa onnellisuuden ja hyvänolon tunnetta.