5 vinkkiä onnellisempaan elämään

toukokuu 8, 2015

Elämä on tarkoitettu onnelliseksi kokemukseksi. Ehkä joskus ajattelemme, että emme ansaitse olla onnellisia tai ansaitse hyvää elämää. Muista, onnellisuus on valinta. Se ei ole jotain, joka vain tapahtuu sinulle, eikä myöskään jotain, johon et voisi itse vaikuttaa.

 

Yksi parhaista vinkeistä olla onnellinen on tunnustaa, että sinun ajatuksesi ja toimintasi voivat vaikuttaa suuresti mielialaasi ja elämääsi. Jatka lukemalla 5 vinkkiä, jotka voivat tehdä sinut onnellisemmaksi.

1. Ilo

Löydä ilonaiheita minne menetkin, olivatpa olosuhteet positiivisia tai negatiivisia; luo ilonaiheita. Muista aina miellyttää itseäsi. Ota vastaan kaikki herkut, jotka elämä tarjoaa sinulle.

2. Huvittele

Ajattele koulun pihaa välitunnilla, jossa voit kuulla lasten nauramista ja laulamista. Etsi onnea muiden kanssa, kutsu heidät osaksi ”leikkiäsi”. Tervehdi kanssaihmisiä ystävällisesti, vinkkaa silmää tai anna lastesi leikkiä mudassa… leiki!

3. Unohda draama

Älä tee suurta draamaa kaikesta, mikä tapahtuu elämässäsi. Lopeta kiinnittämästä liikaa huomiota negatiivisiin asioihin ja kaikkeen, mikä vie sympatiasi. Älä aina tee kaikkeasi vain muiden eteen, vaan anna joskus itsellesi. Ennen muuta, täytä omat tarpeesi. Samalla lopeta kaiken draaman seuraaminen, joka tapahtuu mediassa, sillä ei ole mitään tekemistä kanssasi. Draama perustuu pelkoon, että et voi olla onnellinen.

4. Löydä rauha

Onnellisuus

Istahda ja nauti hiljaisuudesta ja rauhasta. Aluksi se voi tuntua hieman epämukavalta, mutta mitä enemmän teet sitä, sitä enemmän saat yhteyden itseesi. Ja mitä enemmän tunnet yhteyttä itseesi, sitä vähemmän tunnet stressiä, koska rauha ja sen etsintä on elintärkeää onnellisuudelle. 

5. Hyväksy itsesi sellaisena kuin olet

Itsensä hyväksyminen on tärkein avain onnellisuuteen. Kun todella ymmärrät, että puutteesi ovatkin lahja, onnellisuutesi kasvaa. Itsensä hyväksyminen johtaa onneen, jota monet ihmiset eivät koskaan koe. Itsensä hyväksyminen sellaisena kuin on, on ratkaiseva askel muiden rakastamiseen, sillä jos et voi rakastaa edes itseäsi, on mahdotonta rakastaa muita.

 

UUTISIA VERKOSSA